USAssa mellakoidaan, ryöstellään ja poltetaan

Minun mielestäni ryöstely, näyteikkunoiden rikkominen, autojen ja talojen polttaminen mellakoitsijoiden toimesta pitää estää kovin voimatoimin. Tarvittaessa jalkaväen taisteluajoneuvot, konekiväärit ja rynnäkkökiväärit käyttöön.

Mellakointi on saatava loppumaan nopeasti. Sitä ei saa katsoa läpi sormien.

En ihmettelisi ollenkaan, jos myöhemmissä tutkimuksissa selviäisi, että Venäjä on ollut mukana yllyttämässä mellakointiin.

14 Replies to “USAssa mellakoidaan, ryöstellään ja poltetaan”

 1. Tiedonmurusten perusteella vaikuttaa siltä, että vasemmistolaisella teroristijärjestö Antifalla on sormensa pelissä.

 2. Mellakoinnin perusteluksi väitetään poliisin tappaneen neekerin. Sillä perusteella muka mellakoijat voivat vapaasti rikkoa näyteikkunoita ja ryöstää kauppoja. Ei mene minulle jakeluun.

  Se kyseinen neekeri oli muuten ostanut tupakkaa väärennetyllä 20 dollarin setelillä. Myyjä huomasi tökerön väärennyksen ja vaati tupakoita takaisin. Neekeri ei antanut, joten myyjä soitti poliisit paikalle. Neekeri rupesi vastustamaan pidätystä, joten poliisit pitelivät sitä paikoillaan. Se oli ilmeisesti myös rattijuoppo, eli moninkertainen rikollinen.

 3. Länsimaan monikulttuuristaminen liittyy saumattomasti kulttuurimarxismin (Frankfurtin koulukunta) pitkään marssiin läpi instituutioiden. – Tässä pitkässä marssissa pitää murskata kaikki mikä pitää kansallisvaltioita koossa: isänmaallisuus, perhekeskeisyys, kirkko ja länsimaiden juuutalaiskristillinen perinne. Länsimaan monikulttuuristaminen on yksi tärkeä keino päämäärässä murskata kaikki esteet pois utopian tieltä nimeltä kommunistinen totalitarismi.
  Takavuosina, ennen vuoden 2015 pakolaisinvaasioita, kysyin eräällä keskustelupalstalla, että antakaa edes yksi esimerkki missä maassa pakolla toteutettu monikulttuurisuus on toiminut tai toimii. Vastaus oli aina sama – Amerikka (siis USA).
  Minusta Amerikka on malliesimerkki siitä, että pakolla toteutettu monikulttuuristaminen ei vain toimi: mustat asuvat omilla alueillaan, latinot omilla alueillaan, intiaaneja on hienosti sanoen yritetty integroida 1800-luvun lopulta lähtien, mutta he eivät ole sopeutuneet vieläkään.

  Jokin tässä mättää. Luontaisesti eri rotujen ja eri kulttuurien ja eri uskontokuntien edustamien ihmisten eläminen sovussa ja harmoniassa keskenään, on mitä kaunein ajatus, mutta pakolla toteutettuna se ei vain toimi.

  Ei toimi myöskään marxismi. Teoriassa se on paras ja oikeudenmukaisin hallintomuoto, käytännössä huonoin. Sen nimissä on tapetttu ja sorrettu ihmisiä enemmän kuin minkään muun aatteen tai uskonnon nimissä.

 4. Niin, USA on ”kansojen sulatusuuni”.

  Sinne on muuttanut siirtolaisina mm. suomalaisia, ruotsalaisia, saksalaisia, englantilaisia, jne. Nämä ”valkoiset” ovat pääsääntöisesti eläneet sovussa keskenään, tehneet työtä, opiskelleet, oppineet englanninkielen – sulautuneet ja sopeutuneet.

  Neekereitä Amerikkaan tuotiin orjiksi mm. puuvillaplantaasheille – se ei tainnut olla kovin viisas ajatus, vaikka jotkut neekerit ovatkin menestyneet jenkkilässä ihan hyvin.

  Latinoja taas on pääsääntöisesti tullut USAn alueelle laittomasti. Jotkut latinotkin ovat menestyneet jenkkilässä, mutta, mutta …

  Roduilla taitaa kuitenkin olla merkitystä?

 5. Olipa mikä oli ei tartte käyttää turhan kovia otteita, että henki salpautuu ja tulee hautajaiset. Eipä tuo musta ole Putkiselle kuin ”se”.

 6. Sillä rikollisella oli joku sairaus, lisäksi juovuksissa ja huumeiden vaikutuksen alaisena. Hoki, ettei saa henkeä jo ennen kuin vastarinta lannistettiin. Pystyi edelleen puhumaan vaikka oli pitkällään ja poliisin polvi kaulalla.

  Ei pitäisi ruveta väkivaltaiseksi poliiseja vastaan. Siinä voi käydä huonosti. Oli iso ja voimakas mies, tarvittiin kolme poliisia pitelemään aloillaan.

 7. Kunpidättää ei tartte käyttää voimakeinoja liikaa. Nyt saavat syytteen nuo poliisit. Jos tää olisi tapahtunut Venäjällä niin johan Putkinen huutaisi semmoista se on ryssälässä miliisi tappaa. Asialle on pantava stoppi.

  Yhdysvaltojen Minneapolisissa on nostettu kolmannen asteen murhasyyte poliisia vastaan, jonka toiminta pidätystilanteessa laukaisi levottomuuksiksi kärjistyneet mielenosoitukset.

  Syyttäjä Mike Freeman kertoo, että lisäksi perjantaina pidätettyä Derek Chauvinia vastaan on nostettu syyte taposta. Freemanin mukaan uusia syytekohtia saattaa tulla jatkossa vielä lisää.

  Kolme muuta pidätystilanteessa ollutta poliisia on tutkinnan alaisena. Freeman kertoo odottavansa, että myös heitä vastaan tullaan nostamaan syytteet.

 8. Poliisi yritti pidättää ilman väkivaltaa, vaan tämä neekeri rupesi pistämään poliiseille hanttiin – niin ei saa tehdä.

  Toivottavasti tämä tapaus tutkitaan huolellisesti ja huomioidaan myös sen rikollisen tekemiset, eikä vain poliisin.

 9. IS=Paikalla olleista poliiseista suurin viha on kohdistunut Chauviniin, jonka sivullinen kuvasi painamassa Floydin kaulaa polvellaan kahdeksan minuutin ja 46 sekunnin ajan, kohtalokkain seurauksin. Kaikki neljä poliisia erotettiin tehtävistään muutama päivä Floydin kuoleman jälkeen.

 10. Silti tapaus pitää tutkia tarkasti – voi olla, että poliisit käyttivät liikaa voimaa, mutta voimakeinoja käytettiin siksi, että se rikollinen neekeri vastusti pidätystä.

 11. Suomalainen poliisi=– Ensinnäkin lähtötilanne oli mitätön. Kyse oli väärennetystä rahasta. Suomessa ei missään olosuhteissa, ikinä millään selityksellä noin mitättömästä rikkeestä alkanut tehtävä voi päättyä siihen, että ihminen kuolee poliisin käsissä.

Kommentoi