Vähennä lihaa.

On muuten aivan asianmukainen kirjoitus; olen pyrkinyt noudattamaan, siis … syömällä, ei vain näytä onnistuvan vaikka kuinka hyvin yritän, tänäänkin.

Eilen valmistin mielisalaattini (coleslaw-salaatti) jääkaappiin maustumaan, rubbasin paahtopaistimöhkäleen ja tässä aamupäivän aikana sitten paistelen pihvejä ja lounaalla sitten vähennetään lihaa. Kuvia hieman myöhemmin. Ehkä.

 

7 Replies to “Vähennä lihaa.”

 1. Eilen freesasin kaalia, porkkanaa ja sipulia oliiviöljyssä ja lorautin päälle acidoa haihtumaan ja lopuksi tilkan vettä. 5 min haudututus. Lihan lisukkeena herkkua.

 2. Niin olisi minullakin tarkoitus tänään valmistaa lisukkeet freesaamalla porkkanasta, lantusta ja parsakaalista. Niihin loraus hunajaa freesausvaiheessa.
  Tulee maukasta.
  Se tuo hunaja on aivan mainio perintisen sokerin korvaamana; sokeri kun pihviprojektissa tahtoo karamelisoitua ja siitä tulee ehkä kitkerä maku.
  Tuo kreikkalainen Ladolia on Filos oliiviöljyn mukavasti makeahko ja pehmeän makuinen.

 3. Olin tuossa kokoustelemassa yliopistolla, en tiedä mitä niiden kasvispiirakassa oli mutta hemmetin hyvää. Kun oikein käskivät, ryöstin yli jääneet palaset matkaevääksi.

 4. Se muuten tuo coleslaw-salaatti on siinäkin mielessä mielenkiintoinen; kaali, porkkana, majoneesi, sinappi, oliiviöljy ja etikka, sitten voit lisätä mielesi mukaan mausteita.
  Lisään joskus punasipulia ja valkosipulia ja ei kun paranee.

Kommentoi