Eikös se pitänyt olla että huono työntekijä pitää irtisanoa heti.

Kuinkas huono yrittäjä. Minä katson että yrittäjä joka ei ole varautunut kriiseihin on ITSE syyllinen oman firmansa alasajoon.  Tälläinen yrittäjä ei ansaitse muuta kuin konkurssin. Nyt näitä aletaankin hyysäämään.

 

Eli yrittäjät on lopulta kuin vasemmistolaiset, riippuvaisia toisten kukkarosta ilman työtä.

Hallitus sopuun yritys­tuista – näin paljon tukea on luvassa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006506664.html

7 Replies to “Eikös se pitänyt olla että huono työntekijä pitää irtisanoa heti.”

 1. Se on vähän niin ja näin.

  1. Ravintolat kärsivät koska valtio pisti ne kiinni. Ei siksi että ne tekivät virheitä.
  2. Takseilla on vähän sama, ei suora käsky mutta de facto kalma.
  3. Aika monella muulla se on vaan ”paska säkä”.

  Noh, minä hain apua yhdelle firmalle jolla meni ylivoimainen valtaosa myynnistä, ajatuksena kehittää korvaavaa liiketoimintaa. Pari viikkoa sitten hain, eivät ole mitään sanoneet. Eiköhän sieltä tule eioota. Pistänen firman sitten pöytälaatikkoon. Kaipa valtio laskee sen paremmaksi optioksi, tässä vaiheessa ei paljoa kiinnosta.

  Suomi on niin osaamisvastainen maa muutenkin. Jos verotus suosisi tuotekehitystä, olisi tämäkin kriisi pienempi.

 2. Aika vasemmistolainen ja yritysvastainen asenne on Markolla itsellään. Kyllä tuollla ajatuksella menisi suuri osa yksinyrittäjistä konkurssiin.

 3. Yrittäjä joutuu arvioimaan riskejä aloittaessaan ja toimiessaan.

  En sanoisi sellaista yrittäjää huonoksi, joka ei ottanut huomioon mahdollisen pandemian ja sen mukanaan tuomien seurauksien vaikutuksia toimintaansa.

  ——-

  Nyt ilmailualan pitäisi ottaa riskiarvioissaan huomioon aiempien ja nykyisen pandemian aiheuttamat riskit. Pitäisi ottaa huomioon myös lentelyn tärvelevä vaikutus ilmastoon. Heillä on riskinä se, että joutolentelyä joutoaikana eli ilmailiturismia joudutaan voimakkaasti rajoittamaan.
  Ei ole mahdotonta, että Finnairin nykyinen johto tullaan myöhemmin arvioimaan pöhkövaivaiseksi, ellei se nyt ota huomioon ilmeisiä riskejä.

 4. Huono yritys pitää lopettaa. Jos ei ole muutaman kuukauden kantokykyä niin tälläinen kädestä suuhun yritys joutaakin kaatua.

 5. Huono yrittäjä se joka nostaa firmansa varoja osinkoina eikä käytä niitä kehittämiseen tai jemmaa pahan päivän varalle.
  – No tätä ei voi yleistää sillä firmoja on montaa tasoa.

Kommentoi