Eloveena hahmon kansallispuku pois, tilalle halppis mekko

Niin, koska elämme tälläistä ”kukaan ei saa loukkaantua aikaa” niin Eloveena puuroa kun aletaan kauppaamaan ulkomaille muuttuu myös paketin ikiaikainen kuva Eloveena naisesta.

Odotin kyllä jotain kuvaa mustasta jätesäkistä jossa vain silmät vilkkuu…. sai sentään Eloveena hahmo pitää mekon yllään. Halpahallin mekko koristaa tästä lähin tätä ikonista hahmoa.

Onko nyt hyvä…

Odotan milloin siitä tehdään pelkkä ”henkilö”. Nythän sillä on vielä sukupuoli…

Lähde:

”RAISIO uudistaa 95-vuotiasta Elovena-brändiään. Kansallispuvun sijasta Elovena-tyttö esiintyy jatkossa sinisessä mekossa” (HS)

6 Replies to “Eloveena hahmon kansallispuku pois, tilalle halppis mekko”

 1. Wihurin jetillä pian noudettavat Al-Hol -naiset voisivat toimia Raision mannekiineinä. Koska kaikki näyttävät samalta, niin voisivat tuurata toisiaan Elovena-isoäiteinä.
  (~ Tämä viesti odottaa #Silakka­liikkeen hyväksyntää. )

  1. Al-Holin musliminaisilla on sama tavoite kuin Suomen Lestoilla… täytä maailma lapsilla… eli hyvinkin kävisi…

 2. Ehkä kansallispuku oli liian nationalistinen? Meillä ei saa tukea muuta kuin arabinationalismia kuten Anna Kontula. Tai ehkä pelättiin, että kansallispuku on kulttuurista omimista. Hämäläiset tai joku olisi voinut loukkaantua.

 3. Seksistinen tuo ainakin on ja edustaa toksista maskuliinisuutta, jossa naisella on pakko olla hame miehiä miellyttääkseen. Farkut tai muut housut olisivat nykyaikaa. Ja pari tatuointia näkyvillä.

 4. On romaaneilla vaikeaa, kun pitää kaiket päivät olla pukeutuneena romaanipukuun.
  Romaaninainen ei voi ottaa sitä riskiä, että joku romaani näkee hänet kantaväestön tyylisessä vaatetuksessa. Romaanien naisilleen asettama pukeutumisvaatimus varmaan rajoittaa heidän työllistymistään.

  ***
  https://www.iltalehti.fi/tyoelama/a/0064095a-d5f4-43d2-a3eb-43b1bc80e394

  Pyysin kuitenkin rehtorilta vapautusta välituntien ulkovalvonnasta. En voi ottaa sitä riskiä, että joku ohikulkeva romani näkee minut pihamaalla ilman romaniasua, hän kertoo.

  https://img.ilcdn.fi/vcdC56hCJBtNnXdLnrnE_zrJMwk=/full-fit-in/1024x/img-s3.ilcdn.fi/eaa620a111816eda6bd9e2e3f84cf36d1b318afeff65706469207aa599b8dfd7.jpg

  Näin Hanna Nyman pukeutuu työn ulkopuolella: perinteiseen romaninaisen asuun. TIMO KIISKI

Kommentoi