Helsingin taksiraivo jatkuu

Jos asiakas haluaa mennä turvalliseen kotimaiseen taksiin kyytiin alkaa ympärillä taistelu asiakkaasta kuin Moghadishussa konsanaan. Ei puutu kuin AK-47 välineet tilannetta selvittämään näiltä epämääräisiltä taksien kuskeilta.

Näin nykyään ”rauhallisessa Suomessa”:

Asiakas  kehuu valitsemaansa kuljettajaa, joka pysyi tilanteessa rauhallisena kuin viilipytty, vaikka useampi kuljettaja liittyi sättivien kuoroon, joista osa jatkoi huutelua ja riehumista vielä sen jälkeenkin, kun matkatavarat ja matkustajat oli saatu pakattua autoon

Siinä ote Iltahdestä.

Tässä koko Mogadishu tarina Helsingin keskusta:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f5645624-c1c5-4dea-86dc-985248192fd5

6 Replies to “Helsingin taksiraivo jatkuu”

  1. En mene itse ensimmäisenkään epäkurantin tyypin vossikkaan vaikka kuinka huutelisi tarjouksiaan, luuvitosta …

  2. Saa nähdä, saako Harakan sakki nuo tarpeelliset parannukset tehdyksi eli Bernerin munaukset edes pahimmilta osin korjatuksi.

  3. Ei ollut ongelmia ennenkuin maahanmuuttaja kuskit pääsi vossikan rattiin, näillähän on taipumus perustaa ryhmittymiä jotka jakaa asiakkaat keskenään, kilpailijat ajetaan alueelta pois.

    Berner (itsekin on ulkomaalaistaustainen Sveitsin ja Suomen kansalaisuus) laittoi sotkun päälle taksialalla ja nyt kotimaiset toimijat on pulassa. Lähes rikollista oli tälläisen antaa tuoda kaaos ja madiat ennen niin kunnolliseen ja luotettuun taksialaan.

  4. Tämmöistä se ulkomaanelävien kanssa meno on…onko tää niinkuin hyvä?

    IL paljastaa: video oudosta nujakasta ei ole ainutlaatuinen, taksikuskit tapelleet jonotuskäytännöistä useasti viime viikkoina – ”Mieskuljettaja on lyönyt naiskuljettajaa”
    (Iltalehti)

Kommentoi