Kenraali Mattis joka erosi Trumpin hallinnosta ei arvosta sotakarkuri Trumpia pätkääkään.

Oli selvää että lähdettyään Trumpin hallinnosta sotasankari Kenraali Mattis oli oikeassa. Hän on todennut julkisesti että Trump on ajanut kansaa erilleen viimeiset kolme vuotta. Kukas siitä hyötyy,,, noh esim Venäjä ja Kiina.

Jotenkin toivon että Trump toteuttaa uhkauksen ja käskee armeijan tulittaa omia kansalaisiaan,,, siinä vaiheessa se tyyppi pistetään viralta, raudoitetaan ja siirretään vankimielisairaalaan.

https://www.cbsnews.com/news/james-mattis-trump-statement/#app

”Former Secretary of Defense James Mattis denounced President Trump, the ”militarization” of Washington, D.C., and the ”abuse of executive authority” of forcing protesters from Lafayette Square in a stunning statement that made the case that the country is witnessing the consequences of a president who has sought to ”divide” the nation for three years. ”

(Kuvat: Political cartoons.com, The Washington Post)

11 Replies to “Kenraali Mattis joka erosi Trumpin hallinnosta ei arvosta sotakarkuri Trumpia pätkääkään.”

 1. Kuvitelkaa tilanne jossa Suomen Presidentti uhkailisi suorassa TV lähetyksessä: ”jos mielenosoitukset ei lopu niin käsken armeijan avata tulen tappaen mielenosoittajat!”

  Tälläistä on nyt Yhdysvalloissa.

  Edes diktatuurissa Venäjällä ei Putin pidä moisia puheita kansaansa kohtaan, vaikka se on ihan sairas maailma missä se johtaja elää.

  Kuuluu kysymys… kuinka sairaassa maailmassa omassa mielessään elää Yhdysvaltain nykyinen presidentti…

 2. TV lähetyksessä: ”jos mielenosoitukset ei lopu niin käsken armeijan avata tulen tappaen mielenosoittajat!”

  Sanoiko Trump tosiaan näin? – siis tappaa mielenosoittajat..

  En kyllä pitäisi sitä mahdottomana – hän päästää jatkuvasti sammakoita suustaan

 3. Tässä lisää neronleimautuksia… vai on se hyvä homma että tämä kuollut voi nyt pilvenhattaralta moikkailla ja katsoa kuinka hyvin rasistisisilla poliiseilla ja heidän maansa narsistisella johtajalla nyt menee… Jokapäivä jotain tälläistä paskaa tämän pullavanpojan suusta.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/donald-trump-valjasti-kuolleen-george-floydin-kehumaan-poliisin-toimintaa-ja-parantuneita-tyollisyyslukuja-toivottavasti-george-katsoo-alas-ja-sanoo-tama-on-mahtava-paiva/7840056

 4. Menee (taas) yli ymmärryksen. Onkohan äijä enää tässä maalimassa – taita olla pilvessä

  On vaikea ymmärtää, miksi yhdysvaltalaiset valitsisivat hänet uudelleen.

  ************************************************************************************
  Trump : ”Toivottavasti George katsoo alas ja sanoo, että tämä on mahtava päivä maallemme. Tämä on hieno päivä hänelle. Tämä on hieno päivä jokaiselle”

 5. Trump toistelee äärummäisiä laatusanoja. Kaikki, mistä hän pitää on ”great” ja mistä hän ei pidä on ”disgrace”. Puheiden ja twiittien sisältö on mitäänsanomatonta tai typerää.

Kommentoi