Kuhmon korona

Kaveri on Kuhmon mökillään ja juuri äsken keskustelin hänen kanssaan mistä korona on levinnyt Kuhmoon. Vastaus häneltä on Venäjä. Alueella asuu paljon Kostamuksesta tulleita venäläisvaimoja, onko sattumaa että yksi Suomen syrjäisimmistä paikkakunnista itärajalla on korona epidemian vallassa tällä hetkellä.

Nämä Venäjän puolelta tulleet henkilöt saa ylittää rajan ja näin se tauti etenee. Nyt altistuneita on alueella jo n 160…seuraava osoite on Kajaani josta se leviää pitkin ja poikin.

En tiedä miten hyvin Kuhmon eristys on tehty, onko tiesulkuja yms. Alueella liikkuu mm raskasta kuormaa rajan yli jatkuvasti. Tauti saa tulla ja mennä miten vain haluaa.

4 vastausta artikkeliin “Kuhmon korona”

  1. Kukaan ei puhu myös siitäkään että hoitohenkilökunta on tuolla alueella muutenkin kovilla, kuinkahan moni vaihtaa taas alaa kun toinen korona aalto saavuttaa huippunsa.

  2. Alueella on pariskuntia joiden lapset ovat kummankin maan kansalaisia, siksi normaali sukulaisvierailu Kostamuksen ja Kuhmon kesken on jokapäiväistä. Nuoret tuovat näin tautia oireettomana muille. Tämä on tosi tieto alueelta, ei satavuotiaan papparaisen ”tutkimus”.

    1. Lisäys, nuoret käyttää ravintolapalveluita kuten iltapäivälehdissä nyt uutisoitiin eli kaverin tietotoimisto Kuhmosta oli aivan oikeassa. Ja jokainen arvaa liikkuuko alueella reilusti venäläistä halpaa votkaa jota nautitaan ennen ravintolaan menoa….

      Kai henkilö joka on paikan päällä tietää enemmän kuin hevosmiesten toimisto täällä.

  3. No siellä taitaa olla vain yksi ravintola. Voihan se olla noin tullut, mutta oli huonoa onnea kun joku sai väärän diagnoosin eli ei koronaa vaikka olikin korona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *