Nykyajan Lotat, Suomen terveydenhuollon henkilökunta!

Nyt eturintamassa ovat sairaanhoitohenkilökunta kun Suomen kimppuun hyökätään, uudet Suomen Lotat!

Kuvahaun tulos: lotat sodassa

80 vuotta sitten kun miehet taisteli rintamalla oli ensiarvoisen tärkeää että meillä oli Lotta Svärd ja sen kouluttamat lotat jotka pitivät yhteiskuntamme rakenteita yllä omalla panoksellaan niin rintamalla kuin kotirintamalla.

Kuvahaun tulos: sairaanhoitajat

Nyt 2020 eturintamalla on sairaanhoitohenkilöstö, he ovat etuasemissa, vara-asemia ei ole, tätä taistelua ei käydä fyysistä vihollista vastaan vaan nyt vastassa on virus, ihmisen pitkäaikaisin näkymätön vihollinen.

Tuo vainolainen on yrittänyt monta kertaa tuhota kädellistä nimeltä ihminen, aina sen historian alkuajoista lähtien.

Nyt kun taistelut tätä vastaan alkaa, on sairaanhoitajat, lähihoitaja, ensihoitajat, lääkärit ja lukuisat muut ammattiryhmät jotka joutuvat potilaiden kanssa kontaktiin etulinjassa. He ovat meitä kaikkia suomalaisia varten, tämä koskee monia muitakin ammattiryhmiä jotka altistuu tartunnalle kaupankassoista lähtien.

He joilla on jokin perussairaus tai ikää sen verran että heille on määrätty valmiuslaissa tapa toimia, he toimikoon juuri näin, nyt ei sooloilla tai rintama ei kestä ja tulee tappioita.

Kuvahaun tulos: koronavirus

Covid-19 nimellä kulkeva virus näyttää läheltä itse helvetiltä ja sitä se tarjoaa jos emme toimi nyt kuinka pitää.

Jokainen on soturi tavallaan tässä taistelussa, jokainen osaa olla myös asemapaikallaan. Kun näin tehdään ei uhriluku nouse kriittisesti ja yhteiskuntamme kestää tämän. Lääkkeitä tähän ollaan kehittämässä, siksi onkin tärkeää kestää tämän muutaman kuukauden ajan, se ei ole liikaa vaadittu keneltäkään.

2 Replies to “Nykyajan Lotat, Suomen terveydenhuollon henkilökunta!”

    1. Niin olisi kuten Suojeluskunnat myös. Mutta se on ollutta ja mennyttä aikaa. Nyt mennään tällä mitä on. Tästä tuli mieleen että Ruotsin kodinturvajoukkojen alasajon jälkeen kaikki kriiseihin pistetyt voimavarat on nyt olemattomia…eli meillä menee paremmin kuin heillä kriisien aikaan, katsokaa vaan.

Kommentoi