Ohisalo haluaa suomalaisia joukkoja Turkkiin turvaamaan ”pakolaisten” tulon Kreikkaan

En tiedä millaisia sieniä tämä henkilö syö ruokansa kanssa… mutta kyllä pitää olla jotain jotain huumaavaa lajia. Tämä meidän ministeri haluaa suomalaisia suojelemaan Turkin masinoimia reppumatkaajia Kreikkaan ja sieltä Suomeen.

Virossa ollaan eri mieltä…

PS oli oikeassa jo aiemmin sanoessaan että nykyinen hallitus on täysin epäonnistunut ja vihervasemmisto saa aikaan vahinkoa enemmän kuin koskaan.

https://www.verkkouutiset.fi/maria-ohisalo-kohautti-valiokuntaa-suomen-viranomaiset-auttavat-tulijoita-kreikkaan/

14 vastausta artikkeliin “Ohisalo haluaa suomalaisia joukkoja Turkkiin turvaamaan ”pakolaisten” tulon Kreikkaan”

  1. Taas tuli uusi ja iso huti.
    Olos pikaisesti tarve vaihtaa sisäministeri tervejärkiseen viherutopistin tilalle.

    1. Tämä on täysi katastrofi ministeri Suomelle. Nyt pitää muistaa myös Kokoomuksen linjaus 2015, samaa ajatusmaailmaa.

      Ei ihme että PS ei voi näiden kanssa toimia. En toimisi minäkään. Maanpettureita.

  2. Tänään A-Studiossa tämä Vasemmiston Silvia Modig jauhoi kuin aivopestynä tummat silmänaluset katsoen tyhjyyteen ”.. kaikkia on autettava, jokaisen oikeus on tulla turvaan…”

    Aiheena oli Turkin reppumatkaajien tulo Kreikkaan…

    En tiedä millainen ”koulutus” näillä vassareilla on puolueessaan mutta olipa näky…

  3. Meillä on nyt sisäministerinä henkilö, joka ajaa pelkästään maapallon pakolaisten asioita. Suomalaisista hän viis veisaa.

    Ohisalo varmaan kuvittelee, että sadoilletuhansille tai jopa miljoonille pakolaisille voidaan hankia ruoka, vaatteet ja asunnot avain kuin tyhjästä.

    Sähkö tulee töpselistä ..

  4. Ohisalon mielestä Kreikan pitää noudattaa kansainvälisiä sopimuksia.
    Minun mielestäni Kreikan pitää turvata oman maansa valtiollinen olemassaolo ja varmistaa oman maansa kansalaisten turvallisuus.
    Jos ihminen, vaikkapa ministeri, ilmoittaa kannattavansa vankkumatomasti jotakin, herää kysymys että mitä hän sitten vastustaa.

  5. Ohisalo on hyvä ja menee Lesboksen saaren asukkaille kertomaan mitä heidän pitää tehdä.

    Ounastelen, että voisi saada yhtä useamman mädän tomaatin niskaansa.

  6. Jos jotain positiiivista pitää hakea avauksen aiheesta, sisäministeri Ohisalo ajaa rehellisesti ja häikäilemättömistä kulttuurimarxilaista tavoitetta tuhota kansallisvaltiot pois kommunistisen utopian tieltä.
    Vaihtoehtona se, että Ohisalo ei elä reaalitodellisuudessa ja on kykenemätön hoitamaan ministeripestiänsä.

  7. Tuskinpa on mitään näyttöä Ohisalon tavoitteesta tuhota kansallisvaltiot pois kommunistisen utopian tieltä s.o. hänen mieltymyksestään kommunismiin.

    Vihreät on vankasti nuorten naisten puolue. Enemmän tai vähemmän tiedostettu biologinen vaisto ajaa aina nuoria naisia etsimään siittäjikseeen miehiä kotikylän ulkopuolelta säilyttääkseen perimän terveenä ja mahdollisia läheisyysrasitteita eliminoidakseen. Se on luonnon perustuslaki jonka tuntevat itsessään yhtä hyvin piikalikat kuin maisterisnaisetkin. Sitä lakia ei voi ihmistoimin kumota mutta sen mukaan ei toki tarvitse asioita järjestää.

  8. Suomi voisi auttaa tuota siirtolaissakkia lähettämällä Ohisalon pelkällä menolipulla kertomaan, mihin suuntaan lähteä.
    Kun matkaseuraksi laittaisi Halosen, olis lähtijöitä itäsuuntaan äkkiä paljon.

  9. Sisäministeri Ohisalo nimitti Sisäasiainministeriön kansliapäälliköksi puoluesisarensa Kirsi Pimiän ohittaen huomattavasti kokeneemman Anssi Pelttarin. Pimiällä ei ole lainkaaan kokemusta vaativasta sisäministeriön hallintoalalta.
    Onko nyt kenties niin, että kansliapäällikkö Pimiä ohjailee Ohisalon sanomisia ja tekemisiä eli vajaataitoinen avustaja ohjailee vielä vajaatataitoisempaa ministeriä? Pelottavaa.

    Jos uskaltaa sanoa, että sukupuolikiintiöt ovat syvältä, koska niiden perusteella johonkin virkaan valitaan sopivin eikä pätevin, saa helposti kuulla ”sinä pelkäät vahvoja naisia”. Myönnän että pelkään jos vahvoilla naisilla tarkoitetaan nykyhallitusta.

    1. Pelkään – ammattitaidottomia sukupuolen perusteella valittuja ideologiakyllästettyjä jalat tukevasti irti maasta olevia naisiakin.
      Nerg, Pimiä, huulipunaministerit pääosin….

  10. Hallituksemme eli ”huulipuna viisikko” elää utopiassa. En ole koskaan nähnyt moista. Sipilän kaudella elettiin jatkuvia suviseuroja. Rinteen aikana en edes tiedä missä. Ja hullummaksi menee…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *