Oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi myrkytettiin Putinin käskystä

Putin säikähti Valko-Venäjän tilannetta ja pelasi oppositiojohtajan pois pelistä. Aleksei joi teetä mennessään lentokoneeseen ja myrkytettiin. Hän on tällä hetkellä koomassa ja jokainen järkevä tietää että joko tästä tehdään ”vihannes”tai se kuolee.

Putin toimi ennakoivasti, ei ottanut riskiä.

Tekikö Putin itse itselleen hirttoköyden, jos nyt kansa nousee kapinaan niin se on diktaattori Putinin oma moka.

(Kuva: Verkkouutiset)

 

12 vastausta artikkeliin “Oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi myrkytettiin Putinin käskystä”

  1. Video missä Aleksei myrkytettiin Putinin käskystä, mutta sehän oli vain sairastuminen lennolla.

    Veikkaan että Venäjällä ei tästä juuri puhuta kuin sairastumisena. Aleksei oli rohkea äijä viimeiseen saakka. Kunnia kuuluu vapauden puolesta taistelleille.

    Juoko Navalnyi myrkkyä tässä? Silminnäkijä kuvasi Venäjän oppositio­johtajan Tomskin lentokentän kahvilassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006607849.html

  2. Kuuntelen mielenkiinnolla YLE uutisia, edelleen puhutaan Venäjän oppositiojohtajan sairaskohtauksesta.

    1. Ottaen huomioon, mitä muille oppositiohenkilöille on tapahtunut eri puolilla maailmaa, on likimain varmaa, että asia on Putinin johtama.

      1. 100% varmaa. Aleksein piti olla sunnuntaina Moskovassa mielenosoituksessa. Näin putin pelasi ”shakkia” ja poisti lähetin…

  3. Venäjän virallisen median mukaan Navalnyi oli juopotellut ja yritti hoitaa krapulaa epämääräisin keinoin. Tarinoita riittää, niin kuin ne miehet jotka vaan lensivät Englantiin katsomaan Salisburyn kirkkoa. Eivätköhän nuo menetelmät ole entiselle KGB:n miehelle tuttuja.

    Voi olla, että Putin tai hänen kannattajansa loivat nyt marttyyrin ja sellainen on tulevaisuuden kannalta vaarallista.

  4. Venäläiset sotkevat myrkyillä kotimaassa ja ulkomailla. Törkeää levitellä myrkkyjä jopa Britanniassa. Siihenhän menehtyi muistaakseni yksi ulkopuolinenkin kun ”turistit” heittivät paetessaan myrkkypullon puistoon. Se oli laitettu hajuvesipulloon ja sivullinen suihkautti sitä käteensä. Ties mitä on Navalnyyn laitettu kun kerrottiin että häntä voidaan hoitaa vain suojavarusteet päällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *