Partiotoimintaa voisi Suomessa lisätä

Nyt kun matkailukin on lähes tyystin kadonnut suomalaisten osalta ulkomaille ja keskitytään enemmän kotimaiseen matkailuun ja muuhun toimintaan.

Tähän liittyen on enemmän ns vapaa-aikaa nuorilla ja tekemistä voisikin ohjata fiksusti pois pelikonsoleista ja nojatuoli istumisesta.

Joten nyt olisi hyvä hetki houkutella myös nuorisoa mm partiotoimintaan mukaan.  Jokaiselle partiolaiselle jaettaisiin M-05 ”kurkkusalaatti maastopuvut” kotiin. Kaikenlaisia maanpuolustukseen liittyviä harjoituksia voitaisiin myös sisällyttää vapaaehtoisille partiolaisille. Pelkkiä aseettomia koulutuksia. Varautumista ja kriisinhallinta taitoja.

MPK voisi hoitaa muut harjoitukset heille kun ikää on tarpeeksi. Tässä olisi hyvä polku edetä terveellisen harrastuksen parissa.  Nuorempien kohdalla partio olisi hyvä startti jossa olisi polku vapaaehtoiseen maanpuolustukseen. Sekä se jeesaisi armeijaan menijöitä.

2 vastausta artikkeliin “Partiotoimintaa voisi Suomessa lisätä”

  1. Pidemmän päälle tällä olisi positiivisia vaikutuksia kansanterveyteen.

  2. Kirjoitin aiheesta josta ei juuri puhuta kun moni täälläkin ymmärtää väärin tämän ajatuksen.

    Mutta miettikää jos nuoriso olisi nytkin metsissä leireillä sekä liikkumassa niin olisihan se parempi vaihtoehto kuin istua möllöttää kotona nenä kiinni näyttöpäätteessä….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *