10 Replies to “Pieni ja pippurinen”

  1. Suomella oli sodassa FIAT hävittäjiä 🙂 Fiat G-50 Freccia.

   Nyt kauniimpi osapuoli halusi retroa, Mini oli myös mielessä mutta se on kova alustainen sekä kallis huoltaa.

 1. Ei sotaa ny kannata joka lähtöön tunkea. Fiat on hyvä valinta, tuo retro 500 kuutioinen. Hyvä siis. Tai jos nyt sitten ihan inan siihen tuuppais eli tähän juttuun, niin Suomen honkkelisotaporvarit haluaa retroa, eli sotaa, kuten sitä sotaporvrit halusi jo koko 30 luvun. Voimainsa tunnossa, kun Suomen punainen työväki oli lyöty. Saksan ratkaisevalla tuella. Nyt siintää taas sotaporvareilla sota homorunkkarisilmissään, ja sama suunta: Venäjä. Kuten oli toisessa maailmansodassakin. Nyt vain sotatoverina siinää USA. Ja ostetaan todennäköisesti USA:sta taas näitä homohävittäjiä. Ja soditaan yhdessä USA:n kaa…tehdään varmaan taas suursuomea vai mitä?

 2. Jonkinlaisen autoharrastajana haluan mainita sen, että Fiat 500 sarja jäljittelee muotoilussaan Fiat 600 sarjaa, jollainen orginaali huippuyksilö on kaverilla tuossa viereisessä korttelissa ”mustissa kilvissä”, joten kyseessä on aivan eri auto.

  1. Vanhoilla takavetoisilla oli kiva leikkiä rallikuskia liukkaalla. Hiljaisessa vauhdissa perä luisti näyttävästi, mutta ohjausliike yleensä onnistui. Jumiin ne kyllä jäivät jos oli vähänkin mäkeä ja joutii pysähtymään. Itsellä Jyväskylässä ei aina yhdet vihreät riittäneet siihen että pääsi liikkeelle kun oli mäkilähtö.

 3. Italialaiset ajavat edelleen pikkuautoilla, enkä ihmettele. Kaupunkien historiallisilla kaduilla ne ovat näppäriä.
  Lapsuudesta on muisto Fiat 600:n takapenkiltä, eikä ollenkaan mukava. Kuin sillipurkkiin olisi survottu. Mutta kaupunkiautona kahdelle tuollainen on varmasti kiva ja naiset usein pitävät pikkuautoista koska hermoilevat pysäköintiä.

 4. Onhan tuo nupipussi suosittu mm Roomassa siellä kun ei saa ajella joka paikkaan ihan millä autolla vaan
  Mutta onko ne pienmmät fiiatit Suomen teille sopivia turvallisuuskin taitaa olla vähän niin ja näin terv tepivaari

Kommentoi