Piru löytyy tv:stä, muttei radiosta ja netistä. Aamen!

Suviseurat tekee valtaisan digiloikan – kymmenien tuhansien kesätapahtuma siirtyy radioon ja nettiin (MTV uutisoi näin tänään)

Vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen Suviseurat on peruttu ja nyt tätä ilosanomaa voi kuunnella radiosta tai seurata netistä. Miksi nämä lahkolaiset ei voi katsoa sitä TV:stä, voisiko joku lahkoon kuuluva kertoa tämän. Mikä siellä TV:ssä väijyy, piruko vai mikä?

Lestadiolaiseen oppiin kuuluu muun muassa se, ettei televisiota saa katsoa.

Nämähän on kiertäneet näitä ”lakejaan” pitkään jo tietokoneen ja netin välityksellä, sieltä voi katsoa vaikka pornhub kanavaa mutta TV:stä lapset ei saa katsoa pikkukakkosta…

Ja edelleen näissä piireissä tapahtuu paljon insestiä, pedofiliaa ja muuta kuvottavaa, en kuulu mihinkään zeezuz seuraan yms, kertoisiko joku mikä näissä kiehtoo??? Joku viisaampi voisi kertoa, minä en kertakaikkiaan ymmärrä tätä.

4 vastausta artikkeliin “Piru löytyy tv:stä, muttei radiosta ja netistä. Aamen!”

  1. Onko jotain tilastoa siitä että lestadiolaisilla on enemmän insestiä jja pedofiliaa kuin muilla vai perustuuko tietosi iltapäivälehtien lööppeihin?

    Tuo tv homma on sinänsä totta. Joskus nuorena minulle yksi lestadiolainen kehuskeli miten oli katsellut ns. aikuisviihdettä videoilta. TV:stä ei sellaista juuri tullut. Mutta ei sinne televiisioon niin vaan päästä vaikka olisi tarvekin. Lestadiolaiset eivät varmaan haluakaan etteivät houkuttelisi kannattajiaan siihen syntiin mutta jos haluaisivat niin mikähän kanava alkaisi näyttää suviseuroja?

    1. Kyllä näistä ihan valtakunnallisesti uutisoidaan tarpeeksi. Sairasta, muuta en sano ja tekopyhää nuo tv kikkailut.

      Googlaa näistä, tässä yksi esimerkki tästä lahkolaisuudesta:

      https://www.aamulehti.fi/a/200240013

      ”Väkivallan ja tabujen uuvuttama Marjo, 29, jätti vanhoillislestadiolaisuuden: ”Nyt on minun vuoroni”
      Vanhoillislestadiolaisen yhteisön tarkoin varjellut tabut ja väkivaltainen lapsuudenkoti veivät 29-vuotiaalta Marjo Jääskeläiseltä työkyvyn. Erityisen tuskallista oli varhaisteini-iässä heräävän seksuaalisuuden tuomitseminen. Nyt vaikenemisen aika on ohi.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *