Täältä löytyy blogin paras asiantuntija.

Ukon käppänät mölisee mistä saa kirjoitella ja mistä ei. Eipä liikuta pätkääkään, minun touhuille vain taivas on rajana.

Semmottii. 💪

Ja blogin paras asiantuntija löytyy jokaisen omasta mielestä. Heikkoutta on luulla ja kuvitella opponentista huonoa… mutta heikothan ei jätä jälkeään historiaan.

 

13 vastausta artikkeliin “Täältä löytyy blogin paras asiantuntija.”

  1. Aleksanteri Suuri kuulemma pillahti itkuun, kun hänelle selvisi, ettei hänellä enää ollut valloittamisen arvoisia maita valloitettavina. Ehkä tämä on vain pahantahtoista puhetta. Ehkä Aleksanteri puhkesi kyyneliin helpotuksesta.

  2. Aleksanteri oli aikansa ikoni. Tuohon aikaan vetivät urakalla juomia. Viikingeistä muuten sen verran, heidän päiväannos oluena olisi ollut useita litroja, pikku känässä koko ajan…

    1. Niin, jokainen olkoon kuten on. Meikä on meidän lapsille se käppänä 🤟

  3. Blogin aihe on se että jokainen on niin hyvä blogisti kuin itse tuntee olevansa.

  4. Ihan oikeasti se kuvan lähde pitää mainita
    ettei tule sanomisia.
    Ainakin aikanaan oli hyvinkin tarkkaa.
    Muuten hyvä elävöittää…

    1. No enpä muista mistä nielaisin tuon kuvan. Ainahan ylläpito voi poistaa tämän blogin kun se niin vaivaa ja kiertää kuin pieru housuissa. Ei ole niin väliä.

  5. Jos Aleksanterin kouluttaja Aristoteles putkahtaisi jostakin madonreiästä tähän päivään levittelemään leukojansa vanhaan malliin, niin käppänälle voisi tulla vaikeuksia. Se kun väitti, että ulkomaalaisille eli barbaareille kuului jo syntymälahjana orjan osa.

  6. Marko, en minä nyt poista tätä, mutta se että kuva on julkisesti verkossa ei tee siitä vapaata riistaa. Pyydän, että ensi kerralla muistat tämän, ja lisäät linkin. Se ei montaa sekuntia vie.

    On verkossa toki kuvia joita saa vapaasti lainata. Sekään ei poista tarvetta mainita lähde.

    Pääosassa tapauksia se on vain pieniä elämän kohteliaisuuksia, jolla saa tehtyä hyvää vähällä vaivalla. Joskus, harvoin, se johtaa ongelmiin. Minulla meni viikkotolkulla aikaa ja hurja määrä rahaa pari kuukautta sitten, kun STT-Lehtikuva halusi ajaa koko blogipalvelun alas kun yksi blogaaja oli tehnyt yhden satiirisen kuvan heidän valokuvastaan. Tottahan syyttäjä sen olisi oikeudessa nauranut pihalle, mutta paljon voi aiheuttaa ongelmia pelkillä uhkailuilla, etenkin jos on rajaton juristibudjetti. Ja heillä on, koska valtio maksaa sen heille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *