Talous on elämää tärkeämpi, vanhukset halutaan uhrata rahan jumalalle

Löytyykö Suomesta samanlaista uhrimieltä, uhraamalla oman elämänsä vanhus pitää miljardöörit ja miljonäärit sekä heidän yritykset hengissä. Onhan tämä niin härskiä sontaa ettei tälläistä voi olla kuin Trumpin amerikassa. Lukekaapa tuo linkki tai googlattakaa. Raha menee ihmiselämän edelle.

Trump muuten luulee että hommat jatkuu normaalisti 2 viikon päästä, virus ei kuulemma voi estää Yhdysvaltoja koska hän johtaa maata. ”We rice like skyrocket”, ”make america great again”. Hänen mielestään talous pitää saada nousemaan ihmishenkienkin uhalla. Tyypillinen republikaani, minä, minä ihminen, paskat muista.

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/2d6ad80a-b8f7-481d-928d-31f6ff2f2f51

Texasin varakuvernööri: Oma henki on vanhukselle pieni hinta maan talouden pelastamisesta

”Dan Patrick kehottaa ikätovereitaan uhraamaan mahdollisesti henkensä, jotta maan talous ei kärsisi.” (IL)

15 Replies to “Talous on elämää tärkeämpi, vanhukset halutaan uhrata rahan jumalalle”

 1. Tässä tätä Republikaanin puhetta (on otettu tuosta IL lehdestä koska tämä on niin SAIRASTA etten ymmärrä edes tuollaisen puolueen henkilön agendaa)

  ”– Minun viestini on, että palataan takaisin töihin. Tehdään viisaasti ja kerrotaan kaikille yli 70-vuotiaille, että me huolehdimme itsestämme, ensi viikolla itsekin 70 vuotta täyttävä Patrick linjasi Fox Newsin haastattelussa.

  Patrickin ajattelun takana on pelko, että nykyiset rajoitukset saattaa tietää loppua amerikkalaiselle elämäntavalle. Hän haluaa säästää sen tuleville sukupolville.

  – Oletko seniorikansalaisena valmis ottamaan riskin elämälläsi vaihtaaksesi sen kaikkien rakastaman Amerikan säilymiseen lapsille ja lapsenlapsille? Patrick kysyi”

  1. Monessa mielessä tuhoisa turismi-ilmailu ympäristön jakohdekulttuurie ja ilmaston tuhoajana on nyt johtanut hallitsemattomaan koronapandemiaan.

   Turismi-ilmailu on pääasiallinen syyllinen kansatalouden miljarditappioihin ja monikymmentuhantisiin ennenaikaisiin kuolemiin.

   Ilmailuturistit ovat toimineet moukkamaisesti, hedonistisesti ja egoistisesti olettaen, että turistin äo on ylittänyt 90 pojoo.Mitä älykkäämpi, sitä suurempi syntinen.

   ———-
   Terveydenhuollon taso tulee romahtamaan ja suuri osa henkilökunnasta sairastuu.

   Lääkärit joutuvat tekemään päätöksiä siitä, keitä yritetään auttaa ja keitä ei. Siinä tulee monelle passiiviväestön edustajalle Musta Pekka käteen. Tällöin kortin vetäjä esittäköön valituksensa egoistisille ja pöhkövaivaa poteneelle ilmailuturistille!

   Aktiiviväestön jäsenen hoidon oikeudesta joudutaan heittämään arpaa siitä, poitetaanko syöpä vai parannetaanko keuhkokuume.

   Toivottomien syöpätapauksien hoitoa ei voida aloittaa aktiiviväestönkään tapauksissa.

   Minulta otettiin pätkä pakoputkesta pois ja liitettiin päät yhteen.Kylkeen tehtiin avanne johon nostettiin katkaistun ohutsuolen päät.
   Arvellaan, että pakoputkihitsi rupeisi kestämään juhannuksen tietämissä, jolloin ohutsuolen päät voitaisiin liittää toisiinsa ja upottaa entiselle paikalleen. Arvioisi hoidon vaativan pari viikkoa. Mutta, koska en eläkeläisenä kuulu aktiiviväestöön, niin operaatio saatetaan jättää sikseen.
   Tämän jälkeen voin huomata olleeni oikessa, kun olen jo vuosia mollannut noita tuhoisia ilmaturisteja.

   ———–

   Olympialaisista, mm-ralleista ja tellusta kiertävistä formuloista pitäisi tehdä kertakaikkinen loppu. Nyt tuohon lopettamiseen voisi löytyä tahtoa, kun vähälahjaisimmatkit tulevat oivaltamaan, mikä on ihmiskunnan pahin syöpä.

   Minusta olisi tullut hyvä johtaja Finnairille ajamaan sitä alas, mutta ääliömäinen hallitus olisi saattanut antaa kenkää parhaalle saatavissa olevalle johtajalleen.

   ——

   Jos kaikki käy hyvin, niin lentokonetehtaita liiskautuu kuin sieniä sateella.
   Vaikka olisi hyvä, että sotakonetehtaitakin lopetettaisiin, niin suomalaisten pitäisi varoa ostamasta hävittäjiä tuottajilta, jotka ovat vaarassa pyllähtää nurin turismi-ilmailun kriisin takia.
   Ehkä lentokonetehtaita pilkotaan ja valtio sosialisoi sotilaslentokonetuotannon ja annetaan löyhäpäisten turistien kuljetukseen koneita valmistavan osan kuolla pois.

  1. Minun järkeni sanoo samaan tapaan kuin tuolla jepellä:
   ”Vanhukaiselle kuolla kuuluu, kun hällä vielä kulmillaan nuorteat kukkaset on.”

   Luin hiljan heinäveteläisestä naisesta, joka vietti 103-vuotispäiväänsä. Kertoi suunnittelevansa neljättä kirjaansa. Hällä ne nuorteat kukkaset olivat vielä kulmillaan. Heinäveden luostarissa viimeiset aikansa viettänyt Saarikosken Pena väsyi paljon nuorempana.
   Sairaalassa oli pari vanhaa mutta riskiä herraa, joille oman nimen muistaminen tuotti vaikeuksia, samoin aika ja paikka. Panivat jumalattomasti hanttiin, kun hoitajat pyyhkivät peppua kahdesti päivässä. Luultavasti hoitajat saivat mustelmia käsivarsiinsa.
   Tässä iässäni isäni sai kurkkusyövän ehkä tupakoinnin takia. Näytti minulle pistoolinsa ja sanoi käyttävänsä sitä tilanteen käydessä toivottomaksi. Muutaman vuoden kuluttua joutui sairaalaan tuskalääkitykseen ja joutui vaippahoitoon. Karkasi sairaalasta pihalle jättämäänsä autoon ja ampui itsensä. Siivosin hänen verensä ja aivonsa auton lattialta. Luoti jäi oven sisään. Luotia saattoi myöhempi omistaja ihmetellä.
   Ihmisille kerroin syövän tappaneen isäni, no panihan syöpä hänet painamaan liipasinta.

   Isäni joutui tappamaan paljon vihollisuuksiin pakotettuja ukrainalaisia Raatteen tiellä ja muitakin myöhemmin.
   Hänen isänsä taas oli ollut pakotettu tappamaan vihollisiksi heittäytyneitä punaisia Längelmäellä, Vesilahdella, Tampereella ja Karjalan kannaksella, vaikka olisi mieluummin asunut vaimonsa ja poikansa kanssa rauhassa asuinpaikakseen valitsemassaan Ähtärissä..Jäi sitten poliisiksi Tampereella.

   ———-

   Nykyiset isät ja äidit joutuvat pitämään yjteiskuntaa pystyssä panemalla itsensä alttiiksi. Yhteiskunnan tulee vastapslveluksena turvata heille etuoikeus terveyspalveluihin ensinnäkin sikdi, että yhteiskunta on sen heille velkaa ja toiseksi siksi, että kykenevien toimintakyky antaa mahdollisuuden välttää isompi tuho.

   —–

   Vuosi sitten ajattelin, että olisi kiva jaksella jouluun. Samoin ajattelen nyt.

 2. No ei meitä vanhempaa väestön osaa mihinkään uhrata ja kaupassa tulen käymään ettei ruoka lopu ei ole kukaan käynyt kysymässä saanko ruokaa
  Siksi menen itse ostamaan sitä käyn tosin aamulla heti kaupan auettua ei ole porukkaa kun muutama
  Nillekkään en puhu ja menen muutaman metrin päähän varsinkin jos silmät on kieronlaiset
  Se voi olla kiinalainen taudin tuoja eurooppaan niitä pitää varoa eniten terv tepivaari

 3. Räyhä-Reeta, minä ja muut älypäät ymmärrämme, ettei koronapandemialla olisi ollut mahdollisuuksia, jos luontoa ja turistikohteita pilaava turisti-ilmailu olisi ollut kielletty. Virus olisi ilman pöhkövaivaa ja vastuuttomuutta potevaa turistilaumaa levinnyt niin hitaasti, että rokotus olisi saatu kehitettyä, ennen kuin virus olisi alkanut levitä näillä nurkilla.

 4. Älykäs toiminta ei ole ihmiskunnan vahvuuksia. On monia asioita, joita olisi hyvä tehdä, muta jokin estää – olisiko se rahan valta? Lentoliikenteen, etenkin turismin, rajaaminen olisi järkevää. Toivoton tapaus. Ajatellaan vaikka MEP’ejä , jotka reissaavat Brysselin ja kotimaansa väliä jopa viikoittain. Hmm – lentokerosiinin verotus samaksi kuin bensan – ei mene läpi. Lentovero purisi jos olisi merkittävän suuruinen ja voimassa kaikkialla. Esim. Ruotsissa on lentovero käytössä, mutta se naurettavan pieni.

 5. Lentoturismia edistäneiltä matkatoimistoilta pitäisi evätä apu mahdollisuuksien mukaan, samoin turismi-ilmailulta. EU:n pitäisi korottaa kerosiinin hinta arvioni mukaan 20-kertaiseksi, koska ilmaston kannalta saattaa. lentelyn haittakerroin olla yli kymmenkertainen autoliikenteeseen nähden hiilitonnia kohden.

 6. Onko tullut mieleen etteivät kaikki talvet etelässä oleva ole vero pakolainen ja nyt tänään sellanen ei ole edes madollista
  Sinne menee näitäkin sata päin joille Suomentalvi olisii kärsimys kostean ja kylmän ilman vuoksi
  On selvää jos on hyvä olla ilmankipuja taikka hengen ahdistusta etelän lämmössä ne menevät sinne kaikki ei ole väärin käyttäviä turisteja
  Varjopuolena on huono terveydenhoito puoli jota ei pohjoismaihin voi verrata ei edes samalle vuosi kymmenelle
  Saattaa olla ettei edes samalle vuosituhannelle terv tepivaari

  1. Mutta huomattava osa on myös kansallisvaltiovihamielistä, matalan otsansa alta isänmaanhalaajia synkästi mulkoilevaa ainesta.

 7. Kansallisvaltiovihamielisiä lienee eduskunnassakin lähes puolet, koska kansallisvaltiovihamielisyys on ollut muotia jopa valtakunnan huipputasolls. Halostakin ”positiivisenä syrjijänä” epäilen
  Olisi pitänyt tehdä laki Halosen syrjäyttämiseksi ja tuoda Ambomaalta joku Suomeen positiivisesti suhtsutuva hänen sojalleen.

Kommentoi