Tuli taas mieleen

Kun yritin ajaa autoa parkkipaikalle niin se oli lähes mahdotonta. Mustalaiset oli ajaneet auton liikkeen ja parkkipaikkojen eteen, pari kertaa olen näitä käynyt ”sivistämässä”.

Oli taas”näin”lähellä käydä sivistämässä näitä …

Siellä kaupassa pari mustalaista sitten möykkäsi (ei maskit päällä) ja järjesti hirmu shown kassalla, pussihousut ja Sievin saappaat jalassa …

 

11 vastausta artikkeliin “Tuli taas mieleen”

 1. Näin ei voi sanoa tietylle ryhmälle koska on vaarassa joutua syytettyjen penkille.
  Eri kansakuntia on mahdoton sopeuttaa perusväestön tavoille.

 2. Yksi iäkäs romaani sanoi minulle, että moni heistä pitää valkolaisia heidän palvelijoinaan.

  1. Erkoopeessä on samaa aatetta muuten, mutta ne pitävät keltaihoisia finnejä palvelijoinaan.

   Kaikki tämä synnyttää älyä omaavissa suomalaisissa epäluuloa meitä väkimääräisempiä kansoja ja kansallisuuksia kohtaan. Heidän pelätään tunkeutuvan tänne meitä nöyryyttämään.

   Ugrivähemmistöä sorsitaan Telluksella Tartsankin taputtaessa karvaisia käsiään.

   Karmeeta!

   1. Finnet on ruotsien kylmästi sortama pohjoismainen vähemmistö. Tätä ei tyhmänpuoleinen freudentalistiritari Lipponen ota ymmärtääkseen, vaikka rautalangasta vääntäisi.
    Eeuussa suomalaiset on kärpäsen paskaan vertautuva ilmiö – kooltaan. Mustalaisiakin on unionissa kaksin verroin.

    Telluksen mitassa suomalaisia on paljon vähemmän kuin on väkeä tänne tunkeutuvissa kansallisuuksissa.

    Maamme hallinto on typerysten hyppysissä.

    1. Tarkennan lausuntoani:

     Maamme hallinto näyttää olevan hönttien hyppysissä.

     Kyllä nuo ovat pystyneet ovelasti toteuttamaan hönttiyttään, joten typeryydestä puhuminen olisi asiatonta. Pahoittelen tekemääni mokaa.

     Hei kaikki höntit hyppikää,
     viel on riemun raikkahin aika.

 3. Heitäkin on moneen lähtöön, minä näin kaupassa sellaisia, joilla oli maskit. Toisaalta näin nuoria romaninaisia jotka olivat pysäköineet invaparkkiin, todennäköisesti vain koska invalideja ei näkynyt 🙂 Kun on tuo kansallispuku päällä niin se tyhmin porukka tietysti leimaa kaikki ja valitettavasti sitäkin porukkaa on riittänyt, hamekin on häpäisty työntämällä sinne tavaraa piiloon kaupassa ties mitä moottorisahoja myöten. Sitten ihmetellään jos kaupassa ollaan varpaillaan ja vilkuillaan perään. Sehän voi olla ihan fiksua porukkaa sillä kertaa mutta jos samalla tavalla pukeutuneet ovat aiemmin vieneet tavaraa niin ihminen tuppaa yhdistelemään asioita eikä halua uudelleen tulla huijatuksi.

  1. Mikä on mustalaisen trialtton ?
   Juosten uimahalliin ja pyörällä takaisin.

 4. Jos kysyy monikulttuurisuuden kannattajalta, että montako sataa vuotta romanit tai mustalaiset (olen kuullut, että osa tästä väestöstä haluaa, että heitä sanotaan mustalaisiksi) ovat olleet Suomessa, saa ympäripyöreän vastauksen.

  Aamulehden blogiosaston aikana Satu Hassi tyrkytteli tätä monikulttuurisuusaatetta. Kysyin Hassilta, että missä maassa monikulttuurisuus on toteutunut. Hassi tarjosi (niin kuin moni muukin monikulttuurisuutta ihannoiva on tehnyt, ehkä näkemys on hieman muuttunut – BLM) Amerikkaa eli USA:ta. Sanoin Hassille muistaakseni jotenkin niin, että minusta Yhdysvallat on esimerkki siitä, että monikultturisuus ei käytännössä toimi: valkoiset asuvat omissa porukoissaan, mustat omissaan ja latinot omissaan, ja että Yhdysvaltain intiaaneja on yritetty integroida 1800-luvun loppupuolelta lähtien, varsin huonolla menestyksellä.

 5. Olen ihmetellyt miksi romaninaiset varsin ylisesti liikkuvat kaupungilla arkipäivinä kansallispukuun pukeutuneina.

  No oli miten oli – tällä tavoin romaaninaiset varmistavat, ettei työkkäri missään tapauksessa lähetä heitä hakemaan työpaikkaa.

Kommentoi