Turkki alkoi ”pakolaissotaan” EU:ta vastaan.

Turkki on kerännyt suuret laumat ”pakolaisia” lähi-idästä rajojensa sisälle ja seuraavan satsin rajojensa viereen, valmiina odottamaan marssikäskyä. Nyt Turkki aukaisee ”pakolaisinvaasion” suoraan EUROOPAN sydämeen.

Ottomaanit ei ole aiemmin voittaneet sotaa Eurooppaa vastaan, nyt sen voittoa ei tule estämään mikään.

Tulee erikoisen mielenkiintoinen kevät,,, kuka ampuu ensiksi?

Kreikka esti satojen ihmisten pääsyn maahan Turkista https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006422770.html

14 Replies to “Turkki alkoi ”pakolaissotaan” EU:ta vastaan.”

 1. Suvakit voivat vielä jonkin aikaa levittää mantraa ’ meidän on kannettava vastuuta, mutta loputa EU:ssakin on otettava käyttöön Australian malli .

  ********************************************************************************
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006423088.html
  Kreikan pääministeri: Laitonta maahantuloa Turkista ei tulla sallimaan
  *
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006422770.html
  Kreikan rajavartijat ovat estäneet satojen ihmisten pääsyn maahan Turkista, kertoo poliisi. Kreikka kertoo tiukentaneensa rajavalvontaansa ”maksimaaliselle tasolle”.

  Turkissa arvioidaan olevan yli 3,6 miljoonaa Syyrian sotaa paennutta. Viime aikoina Lounais-Syyriassa noin 950000 ihmistä on joutunut jättämään kotinsa ja väliaikaiset turvapaikkansa sotatoimien seurauksena.

  Turkin valtapuolue on sanonut, ettei maa kykene enää huolehtimaan sinne saapuvista uusista siirtolaisista. Turkki on vaatinut EU:ta auttamaan sitä tilanteessa.

 2. Albaanuksen paniikin lietsonta ei ole aivan oikeaa asiaa ja eipä täällä kukaan ole silti suvakki
  Onko niin että tiedot ei riitä tässä asiassa muuhun kun kieltämiseen kaiken terv tepivaari

  1. Vuonna 2015 ei paniikkia suvaittu eikä mihinkään varauduttu ja tulos oli täydellinen katastrofi.
   Nyt, kun joku yrittää ennakoida mahdollista tilannetta etukäteen, syytetään paniikin lietsomisesta.
   Täytyy olla aika suuri ääliö, jos ei tajua, että mahdolliseen turistitulvaan pitää varautua etukäteen eikä jäädä seisomaan sokeassa uskossa.

   1. Ei ole ennusteita eteenpäin vaan ne ovat toteutuneita asioita joita kritisoin PS on juuri vain itseään ja omia etujaan ajava porukka terv tepivaari

  2. Änkyrällä on taas tärkeämpää arvostella kommentoijaa kuin kommentoida itse asiaa.

   Änkyrä, huomaisitko että kaikki mitä esille toin, on jo julkista tietoa?

   .
   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006423088.html
   Kreikan pääministeri: Laitonta maahantuloa Turkista ei tulla sallimaan

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006422770.html
   Kreikan rajavartijat ovat estäneet satojen ihmisten pääsyn maahan Turkista, kertoo poliisi. Kreikka kertoo tiukentaneensa rajavalvontaansa ”maksimaaliselle tasolle”.

 3. Luin juuri aiheesta, joten taustatietoa: pakolaistulvan syynä on Venäjän ja Iranin tukemien Syyrian joukkojen hyökkäys Iblidiin. Alueella olevat Turkin tukemat kapinalliset jihadistit ovat joutuneet tappiolle. Venäjä ja Syyria pommittavat säälimättömästi siviileitä ja kaikki pakenevat. Turkki ja Venäjä ovat joutuneet napit vastakkin, Venäjän pommitukset ovat tappaneet yli 30 turkkilaista sotilasta. Venäjä sanoo turkkilaisten olleen ”missä ei pitäisi”, ”terroristein seassa”. Venäjä myys syyttää, että ”turkkilaiset spesialistit” ovat yrittäneet ampua alas Venäjän hävittäjäkoneita olalta ammuttavilla ohjuksilla (niitähän jotkut neropatit Suomellekin ehdottivat muka korvaamaan hävittäjät). Turkki on hyökännyt syyrilaisten asemiin kostoksi. Kaksi venäläistä sotalaivaa on saapunut Välimerelle tukemaan Venäjän operaatioita Syyriassa. Mielenkiintoinen kuvio, kun Turkki aikoo ostaa uusimpia venäläisiä ilmatorjuntaohjuksia. Mahtaako diktaattoreiden rakkaus kestää perheriidan Turkissa? Turkki on myös Naton jäsen, mutta saanee itse hoitaa sotkunsa, artikla 5 ei koske hyökkäyksiä muihin maihin. Trump tosin, joka on julistautunut suureksi Erdoganin faniksi, saattaisi yrittää pelastaa Erdoganin. Mutta kukaan kolmikosta tuskin haluaa sotia avoimesti toisiaan vastaan, tappiot olisivat liian suuret.

  Koska Turkissa on jo miljoonia pakolaisia ja Turkin ”maahanmuuttokriittiset” arvostelevat Erdogania, on Erdoganilla suuret paineet päästää tulijoita pois Eurooppaan. Ja toisaalta, vaikka Erdogan onkin ääliö diktaattori, niin mikä velvollisuus hänellä olisi pidätellä kaikkia miljoonia syyrialaisia Turkissa jos nämä haluavat jatkaa matkaa Eurooppaan? Lopujen lopuksi mon sitten Euroopan päätös, mitä tehdä jos pakolaisia alkaa pyrkiä rajan yli.

  Syyriassa ei ole enää hyviä vaihtoehtoja varsinkin kun Trump hylkäsi kurdit. On vain Venäjän tukema kansansamurhaaja Assad ja Turkin tukemat jihadistit jotka ovat aatemaailmaltaan lähellä Isistä. Tavalliset ihmiset, naiset ja lapset, kärsivät murhaavista idiooteista.

 4. Tutunomaista puhetta – ’seurataan tilannetta..”

  Frontex paatteineen on tullut tutuksi organisaationa, joka ottaa haltuunsa pakolaisia ihmisalakuljettajien kumilautoilta ja kuljettaa sitten heidät EU-alueelle.

  ****************************
  https://areena.yle.fi/1-50338829#autoplay=true

  Alusta 02:00

  Maria Ohisalo : ”Suomen hallitus Euroopan Union seuraa tilannetta ..” .. ” ollaan yhteydessä Frontex’iin [Euroopan raja- ja merivartiovirasto]

 5. Albaanus ne oli PS tekemiä valeita ei ne oikeita asioita olleet niitä kritisoin en ketään ihmistä yksilönä ja kuka se änkyrä sittenon kerro se tuossa menee sellaselle alueelle jota ei saisi olla koska se on maalittamista jos mikä
  Se ei ole kritisointia terv tepivaari

  1. Änkyrällä on taas tärkeämpää arvostella kommentoijaa [ tai Perussuomalaisia ] kuin kommentoida itse asia.

   Koittaisit, änkyrä, vaikka kritisoida vaikka tätä väittämää, jos päästäsi sattuisi löytymään aiheeseen liittyvää materiaalia.

   ”Frontex paatteineen on tullut tutuksi organisaationa, joka ottaa haltuunsa pakolaisia ihmisalakuljettajien kumilautoilta ja kuljettaa sitten heidät EU-alueelle.”

 6. Ei taida olla merkitystä onko puikossa sossut tai kokoomus. Toimintatapa on sama – lisätään täyshoitopaikkoja sitä mukaan kuin on tulijoita. Osalle kyllä annetaan kielteinen päätös, millä ei välttämättä ole mitään merkitystä, kun palautus ei onnistu.

  ****************************************************************************
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006423829.html
  29.2.2020

  Kokoomuksen Orpo ja Mykkänen: EU:n perustettava Kreikkaan keskuksia turvapaikka-asioiden käsittelyyn – ”Vuoden 2015 tilanne ei saa enää toistua”

  Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan on vahvistanut, että se on avannut rajansa Turkista Kreikkaan pyrkiville siirtolaisille. Hän väittää, että yli 18 000 ihmistä on jo ylittänyt rajan ja siirtynyt Turkista Eurooppaan.

Kommentoi