Valko-Venäjän vallakumous

Maassa käydään oikeasti vallankumousta sen laillista hallitusta vastaan. Mitä tekee EU tai mm Suomi. Ei mitään. Ja kun vallankumousta käydään sen maan lailista hallitusta vastaan niin ainakin Kokoomus ei siihen puutu, huomaatteko kun Stubb twiittasi merensaaristo kämpästään jotain

.

Tässä maassa lahdataan omia kuin DDR:ssä konsanaan.

Otan osaa, ikävää että näin on .

13 Replies to “Valko-Venäjän vallakumous”

 1. Itse asiassa EU tekee paljonkin, ovat hyvinkin kovasti jo suunnitelleet sanktioita ja opposition tukea. Suomi vaan on kieltäytynyt olemasta siinä mukana, Ruotsi johtaa tällä hetkellä, Itävalta myös pelissä mukana.

  Suomen media sen sijaan ei kerro paljoakaan. Suomalaiset toimittajat Twitterissä kylläkin.

 2. Maailman turhin järjestö YK ainakin paheksuu tilannetta ja vaatii pidätettyjen vankien vapauttamista. Vaatimus on ihan hyvä, mutta onko siitä jotain apua, jotain muita keinoja pitäisi löytyä.

  1. Juu, tämä olikin ”vitsinä” koska kyseessä on diktatuuri kuten mm Venäjällä.

 3. Twitteristä=Entä jos Mertaranta selostaisikin Valko-Venäjällä hallin ulkopuolisia tapahtumia?

  ”Siellä vedetään mielenosoittajat rajusti kumoon, ihmisoikeudet pelataan kebap-kioskille. Ja nyt siellä mellakkapoliisi iskee pampulla naamaan todella VAARALLISEN näköisesti. Löikö hampaat sisään?”

  1. Eemeli, tuo oli päivän paras. Makeet naurut, kiitos 🤣🤣🤣💪💪💪😂😂😂😅😅😅

 4. Valko-Venäjä on diktatuuri, mutta kädetön EU ei saa mitään aikaiseksi, jopa jäkis kisat halutaan tuonne (koska raha), huvittaa nämä kuviot, aina raha ratkaisee, paskat ihmisistä…

 5. HS=Perjantaina Valko-Venäjän ortodoksisen kirkon johtaja, metropoliitta Paval kehotti Lukašenkaa lopettamaan väkivallan. Hän myös pyysi anteeksi onniteltuaan Lukašenkaa liian aikaisin. Valko-Venäjän kirkko kuuluu Moskovan patriarkaattiin, joten kommentti herätti huomiota.

 6. Hiukan on jäänyt urheilusta mieleeni, Valko- Venäjällä on saamarin hyviä ampumahiihtäjiä, varsinkin naispuolisia.

Kommentoi