Kuka meni, minne meni ja miksi meni?

Siihen menomatkaan tarvittiin kymmenkunta mustaa crossover autoa, pari panssaroitua limusiinia. Jokaisessa autossa oli tietysti kuljettaja ja pari raskaasti aseistettua turvamiestä. Kukaan ei tiedä missä autossa itse hän istui ja oliko siinä saattueessa lainkaan. Saattoi olla itse huumediileri, häntä usein käytettiin peitetehtävissä.

Ei ollut pitkä matka, kun saavuttiin yhdistetylle suhdetoiminta ja harrastusalueelle. Siellä odotti useampi sähköinen kulkuneuvo, koska eri työpisteiden välillä saatto olla useampi kymmenen metriä. Hänellä oli tärkeimmät työkalut, muistaakseni neljätoista kappaletta bägisssä, jota kuljetti voimakkain avustaja.

Siinähän se sitten iltapäivä menikin huolimatta suurista työpaikan ja johtajan viran vaihdoista.

 

Juuri tämän aamun lehdestä luin miten hän voi armahtaa itsensä, jos on tullut tehtyä vaikka joitain hämäräkauppoja. Ei tietenkään suoraan, mutta jonkun hyvän kaverin avustuksella.

 

 

2 vastausta artikkeliin “Kuka meni, minne meni ja miksi meni?”

  1. Kyllä se on tämä kovakuntoinen Generallismus Trump taas valtion piikkiin käynyt palloa tökkimässä koloon, samaan aikaan kansaa kuolee virukseen, normi päivä rapakon takana.

    Tein itsekin aiheesta blogin, toveri Putin on jo sopinut kuinka hänet armahdetaan kun ”eläköityy”, hienoja ihmisiä molemmat, kapitalismin esikuvia ja pienyrittäjien parhaita kavereita ihan varmasti 🤣👍

Kommentoi