Rokotevastaisuus?

Eilinen tv antoi parikin jaksoa aiheesta.
Maallikkona moni järkeilee ehkä jopa tunneperäisesti.
Minusta kielteisen kannan lietsojat eivät ajattele kokonaisuutta?
Kaikilla rokotteilla on olemassa toki haittavaaransa,
mutta isossa kuvassa hyödyt voittavat.
Korona vaikuttaa jääneen keskuuteemme ja kolmas aalto aluillaa.
Ellei rokotettaisi viikate niittäisi yhä laajemmin.
Kyllä lääketiede on ihmisen parhaaksi.
– Itse aion ottaa rokotteen kunhan sen aika tulee kohdalle,
niin edellyttäen että olen silloin olemassa.

9 vastausta artikkeliin “Rokotevastaisuus?”

 1. Ei nyt ole mitenkään ihme tuo rokote vastaisuus tosiasioita ei kyene muuttaan kukaan viimeksi tuli jälki seuraamuksena tauti joka on ihmisella lopun ikää
  ne taudin saajat oli silloin neljän viiden v ikäisiä lapsia
  Haluatkos saada vastaavaa mieti sitä terv tepivaari

 2. Se aiempi narkolepsia johtui muistaakseni niistä lisäaineista eikä suinkaan varsinaisesta rokotteesta.
  Tästä on käsittääkseni opittu ja ko. lisäaineita ei käytetä.
  Itse otan tämän rokotteen heti, kun saan tilaisuuden.

  1. Narkolepsia johtui lisäaineesta. Sain jostain sellaisen käsityksen että k.o lisäainetta silti käytettäissin edelleen.

  2. Ne lisä aineet olivat itse rokotteessa mukana olivat siis osa rokotetta no siinäpä otat jos tulee jälki tauteja hoidat ne itse terv tepivaari

 3. Korona on sellainen ”flunssa” että siihen voi kuolla, nuorempikin, jos sattuu kova tauti päälle. Hesarissa oli juttu 25 -vuotiaasta triatlonia huipputasolla harrastavasta naisesta joka on nyt jo yhdeksän kuukautta kärsinyt koronasta. Kymmenen minuuttia pystyy harjoittelemaan. Koronan on kerrottu aihauttaneen myös vaurioita elimistössä.

  Korona rokotteen on todettu joidenkin mieleikuvituksessa aiheuttavan zombiksi muuttumista koska Bill Gates on laittanut rokotteisiin mikrosiruja ja kun sellainen menee ihmisen verenkiertoon niin hän muuttuu Windows -olioksi jota Bill setä ohjailee kotoaan ruudun äärestä tekemään kaikkea älytöntä. jokainenhan tietää että jos vaikka kissansa siruttaa sitä on sen jälkeen helppo ohjata tv:n kaukosäätimellä tai peliohjaimella.

  Kannattaa siis miettiä haluaako saada mahdollisesti tappavan taudin tai elinvaurioita vai ryhtyykö mieluummin Windows-zombiksi. Taidan ottaa tuon riskin zombiudesta mieluummin. Todennäköisesti Windows kumminkin kaatuu ja pahat teot menevät lörinäksi.

 4. Mansikan syömisessä on riski että tukehdut siihen. Silti en näe kovin suuria salaliittoteorioita mansikoiden syöntiä vastaan.

  Siellä salaliitto missä raha.

 5. Ei epäilystäkään etteikö minulle piikki kelpaisi, nyt jo olen molemmat suositellut rokotteet saanut. Minä mieluummin uskon koulutuksen saaneita asiantuntijoita, kuin poppamiehiä.

 6. Otan rokotteen sitten kun tarjotaan ja aika näyttää seuraamukset jotka kerron jos se mahdollisuus tuon jälkeen on olemassa.
  Nyt pitäis vaan pysyä hengissä siihen asti kunhan saa rokotteen…

Kommentoi