Bloomberg myrkyn lykkäsi Jenkeissä: Hillary varapresidenttiehdokkaksi!!!

Ei se ainakaan kauheasti henkeään ajattele siinä tilanteessa, JOS TULISIKIN VALITUKSI!

 

https://bongino.com/hillary-clinton-responds-to-rumor-shed-be-bloombergs-vp/?fbclid=IwAR1on57FJcJGf2UqqF2bH6awjiDXCnVicIWEEreza7NaaFaaNSpTVY9NcTs

Hillary Clinton Responds to Rumor She’d Be Bloomberg’s VP

by Matt Palumbo Posted: February 19, 2020

Last Saturday, in what was likely a strategic attempt to garner headlines and relevancy on a Saturday afternoon when there was no other substantive news for major networks to report, the Drudge Report dropped a “bombshell” that Michael Bloomberg was considering none other than Hillary Clinton as his Vice Presidential candidate. Over at the Bongino Report we linked to the report with caution that it had to be taken “with a pound of salt.”

The report came only a few weeks after Hillary publicly said that she “feels the urge” to run. Hillary has been making vaguely similar comments every couple of months since she lost, which, like Drudge, are probably only made to get attention.

The Bloomberg campaign responded that they hadn’t yet considered any VP candidates at the time, but came short of explicitly denying that Hillary could make the list. Now Hillary is confirming that she hasn’t “felt the urge” to serve as his VP.

According to Fox NewsHillary Clinton on Tuesday reportedly shut down rumors that she might consider serving as Michael Bloomberg’s running mate if he were to win the Democratic presidential nomination.

“Oh no! I’m just waiting and watching as this plays out. I will support whoever the nominee is,” she told the moderator while in Puerto Rico for a Clinton Global Initiative event.
Last week, the 2016 Democratic nominee played down the idea that she could be a vice presidential pick, telling Ellen DeGeneres on her show, “Well, that’s not going to happen, but no.”

If Hillary Clinton were to be the eventual Democrat nominee’s VP, it would certainly be an asset to the Trump campaign. On the downside, we’d have to regularly see Hillary Clinton on the news for the next year.

14 Replies to “Bloomberg myrkyn lykkäsi Jenkeissä: Hillary varapresidenttiehdokkaksi!!!”

 1. No eipä se oikeasti Suomelle kuulu kuka johtaa muissa maissa Suomen pitäisi olla kaikkien Suomalaistenn numero ykkönen
  Jopa perussuomalaisten pitäisi olla sellasia ei fanaatikkoja kuitenkaan terv tepivaari

  1. Näinkin voi sanoa että ei se Suomelle kuulu. Mutta kiinnostaa suuresti kuitenkin koska vaikuttaa tännekin. Sitäpaitsi Suomi ei ole mikään maailman keskipiste edes meille jotka olemme Suomen kansalaisia ja elämme täällä.

   USA:n presidenttiehdokkaiden rekrytoituminen on meille valtaosalle suomalaisia arvoitus. Suuri pääoma ja pääomaleirit siinä ilmeisesti ratkaisevat – vahvasti pelissä mukana mm. asevoimiin verkottunut talous-teknillinen yhteenliittymä, jonka kasvavasta vaikutusvallasta jo presidentti Eisenhower,,taustaltaan sotilas, amerikkalaisia varoitti jäähyväispuheessaan 1959.

   Joka tapauksessa näyttää siltä – vaikka minun silmälaseillani ei tätä asiaa pysty juurikaan näkemään – että istuvan presidentin ainainen etulyöntiasema vie Trumpin toiselle kaudelle. Ei siksi että hänen kilpailukykyisyytensä olisi ylivertainen vaan koska demokraattinen puolue ei pysty kilpailemaan, mistä suurfinanssien intrigeistä se sitten johtuukin. Ei ole hajuakaan Kennedystä, Rooseveltistä, Obamasta – ei edes Bill Clintonista. Edellisen presidentinvaalin aikaan sanottiin molempien ehdokkaiden Trumpin ja Hillary Clintonin olevan yli-ikäisiä. Bernie Sanders, Joe Biden ja Michael Bloomberg ovat vaalin aikaan kymmenkunta vuotta vanhempia.

   1. Ei silti kiinnosta Yhdysvaltojen pressan vaalit puu centin vertaa jos ei muidenkaan maide npressan valinnat ne asiat on vain heidän omia asioita
    Ja ei Suomi tietystikkään maailmassa yksin ole nuot presidentin valinnat on kuitenkin vain sen maan asioita mihin sitä valitaan terv tepivaari

 2. Hillary on semifinaaleissa tarkoitus vaihtaa toiseen, kilpailevaan ehdokkaaseen: Buttigiggiin, Warreniin, Bideehen tai jopa Bernieen. Muuten tässä ei ole mitään järkeä. Tuo pari ei missään tapauksessa pärjää Donaldille. Jos hänen kanssaan olisi ollut vaikka Michelle Obama, olisi voinut olla menestyksellisempää…

 3. No mulle on aivan sama kuka Yhdysvaltoja johtaa se on Amerikklisten oma asia ei ole Suomalaisten asia lainkaan ter tepivaari

 4. Jenkit (tai no… Israel ja jenkit) sen pressan valitsee mutta kyllä se aika kiintoisaa on Suomestakin käsin.

  Bloomberg on aika ikävä ehdokas, mutta siinä maassa ikävät ehdokkaat tuppaavat pärjäämään.

  1. Ainakin hän onnistui heti kääntämään kaikki muut demokraattiehdokkaat heti itseään vastaan, ainoa asia, mistä ne ovat toistaiseksi yksimielisiä, siis että Bloomberg on perseestä ja mm. naisten ahdistelija…

 5. Tosiasia on että, suomalaiset ovat monella tavalla riippuvaisia suurvaltojen harjoittamasta politikasta – ei vähiten ulkomaankaupan suhteen. Näin vain on, olivatpa jotkut asiasta kiinnostuneita tai eivät.

 6. Amerikka on nykypäivän Rooma. Sieltä virtaa muihin länsimaihin niin hyvät kuin huonotkin teelmät. Siellä otettiin ensimmäisenä käyttöön poliittinen korrektius. Amerikan vasemmisto lanseerasi sen 1970-luvulla. Ja poliittinen korrektiushan on se, mistä kaikki muutkin länsimaista kulttuurimädätystä edistävät aatteet kuten homolobbaus, gender-ideologia, feministinen erilaisuusteoria (radikaalifeminismi, jonka tarkoitus ei ole edistää naisten tasa-arvoa, vaan ajaa naisten ylivaltaa) ovat lähtöisin. Nämä päällimmäisenä. Siis kaiken sellaisen normittaminen, mikä heikentää tervehenkistä kansallisuusmielisyyttä ja syö juutalaiskristillistä länsimaista arvopohjaa ja aivopesee ihmisiä myönteiseksi internationalismille, globalismille , monikultturismille ja nitistää kristillisen uskon, sen perinteen, moraalin ja perhekeskeisyyden. Lyhyesti sanoen kulttuurimarxismia.

  Tätä kaikkea huonoa kehitystä vastaan Trump taistelee, ja minulle ei olisi yllätys jos hän menisi toiselle kaudelle. Näyttelijä/ohjaaja Clint Eastwood on republikaani, joka suosii luonnonsuojelua/eläinsuojelua eikä vastusta aborttia. Kun Trump valittiin USA:n presidentiksi, Eastwood sanoi: ”Nyt minun loppuvuoteni tulevat olemaan onnellisia.”

 7. Demokraatit tekevät sen itse. Noin iso maa ja onnistuttu löytämään ainostaan aivan huumoritason kattaus Trumppia vastaan. Mitään oppineet Hillary-pölhöilystä.

Kommentoi