9 vastausta artikkeliin “Hyvää vappua ja työn juhlaa”

 1. Vappu on työnjuhlaa. Silloin ollaan töissä eikä juhlita. Aloitin työt etänä jo klo 05:00! Hyvää vappua!

 2. Kyllä sitä juhlitaan nyt tosin virtuaalina ja eipä minun tarvii miettiä työstä itsessään yhtään mitään
  Ja kuki tehkööt töitään ihan millä keinolla hyvänsä terv tepivaari

 3. Minulle tuo vappu on oikeastaan kevään juhla; töitä kun ei enää tarvitse tehdä, paitsi noita pihatöitä tietenkin riittää ja erityisiä vappujuhlia, vappujuomia en enää vuosiin ole harrastanut, tai siis mitään raittiuslupausta tietenkään en ole tehnyt, mitäs sitä nyt niin mukavaa miestä kuin omaa itseään kiusaamaan; saunapäivän päätimme huomiseksi, ainahan juhlaa sekin.

 4. Vappuaaton mietelmiin; kun järvestä ei tullut kuin kuhaa, ahventa ja lahnaa. Minulle tuli pakkomielle; tuoretta savusiikaa on saatava.
  Ei sitten kuin cittariin, jossa on paikkakunnan paras kalatiski.
  Sieltä löytyi eilen tullutta (kalatiskin valotaulu) siikaa, tosin kasvatettua mutta yllätys minulle oli, että lainmukainen avaus kun oli tehty, myöskin munuaiset siis se selkärangan vieri ja sitten kiduksetkin olivat poistetut. Siis huippulaatua käsittelyn suhteen.
  Siellä se nyt savustunee ja parin tunnin kuluttua alkanee olla valmista. sitten vain yön yli lepäilemään ja uskoisin; huomenissa syömme huippuhyvää savukalaa.

 5. Eemeli aika moni muistaa vaikka nuot vappukulkueet on kyllä kärsinyt inflaation ja tänä vuonna vei koronan touhut sen koti oloihin terv tepivaari

 6. Hyvää vappua kaikille niillekkin jotka näkee vapun toisin silmin terv tepivaari

 7. Kiitos Kalle samoin sinne vaikka en itse enää paljonkaan vappua juhli no sellasta elämä on terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *