Mitäs tää nyt sitten onkaan

Olen  nyt tässä saanut jo muutaman kerran viestin sähkö postiini viestejä ei voi tulkita väärin

Ihan suoraan sanottuna ne ovat olleet seksuaalista häirintää eikä niitä voi muuksi tulkita

Kun tekstissä suoraan sanotaan että tässä sulle pano kavereita miksi sellasta voi tulkita

No tulkintani on aivan selkeä ja sellasta ei Suomessa saisi tehdä koska se on seksuaalista häirintää

Eikä muuksi muutu olipa se lähettäjä kuka hyvänsä ja missä hyvänsä seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

6 vastausta artikkeliin “Mitäs tää nyt sitten onkaan”

  1. Roskapostittajan ei tarvitse kirjoittaa kuin yksi viesti ja painaa nappia, niin on heti miljoonia kopioita siitä. Kyllä niitä yksi jos toinenkin saa, tämän luonteisia myös. Tarkoitus on pelotella ihmisiä. Joskus vaatia rahaakin. Joskus vain kaupitella.

    Kunhan muistaa, että aivan kuin kuka tahansa voi lähettää kirjeitse ihan mitä tahansa jos haluaa, niin voi myös sähköpostitse. Ero vaan on että yhden kirjeen hinnalla saa miljoona sähköpostia.

  2. Kyllä se, oletettavasti nainen kävi tyrkyllä meilläkin ja on käynyt joskus ennenkin. Minä vaan sanoin,että ole hyvä ja jatka matkaa, mene vaikka naapuriin.

  3. No mulla ei käynyt konkreetisesti ovella vaan sähköpostin kautta no poistan tuollaset heti en edes lue niitä kun ei tiedä mitä riipakiviä sieltä tulee terv tepivaari

  4. Mullekin tulee sähköpostiini aika usein tuo panokavereita-ilmoitus. Ja myös kaikenlaisia potenssilääkeviestejä on tullut.

  5. mulle tulee vähintään kerta viikossa näitä viestejä tosin en edes avaa niitä vaan roskiin meee saman tien terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *