Eliitti johtaa vastuutonta ja epäeettistä maahanmuuttopolitiikkaa, joissa autetaan vain muutamia monien kustannuksella

Oxfordin yliopiston Professori Paul Collier, joka on yksi maailman johtavista kehitysmaiden asiantuntijoista, puhui Tanskan sosiaalidemokraattien konferenssissa viime viikolla.
– Käytämme 135 dollaria jokaista tänne tulevaa pakolaista kohden siinä missä käytämme yhden dollarin jokaista paikallista autettavaa kohden. Kotimaahan jäävät ovat paljon heikompia kuin ne, joilla on voimavaroja lähteä Eurooppaan.

– Lähes kaikki saapuvat Eurooppaan maista, jotka ovat jo turvallisia. Ajatus siitä, että tämä väestöryhmä olisi valtavassa avun tarpeesa on yksinkertaisesti vastuutonta ja älyllisen laiskuuden tuotos, Collier totesi.
Hän uskoo, että eliitti johtaa vastuutonta ja epäeettistä maahanmuuttopolitiikkaa, jossa autetaan vain muutamia monien kustannuksella.

Professori Collierin mukaan EU:n tulisi sulkea rajat ja tehdä investointeja lähialueilleen.
———————————
Blogini lähteenä olen käyttänyt verkkolehti Kansalaisen artikkelia otsikolla ”Oxfordin yliopiston professorin mukaan länsimaat voisivat auttaa 135 pakolaista heidän omissa maissaan samalla rahamäärällä minkä yhden pakolaisen ylläpitäminen Euroopassa maksaa”.

8 vastausta artikkeliin “Eliitti johtaa vastuutonta ja epäeettistä maahanmuuttopolitiikkaa, joissa autetaan vain muutamia monien kustannuksella”

  1. Kun lasku saapuu nämä on Urilaisen ja Kataisen tyyliin suojatyö paikoissa.

    1. Vai suojatyöpaikoissa?
      Ennemminkin sossun elätettävinä ilman työntekovelvollisuutta.

  2. Eräät tahot kertoivat jo ammoin Aamulehdessä, että noista eräistä eritoten Afrikan maista siirtyy bisnes ym. toiminnasta tienattuja varoja ainakain 100 miljardia Euroopan pankkeihin tai veroparatiiseihin. Kun se korjataan ei tartte pennin hyrrää kehitysapua. Asia erikseen on sitten sotaa pakoon lähteneet.

  3. Mikähän se on työntekovelvollisuus? Laki ei salli sitä. Ja jos hakee töitä niitä saamatta niin ei mahda mitään. Myös suomalaiset hakee töitä. Toisaalta työntekovelvollisuuden sijasta on kyllä työn vastaanottovelvollisuus. Eli otettava vastaan tai paukahtaa sitä sun tätä. Mutta paljon on niitä jotka toteaa, että antaa paukahtaa.

  4. Professori on oikeassa siinä, että EUn pitäisi sulkea ulkorajat näiltä elintasoturisteilta.

    EUn ei pitäisi mielestäni jakaa tavallista kehitysapua esimerkiksi Afrikkaan ollenkaan – vaan työskennellä siellä hartiavoimin syntyvyyden vähentämisen hyväksi. Esimerkiksi sterilointi yhden lapsen jälkeen.

  5. ”Klaanitodellisuutta Saksassa: ”Kaikki poliisit, journalistit ja muut vääräuskoiset ammutaan, alueella vallitsee nyt radikaali sharia”.

    ”Karlstad saa suurmoskeijan – Ruotsidemokraattien europarlamenttiedustaja – ”Päivä on surullinen koko Värmlannille”.

    Nämä otsikot ovat avauksessa mainitun otsikon llisäksi kaikki eilisen päivän 20.6. verkkolehti Kansalaisessa. Ei niitä juurikaan näe poliittisen korrektiuden korruptoimassa valtamediassa, sen vuoksi vaihtoehtomedia. Yleisradion tv-uutisissa taas näkee mitä Yle haluaa nähtävän: Esimerkiksi sen miten Amerikassa mellakoidaan, särjetään paikkoja ja kaadetaan patsaita ja tämä kaikki johtuu siitä, että Amerikka on värillisille edelleenkin maailman rasistisin maa.

    Tyhmä kysymys: Miksi yhdelläkään länsimaalla on ikäänkuin velvolllisuus ottaa vastaan pakolaisia, elinasopakolaiset mukaan lukien? Että kun länsimaat ovat ennen riistäneet maita, joista pakolaisia saapuu tarvittaessa vaikka kuinka paljon. No, miksei. Entä maat kuten Ruotsi ja Suomi ja Norja?

    Toinen tyhmä kysymys, jota kyselee myös avauksessa mainittu Oxfordin yliopiston professori Paul Collier: Miksi kehitysmaiden ihmisiä ei auteta lähtömaassa, koska se olisi paljon tehokkaampaa (”Käytämme 135 dollaria jokaista tänne tulevaa pakolaista kohden siinä missä käytämme yhden dollarin jokaista paikallista autettavaa kohden”) ?

  6. ”Pääministeri Sanna Marin antaa tukensa Black Lives Matter-rähinoille. Seuraavana päivänä uhkaava nuorisojoukko kivittää poliiseja Hietaniemessä.”

    Tämmoinen otsikko Suomen Uutisissa 20.6.2020.

    Kovasti on hiljaista tuohon Hietaniemen mellakkaan liittyen. Olisiko julistettu radiohiljaisuus?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *