Halla-aho: ”Kun tummaihoiset ihmiset tappavat suomalaisia, ei kuulu komentteja”

Perusuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho otti torstaina rajusti kantaa siihen, että johtavat poliitikot vaikenevat maahanmuuttajataustaisten tekemistä henkirikoksista. Halla-aho puhui PS:n tiedotustilaisuudessa torstaina.

Samassa yhteydesä hän arvosteli myös sitä, etteivät johtavat poliitikot ole ottaneet pahemmin kantaa perussomalaisten Keski-Suomen piirin vaalipäällikkön Pekka Katajan tapaukseen. Tapauksesta kahta miestä epäillään murhan yrityksestä. Tapauksen poliisitutkinta on kesken, eikä poliisi ole vielä kertonut esimerkiksi tapauksen motiiveista.

Halla-ahon mukaan samanlaista pohdintaa herätti heinäkuinen tapaus, jossa joukko tummaihoisia miehiä potki nuoren suomalaismiehen kuoliaaksi ”ilmeisesti huvikseen” Helsingin Kaivohuoneella.
Poliisi ei ole kommentoinut myöskään Kaivohuoneen tapauksen mahdollista motiivia tutkinnan ollessa kesken.
– Poliisi julkaisi epäiltyjen valokuvat kolme viikkoa tapahtuneen jälkeen. Ei pihaustakaan poliitikoilta, Halla-aho sanoi.

– Kun turvapaikanhakijat puukottivat suomalaismiehen kuoliaaksi Kajaanissa, ei pihaustakaan.
– Kun kielteisen turvaikkapäätöksen saanut mies leikkasi naiselta pään irti Porissa, ei pihaustakaan.
– Kun toinen kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut mies leikkasi naiselta pään irti Hämeelinnassa, ei pihaustakaan.

– Kun sen sijaan Suomesta palautettu henkilö kuulemma sai surmansa Irakissa, koko valtakunta oli kriisitunnelmissa. Politikkojen ja median mukaan pahin mahdollinen oli tapahtunut. Piti kuulemma tehdä kaikki mahdollinen, jotta vastaavaa ei koskaan enää tapahtuisi. Sittemmmin koko tapaus tosin paljastui huijaukseksi, Halla-aho luetteli.
———————————–
Blogini lähteenä olen käyttänyt: Iltalehden artikkeli 5.8.2020, jonka otsikko sama kuin tässä.
————————————
Koska johtavat poliitikot ovat näistä asioista jokseenkin hipihiljaa, onko kenties kyseessä se parempi väkivalta.

10 Replies to “Halla-aho: ”Kun tummaihoiset ihmiset tappavat suomalaisia, ei kuulu komentteja””

 1. Ovatko vihreät hönttejä ja lapsekkaita?
  Heidän pitäisi kommentoida erikoisalansa tapahtumia.
  Mutta pitävät päätään pensaassa. Vain paljas perse paistaa.häiritsevästi.

 2. Suomi on menossa Ruotsin suuntaan, eli alkuperäiskansat hiljennetään. Uudet kansat ja uskonnot saavat lopulta vallan.

 3. Pohjoismaista Norja, Tanska ja Islanti saattavat pelastua rohkeutensa ansiosta. Myös Virossa, Latviassa ja Liettuassa arvostettaneen omaa maata.

 4. ”Maahanmuuttajanuoret tappoivat nuoren Kaivopuistossa, missä viipyvät polvistumiset ja kannanotot asiaan, miksi täydellinen radiohiljaisuus. Jokin on nyt pahasti pielessä.”

  Tällainen tekstiviesti Lapin Kansan mielipidesivulla 3.8.2020.

  Voi täydellä syyllä sanoa, että Kaivopuiston tapauksesta on ollut täydellinen radiohiljaisuus päällä.

  Miksi poliisi julkaisi epäiltyjen valokuvat vasta kolme viikkoa tapahtuman jälkeen? Johtuiko se kenties ”tukinnallisista syistä”?

 5. ”Ruotsissa 12-vuotias pikkutyttö kuoli jengiläisten ampumaan luotisateeseen”

  Otsikko Suomen Uutisissa 4.8.2020. Artikkelin mukaan asiasta ovat uutisoinen Expressen ja BBC.
  Tyttö oli ulkoiluttamassa koiraansa kun hän sai surmansa. Tietojen mukaan tyttö sai surmansa harhaluodista.
  Maan sisäministeri lupaa taltuttaa kovat rikokset mm. lisäämällä poliiseja.

  ”Mustat ampuivat nuoren äidin, koska tämä sanoi heille :”All lives matter”.
  24-vuotiaalta Jessica Doty Whitakerilta jäi 3-vuotias poika.
  Tämmöinen uutisointi Partisaani-sivustolla 13.7.2020. (Tarkistin tiedon myös muilta sivustoilta.)

  1. Vain musta elämä kelpaa ja toista mieltä olevat voi tappaa rauhassa.
   Sama vouhkaaminen menee myös Suomessa.

 6. On vähän kumma, kun vasemmisto suhtautuu hälläväliä -asenteella yhteiskunnan taantumiseen.

  Suomi on menestynyt loistavasti kansainvälisissä vertailuissa yhteiskunnallisessa tasossaan.

  On selvä, että Suomi taantuu tullessaan enemmän tekemiseen sekasortoisten eu-maiden kanssa. Ranskassakin vuosikausien mellakat ja sisällissodan uhka.

  Ruotsi on irvikuva siitä, mitä se oli pari vuosikymmentä sitten. Killisilmäiset vähämieliset professoritkaan eivät kykene bonjaamaan, missä vika.
  Järkeä omaavat asian kyllä käsittävät.

  Norjan pääministeri on halunnut laadittavaksi lakeja, joiden perusteella Ruotsin vastainen raja olisi nopeasti suljettavissa.

  Tanskassa hallitus on ollut tietoinen yhteiskunnallisesta taantumisesta ja keinoja on etsitty. Hälläväliä -asenne Tanskan demareilla on harvinaisempi kuin Suomen demareilla.

  https://www.suomenuutiset.fi/ministeri-maahanmuutto-on-tehnyt-tanskasta-vahemman-vapaan-maan/

 7. Erikoispartio turvaa Rinkebyn poliisien työmatkat.

  ”Syyskuussa uusi poliisiasema avataan Tukholman pahamaineisessa maahanmuuttajalähiössä, Rinkebyssä. Edellinen poliisiasema suljettiin vuonna 2014, koska alueella oli liian vaarallista työskennellä. – –
  Vuonna 2017 Ruotsin poliisin järjestäytyneen rikollisuuden vastaisen yksikön johtaja sanoi, että Rinkeby vastaa viranomaisten näkökulmasta sotatoimialuetta.”
  Lähde: verkkolehti Kansalainen 7.8.2020, artikkelin otsikko sama kuin tässä, teksti Petri Saarela.
  ———————————————————————————————————–
  Ruotsin sosiaalidemokraattinen työväenpuolue on ruotsalainen sosialidemokrattinen puolue, joka on perustettu vuonna 1889. Vuodesta 1917 lähtien se on ollut Ruotsin suurin puolue kaikissa maassa järjestetyissä valtakunnallisissa vaaleissa.
  Puolueen pisin yhtäjaksoinen hallituskausi 1923-1973 on pisin aika minkä sosiaalidemokraattinen puolue on pysynyt vallassa minkään demokraattisen valtion historiassa. – Wikipedia.
  ——————————————————-
  Vuoden 2018 valtiopäivävaalien tulos merkitsi vuosisataisen sosiaalidemokraattien ylivallan loppua. Vaalitappiosta huolimatta puolue on edelleen Ruotsin suurin. Maan parlamentissa on 349 kansanedustajaa. Sosiaalidemokraateilla on 100 paikkaa, Maltillisilla on 70 paikkaa ja kolmanneksi suurimmalla puolueella Ruotsidemokraateilla on 62 paikkaa. Tiedot ovat vuodelta 2018.

 8. Iltalehti uutisoi 29.2.2020, että uuden mittauksen mukaan ruotsidemokraatit nousi ensimmäistä kertaa maan suurimmaksi puolueeksi. 23,4 prosenttia äänestäjistä kannattaa ruotsidemokraatteja.

 9. Kaivohuoneen rotumurha.

  ”Esimerkiksi pari viikkoa sitten Yle julkaisi uutisen ”Nuorisojoukko tappeli viikonloppuna Helsingin Kaivopuistossa – nuori mies menehtyi saamiinsa vammoihin maantaina”, jossa ei kerrottu mitään väkivallan rodullisesta ulottuvuudesta, vaikka se oli netin kautta jo yleistä tietoa. Tästä huolimatta politisoitunut poliisi ei halunnut julkaista etsintäkuulutuskuvia värillisistä epäillyistä, jotka laumassa potkivat kuoliaaksi joukosta erkaantuneen yksittäisen suomalaisen.

  Vihdoin eilen poliisi julkaisi afrikkalaistaustaisten epäiltyjen kuvat, josta myös Yle rohkeni julkaista uutisen ”Nuori mies kuoli ravintola Kaivohuoneen edustalla tapahtuneen pahoinpitelyn seurauksena – poliisi julkaisi kuvat joukkotappelun epäillyistä”. Ja kas kummaa, kuvien julkaisemisen jälkeen epäilty napattiin tänään kiinni, josta kertoi Yle hämmästelevässä uutisjutussa ”Yleisön vihjeet auttoivat, osa Kaivopuiston pahoinpitelyn epäillyistä tunnistettu – 20 kysymystä poliisille nuoren miehen kuolemaan johtaneista tapahtumista”. Jos kuvia ei olisi julkaistu poliittisen korrektiuden eli valkoisten huiputtamisen vuoksi, tekijöitä ei olisi löydetty ehkä koskaan. – -”
  Lainauksen lähde: Yle Watch 29.7.2020, artikkelin otsikko ”Kaivohuoneen rotusurma ja Ranskan kirkkojen tuhoaminen ovat oireita mutta ratkaisukin on olemassa”
  ——————————————————–
  Halla-aho: ”Kun tummaihoiset ihmiset tappavat suomalaisia, kommentteja ei kuulu”.

Kommentoi