Raakalaismainen poikien raiskaus ja kidutus Solnan hautausmalla – kaksi miestä pidätetty

Sunnuntaiaamuna löysivät ohikulkijat Tukholmassa Solnan hautausmaalta kaksi pahoinpideltyä poikaa. Heidät oli pahoinpidelty, riisuttu alastomaksi ja ilmeisesti raiskattu. Tekijät olivat puukottaneet poikia jalkoihin, jotta he eivät pystyisi pakenemaan. Kidutusta muistuttava raakalaismainen teko oli kestänyt useita tunteja. Tekijät, kaksi maahanmuuttajataustaista nuorta miestä on pidätetty.

Toinen pidätetyistä, 21-vuotias on juuri saanut 18 kuukauden tuomion murhapoltosta. Iranilaistaustainen mies on saanut Ruotsin kansalaisuuden vuonna 2014.Nuorempi tekijöistä on Ruotsissa syntynyt, 18-vuotias tunisialaistaustainen.

Tekijöiden taustatiedot on kertonut riippumaton media. Ruotsin yleisradion uutisissa maahanmuuttajataustat on vaiettu.
Lähteet: Aftonbladet, Expressen, Nyheter Idag, SVT.
——————————–
Kirjoitukseni lähde: verkkolehti Kansalainen 26.8.2020

4 vastausta artikkeliin “Raakalaismainen poikien raiskaus ja kidutus Solnan hautausmalla – kaksi miestä pidätetty”

  1. Älähän nyt, se näyttää olevan normaalia tuossa maassa. Jospa ei puututa kulttuureihin.

  2. Myös Iltalehti kirjoittaa samasta tapauksesta ja Iltalehdestä tämän ensimmäiseksi luinkin. Koska Iltalehden artikkeli vaikutti vähän ”villiltä” otsikkoa myöten ”Kauhujen yö hautausmaalla Ruotsissa. Teinipojat haudattiin elävänä ja raiskattiin”, hain täydentäviä tietoja verkosta ja silmään osui tuo verkkolehti Kansalaisen artikkeli.

    Iltalehtden artikkelissa käytetään lähteenä Aftonbladetia.
    Iltalehden mukaan pojat olisivat valikoituneet uhreiksi sattumalta. Mitään selvää tietoa motiivista ei ole, mutta poliisi selvittää tietoa, jonka mukaan tekijät olisivat yrittäneet myydä huumeita teinipojille. Poikien kieltäydyttä tekijät olivat pakottaneet uhrit haustausmaalle, jossa heitä oli kidutettu noin kymmenen tuntia.
    Jk. Uhrit olivat 16-vuotiaita. Olivatko uhrit kantaruotsalaisia, sitä en tiedä.

  3. Varsin kummallinen tuo Solnan hautausmaalla tapahtunut barbaarinen teko.

    Mieleen nousee sama kuin kaikilla muillakin. Oliko raakalaismainen tapahtumasarja huumehörhöjen bakkanaalit, vai sisältyykö tekoon viesti allahu akbar-tyyliin?

  4. Tuoreen Iltalehden tiedon mukaan Malmössä on täysi rähinä päällä. Mielenosoittajat vastustavat kuulemma äärioikeistopuolueen islaminvastaisia toimia.

    Uskotaan vähemmälläkin, että Ruotsin äärivasemmiston mielestä islaminporukka saa ja pitääkin terrorisoida ja mellastaa maassa mielinmäärin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *