15 vastausta artikkeliin “105,5 kg”

 1. Hyvä Timo on varmaan kevyempi olo tila eikä sun riisi itautiseks tarvii mennä terv tepivaari

 2. Kävin vaakan päälle ehkä ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Näytti vähän yli 105 kiloa. Toissa kesästä on tullut pari kymmentä kiloa lisää. Kymmenen kiloa olisi riittänyt.

 3. Se on jokaiselle se oma lukunsa. Itsellä on että jos menee kovasti yli 75 kiloa niin vuosittainen työterveyskäynti johtaa noottiin. Kesällä kerkesi mennä yli 80, nyt on jo palattu 77:n tienoille, vielä vähän tsempata niin löytyy tasapaino.

 4. Samoin on minulla tuo 75 kg vaimoni eläessä meni yuo paino aika korkeksi mutta polvet sanoi laske sitä nyt on hyvä n 73kg
  Just kävin puntarilla terv tepivaari

 5. Sopiva paino on tärkeä, pidempään ja nimenomaan vireämpänä elelee kun kilot ovat kohdallaan. Vähän tuurin peliä tämäkin, ihmisen kyky ottaa ravinnosta vaihtelee huikeasti, läpipaskosta aineenvaihduntahäiriöiseen joka lihoaa jopa kraanavedestä. Mutta uskoisin että enemmistöllä se olisi omissa näpeissä olla sen painoinen kun ihmisolennolle hyväksi on. Itsekuria ja valikoivaa silmää eineen määrässä ja laadussa ja liika kaljan latkiminen tietysti pois.

  Itselläni on aika helppoa, olen 180 cm pitkä ja paino huitelee 81 – 84 kiloa mitä pidän itselleni hyvänä. Minun ei tarvitse kuin pienessä määrin hillitä himojani makeata ja rasvaista kohtaan niin pysyn sopivan paksuisena.

  Tietysti myös liikunnalla voi pienessä määrin liikakiloihin taipuvainen auttaa tilannetta mutta vaikea on tämä tie, ihmeitä ei sillä saavuteta.

  Liika laihuus on epäterveellistä ja kauhea on katsella luunlaiha ihminen, vilunväreitä nostaa pintaan. Usein saattavat laiheliinit olla myös luonnoltaan takakireitä.

 6. Nykyään onneksi ymmärtävät katsoa vyötärön mittaa eikä vain kiloja. Jos kovasti lihaskuntoa harjoittaa, painoa on enemmän muttei suinkaan haitallista. Vyötäröllä kilot ovat ongelma, lihaksissa ei.

  Mutta hei! Kerronpa parhaan laihdusuvinkkini ikinä. Tällä tavoin olen kaksi kertaa saanut reilusti kiloja pois. Se on viisaudenhampaan poisto. Hyvinkin 2-4 viikkoa jolloin on hyvin rajattu nestemäinen dieetti, ja vielä lääkkeet siinä mukana niin alkoholiakaan ei voi ottaa tippaakaan.

 7. Mä olen jättänyt kaljottelun vähälle. Mitä nyt eilen illalla 3 tölkkiä samalla kun katsoin Katja Ståhlin juontamaa elämäni biisi -jaksoa. Aika paljon olen kävellyt kauppareissut ja säästänyt sillä 3,40 euron bussimaksun /päivä

 8. Minulla on vuosikymmeniä ollut aika vakio 180sm / 70- 75 kg. Siitä ei paljonkaan heitellyt, mitä nyt armeijan aikana kävi 80 kilossa.

  Nyt viime talvena paino putosi ihan yllättäen rajusti lähelle 55 kiloa. sen teki sairaus ja nyt olen saamassa sitä takaisin jo pääsen 61 kiloon. Sekin vaatii määrätyn työn, ei se ihan itsellään nouse.

 9. Ei ole oikeaa pituutta tai painoa. Ne pitää aina suhteuttaa ruumiin-luuston rakenteeseen, jota kantaa joko nahka läskeineen tai lihaksikas vahvaluinen body pituudesta huolimatta. Ylilihava ja luuviulu on helppo jo silmällä erottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *