Norwich City sitten varmisti Englannin mestaruusarjan mestaruuden Teemu Pukin suosiollisella avustuksella

Nousun valioliigaan oli varmistanut jo aiemmin ja siellä pärjääminen onkin sitten vaikeampaan. Maaleja valioliigassa Pukki tuskin tulee tekemään samaan tahtiin kuin mestiksessä (nyt 26) mutta asiantuntijat povaavat että Teemulla on sielläkin hyvät mahdollisuudet yli 10  maalin kauteen.

Tärkeämpi asia kuitenkin ensi kaudella on ”kanarianlinnuilla”  säilyttää nousupaikka valioliigassa, kuin Teemu Pukin maalimäärä.

6 vastausta artikkeliin “Norwich City sitten varmisti Englannin mestaruusarjan mestaruuden Teemu Pukin suosiollisella avustuksella”

  1. Siellä valioliigassa pysyminen on aiva eri asia no nousukin oli jo kova sana terv tepivaari

    1. Ihmeen hyvin Leeds ja Aston Villa ovat menestyneet, kun taas ensimmäisen valiovuotenaan menestynyt Sheffield United romahti.

      Onkohan pelaaja- tai valmentajavaihdoksilla ollut osuutta asiaan?

      Liverpoolikin on laiskotellut vaihteeksi.

      Numeroista päätellen Norwich on saanut vihdoinkin pitävyyttä peräpäähän.

      Katselin kolme vuotta sitten Youtubesta Pukin Tanskassa tekemiä maaleja, josta syystä ei Pukin menestys tullut minulle yllätyksenä.

      Ikänsä jalkapalloa seurannut naapurini vähän naureskeli ennustuksilleni, kun uumoilin Pukin tulevan maalintekijänä Litmasen tasolle.

  2. Saa nähdå pysyykö Teemun tutkapari Emil Buendia Norwichissa vai ostaako joku isompi seura hänet. Ja jos ei pysy niin pystyykö Teemu edelleen tekemään maaleja entiseen tahtiin uuden pelaajan rinnalla. Buendia on syöttänyt suuren osan niistä Teemun maaleista.

  3. Pitää toivoa, että kanarialintujen visiitti valioliigassa ei tällä kertaa jää kauden mittaiseksi, kuten kävi viimeksi, mutta ehkä joukkue on nyt valmiimpi.

    Toisaalta en katsoisi pahalla mikäli Pukki saisi pelajakaupan kautta mahdollisuuden jossain valioliigan ylemmän tason joukkueista.

  4. Tampere on pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki ja siitä olisi sijaintinsa takia pitänyt tehdä pääkaupunki ajat sitten.

    Norwichissa on asukkaita 100 000 vähemmän kuin Tampereella eli 140 000.
    Ennen seurasin erilaisten pikkukaupunkien kuin Coventryn ja Ipwichin potkupallomenestystä Englannin ylimmällä sarjatasolla. Ipwich taisi olla parhaimmillaan kakkonen ja Coventryn yhtäjaksoinen taival ykköstasolla taisi olla toisena Arsenalin jälkeen.
    Myös Leicesterin menestys on ilahduttanut. Pukin tyyli muistuttaa James Vardyn tyyliä. Molemmilla puskumaalit taitavat olla harvinaisia. Kallon sisäpuoli onkin turhan kallis kalu altistettavaksi kanuunan laukauksille.

  5. Southampton on Tampereen kokoinen kaupunki Kanaalin rannalla ja sen alkukausi tuntui lupaavalta.

    Lontoossa lienee kymmeniä potkupalloseuroja. Niitä kävi aikoinaan sääliksi kaupunkia vaivanneen smogin eli savusumun takia. Toisaalta smogissa oli se etu, ettei tarvinnut tuhlata tupakkiin. Nokea kertyi keuhkoon ilmankin ja ilmaiseksi.
    Kuningaspari on elänyt ihmeen vanhaksi. Huushollissa lienee hyvät ilmansuodattimet. Toki sadan vuoden kuluessa ulkoilmakin on seestynyt Lontoon seudulla huomattavasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *