nukahtamisvaikeudet

Itse pidän öisin radio Nostalgiaa hiljaisella päällä pöytäradiossani. Tulee hyviä ja rauhoittavia biisejä. Saatan vielä vuoteessa nauttia pientä suolaista ja kimpaleen suklaata ennen nukahtamista. Nukun pääasiassa vatsallani koska minulla on vaikea-asteinen uniapnea, niin selällään nukkumisesta ei tule mitään.

5 vastausta artikkeliin “nukahtamisvaikeudet”

  1. Se on niin pirun yksilöllistä. Jotkut nukkuu paremmin kun on vähän ääntä, itse kaipaan absoluuttista hiljaisuutta, korvatulppiahan se kaupungissa meinaa. Kun pääsee mökille, siellä voi nukkua ilman.

    Näitä rauhoittavia ääniä tarjoavia sovelluksiahan on kännyköihin nykyään tuhat ja yksi. Joissain meditaatiosovelluksissa niitä on, sitten on ns. white noise -sovelluksia. Jotkut pitävät niistä taustalla.

  2. Varma ”lääke” on riittävä, pitkäkestoinen 1-2 tuntia, rauhallinen ulkoilu illalla. Sen jälkeen kunnon proteiinipitoinen ruoka noin klo 19-20. Ei makeuksia. Kaikki vempaimet kiinni ja nukkumaan klo 21-22.
    Ei alkopitoisia dopingeja.

  3. Noinkin moni saa unen joka jatkuu aamuun asti melatoniini kaupasta ostettuna on puolet apteekin hinnasta ja yhtä tehokasta terv tepivaari

  4. Hyvin geneeristä kertoa koko ”maailmalle” kuinka kaikkia nukuttaa hyvin kun vähän kävelee illalla…eipä tässä muuta.

  5. Yleensä ulkona olo pitää unetkin lähellä ja noin saa hyvät unoset vaikka kaikille sitä ei tule silloinkaan terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *