Ollaanko me miehet niin pahoja ??

Eri ikäisille naisille oli tehty nettikysely, että mitä he tekisivät jos miehet katoaisivat maapallolta 24 tunniksi.

Suurin osa naisista vastasi , että kokisivat olonsa turvalliseksi ja uskaltautuisivat öisille kävelyille kaupungille niukasti ja seksikkäästi pukeutuneina.

9 vastausta artikkeliin “Ollaanko me miehet niin pahoja ??”

 1. Feminismi on kulttuurimarxismin lippulaiva ja yksi myrkyllisimmistä ideologioista.

  Niitä on päivälehdissä, radiossa, televisiossa ja ne ovat täynnä myrkkyä ja ne pistävät. Ja jos eivät pääse pistämään, nääntyvät itsemyrkytykseen.

 2. Kun tuhannet mielipidevaikuttajat ampuvat joka mediassa vuosikausia sanomaa, että ongelma on miehissä eikä missään muussa, moni ottaa tästä helpon vastauksen.

  Se on naisten ja miesten yhteiseksi vahingoksi kun ryhdytään pölhöpopularisoimaan ja synnyttämään taas uusia tappeluja. Eikö niitä olisi jo tarpeeksi?

 3. No oliskohan maapallo parempi jos akat häviäis mulle on aivan samaa missä ovat ei ole käyttöä
  no miehistä vielä vähemmän terv tepivaari

 4. Pitää ottaa huomioon, että lehtien pitää myydä. Onnelliset otsikkolööpit eivät sytytä ostohaluja, valitettavasti. Vastakkainasettelua ja dramatiikkaa se olla pitää.

  Kun vielä tietää, että toimittajissa on paljon naisia, jotka ovat ottaneet tosissaan jo koulumaailmasta lähtien feministisen sloganin ”patriarkaatti pitää tuhota”, otsikkojälki on monesti sen mukaista.
  Tämän huomaa helposti iltapäivälehdistä, joista voi lukea aika ison osan ilmaiseksi verkossa. Viihteeksi tarkoitetut pikkujuoruilut pikkujulkkiksista menevät yleensä näin:

  ”Maisa jätti Erikin! Anu potkaisi Samin ulos elämästään! Ninniina paljastaa, että jo hääyötä seuravana yönä tuli ensi kerran turpiin!”
  Eli pääsääntöisesti mies on juoppo, julma, petollinen tai väkivaltainen, tai kaikkia näitä. Uskottavuuden vuoksi (kaiketi) on silloin tällöin pikkujuttu, jossa nainen on pahis, mutta pääsääntöisesti nainen on uhri, petetty ja häväisty osapuoli, ja usein myös miehen hiekkasäkkinä ollut kunnes mitta on tullut täyteen ja ”Petra jätti viimein hakkaajamiehensä!”

  Koska elämä on haastavaa ja parisuhde vielä haastavampaa, osa tämmöisistä jutuista on varmaan totta, osa vahvasti liioiteltuja, osa täysin sepitettyjä.

  Tämän seuraavan tositarinan kaltaisia näkee harvoin. Kyseessä oli poliitikko Johannes Virolainen. Kuten tiedetään mies oli täysin raitis ja tietääkseni kaikin puolin kunnollinen. Hänen ja vaimonsa henkilökemiat eivät vain pelanneet yhteen. – Muistan kuinka hän löysi Kyllikkinsä ja otti eron vaimostaan. Keskuslaiset olivat hänelle vihoissaan ja sanoivat ”Jumala kostaa Viron Jussille, avioliitto on ikuinen!” En pitänyt sellaisista viesteistä ja mietin: Jumala ei kosta Viron Jussille mitään!, taitaa olla vain hyvillään, kun mies lähti pois vaikeasta suhteesta.

  Jälkeenpäin Virolainen on kertonut, että ensimmäinen avioliittonsa oli niin vaikea, että hän harkitsi itsemurhaa. Sitten hän löysi Kyllikkinsä joka pelasti hänet elämälle.

  Yksi syy siihen, että mies leimataan usein parisuhteen roistoksi, on se, että mies ei hevin puhu. Nainen puhuu taas helposti, ehkä monesti liiankin helposti. Eräs teoria tällaiseen on se, että nainen ei kestä syyllisyyden tunnetta läheskään niin helposti kuin mies ja siksi eron tapahduttua miehestä leivotaan syntipukki, oli tämä sitten totta tai ei.

  Loppukaneetiksi sopinee Sigmund Freudin sanat: ”Olen tutkinut kymmeniä vuosia ihmisen psyykeä, mutta jos minulta kysytään mitä nainen haluaa, en pysty vastaamaan.”

Kommentoi