Nyt on mulla kurinpalautuksen aika

Eilen tuli juotua liian monta tölkkiä a-olutta, niinpä päätin että lähden 5 kilsan kävelylenkille heti keski-Euroopan mäkikisan jälkeen. Ilma ainakin pieneen reippailuun on suotuisa. Tuo ylenmääräinen alkoholi ei ole hyvä yhdistelmä sairauteni kanssa ja jatkossa pitää olla minun tarkempi. parikolme saunaolutta voi toki aina saunoessa ottaa jatkossakin.

5 vastausta artikkeliin “Nyt on mulla kurinpalautuksen aika”

  1. Sä oot vähä ankara itselles. Parin kulautuksen jälkeen heti kurin palautusta. 😉

  2. Kävin itsekin tuossa parin tunnin lenkillä. Tosin niin käyn joka päivä, paitsi niinä päivinä kun käyn pidemmällä lenkillä.

    A-olutta ei mennyt yhtään, mutta yksi puteli cremantia tyhjeni viime yönä. En tiedä miksi, liekö ilmanpaine vaikuttanut?

  3. Eipä mennyt yhtään mitään alkon tuotetta mutta silti kävin lenkillä päivän valolla nviiskilsaa ais tulla km riittävästi minulle nyt istun kotona uudenvuoden ekaa päivää kuluttaen
    Klo on 18.30 terv tepivaari

    1. Yksi olut, vähän kuoharia ja kulaus Limoncelloa. Toinenkin olut oli valmiina jääkaapissa mutta ei tehnyt enää mieli. Olutta tekee välillä mieli vähän juoda mutta nykyään ei enää kaipaa sellaista pöhnää eikä varsinkaan mitään krapulaa jota useammasta saisi. Varmaan hyvä niin.

Kommentoi