Söin hyvällä ruokahalulla kun edellisestä ateriasta oli aikaa

Tein porsasrisottoa ja sen kastikkeeksi ostin pullon tulista sriracha chilikastiketta. Jälkiruoaksi tein hedelmäsalaatin. : ananasta, persikkaa, viinirypäleitä , mandariinia ja banaania,

2 vastausta artikkeliin “Söin hyvällä ruokahalulla kun edellisestä ateriasta oli aikaa”

  1. Nälän yllättäessä kannattaa syödä perinneruokia, kuten hauen possahduksia ja ohi ammuttua sorsaa.

  2. Minulla on se perinteinen kuuden litran kattilallinen kulumassa – kolmas ateria siitä kattilallisesta. Tällä kertaa kaalikeittoa, tai oikeammin muhennosta, sillä nestettä on vähän, lihaa ja kaalia paljon. Lihana suomalainen nauta-viljaporsasjauheliha 1 kg ja kaalina suomalainen keräkaali noin 2,5 kg.

    Toisena varsinaisena ateriana oli Bolognese pataruoka. 700g sikanautajauhelihaa, hirmuinen määrä tavallista keltasipulia, jne.

    Edellistä kuuden litran kattilallista söin karkeasti kaksi viikkoa – jauheliharisotto.

Kommentoi