Täyttyvätkö perussuomalaisissa rasismin määritteet ??

Tietääkseni ei täyty, koska ymmärtääkseni persut vastustavat poliittista islamia ja haittamaahanmuuttoa. Vaikka en välttämättä perussuomalaista tulevissa kuntavaaleissa äänestä, niin sitten olen itsekin rasisti, koska olen itsekin noita kahta asiaa vastaan.  Tehkää toki paremmin asiasta perillä olevat lisäyksiä joissa rasismin määritteet täyttyvät perussuomalaisissa, varsinkin on oma politiikan tuntemiseni ei ole ihan huippua.

7 vastausta artikkeliin “Täyttyvätkö perussuomalaisissa rasismin määritteet ??”

 1. Rasismi tarkoittaa rodun perusteella tapahtuvaa syrjintää.
  Valtakunnan tasolla PS ei ole missään päättävässä asemassa, jote he eivät voi ketään päätösperusteisesti syrjiä.
  Ei täyty.

 2. Persuissa on rasisteja, paljon. Mutta ovatko persut rakenteellisesti rasistinen ryhmä, vaikea sanoa. Haluaisin uskoa, että he ovat lähinnä voimakkaan arvokonservatiivinen poppoo, mutta en tiedä suurta vastausta.

  Halla-aho puolustaa demokratiaa väkevästi, mutta toisaalta vastustaa ihmisoikeuksia lähes yhtä väkevästi. Vaikea pala.

  1. Terhi Kiemunki, Ano Turtiainen ja Jyrki Åland ovat perussuomalaisten rivihenkilöiden keskuudestaan kannattamalla ja äänestämällä nostamia puolueen johtohenkilöitä. Askelten kaiku on sama.

   1. Haluatko taas tehdä kapinan kuten tekivät toverisi reilu sata vuotta sitten.

    1. Tässä viitattanee Suomen sisällissotaan vuonna 1918. Minulla ei ole mitään kosketusta mihinkään sodan osapuoleen – ei syn- eikä antipatiaa. Ainoa tietämäni suurempi rasistinen teko sodassa oli voittaneen osapuolen suorittama systemaattisluonteinen etnisten venäläisten siviilien joukkolahtaaminen Viipurissa pelkän etnisyyden perusteella. Muut kummankaan osapuolen hirmuteot eivät olleet rasistisia.

 3. Jörni leuhki kannattavansa ihmisoikeuksia, mutta ei suvainnut suomalaisille vapaata kielivalintaa, eikä antanut vahingon kautta syntyneitten lastensa astua kotinsa kynnyksen yli.

  Ääliö vaiko nero, kas siinä pulma.

 4. Perusuomalaiset eivät puolueena ole rasisteja, jos olisivat en kannattaisi puoluetta.
  En kylläkään ole ollut minkään puolueen jäsen kymmeniin vuosiin, enkä näillä näkymin taida olla, mutta se ei kai ole oleellista.
  Lapsuudenkodin perua olin ennen Keskustan jäsen, mutta koska minulla ei ollut minkäänlaisia poliittisia intohimoja, ja muutenkin, lakkasin olemasta Keskustan jäsen.
  Äänestänyt kylläkin olen jokseenkin aktiivisesti. Olen ollut ns. liikkuva äänestäjä.
  Vuonna 2009, kun sananvapautta ruvettiin päivälehdissä ja muutenkin, rajoittamaan päivänselvästi, rasismia keppihevosena käyttäen, katsoin ikkunaan. Siellä näin oikeistoliberaalin, joka joutuu tarkistamaan näkemyksiään konservatiiviseen suuntaan.

Kommentoi