7 vastausta artikkeliin “Zlatan vs Pukki”

  1. Menimaku Pukkiin mainos joka oli hänestä teeveessä ja jossa kertoili satuja julkisuuteen
    Ja olipa kuinka hyvä maalin tekijä hyvänsä meni aika lailla pieleen terv tepivaari

  2. Niin hieno peli kuin jalkapallo onkin olen sille kääntänyt selkäni. Syy on raha, ylenmääräinen raha joka sanelee.
    Pahin on kansainvälinen jalkapallon johto joka ilmeisen suuresta rahasta myy kisat Qatarille. En myöskään ymmärrä tähtitieteellisiä palkkioita joita tähdille maksetaan. Urheilullisuuskin on hukassa, suurella rahalla voidaan joukkueeseen ostaa parhaita pelaajia ja heidän turvin paistatella liigojen ja cuppien kärjessä.

    Nuorten liikunnallisena ja sosiaalisena yhdessä tekemisen mahdollisuutena jalkapallo on parhaasta päästä. Eikä taida vanhemmille olla niin kalliskaan kuin jääkiekko.

  3. Enemmän kuin 100% olen Matin kanssa samaa mieltä. Jalkapallo ynnä jääkiekko; aivan oivallisia liikuntamuotoja mutta se raha ja niihin tähtipalkkoihin pyrkiminen romuttaa kaiken liikunnallisuuden.
    Mitä nuorten liikuntaharrastukseen tulee; valmiiden latu-urien sijaan mielestäni pitäisi harrastaa ns umpihankihiihtoa, siis, tehdä omat latunsa omiin ympäristöihinsä. Ilmeisesti ei olisi ruuhkaa, koulumatkapyöräilyt, kävelyt, erinomaista liikuntaa.
    Luonnossa liikkuminen ilman koneapua, jopa yöpyminen luonnossa ilman mitään järjestöjä.
    Liikunnallisia lajeja, kohteita, yms, lienee kymmenittäin.

    1. Erityisesti Kallen kommentissa mieltäni lämmitti se että luonnossa tulisi liikkua ilman apuneuvoja lukuunottamatta hankisuksia ja lumikenkiä. Kaikenlaisilla moottorilla varustetuilla laitteilla luonnon helmassa liikkuminen on kauhistus. Siis myös polkupyörillä teiden ulkopuolella.

  4. Polkupyöräilyllä maastossa voi olla se haittapuoli, että karhuperhe voi tulla yllätetyksi. Pitäisi laittaa räpätin pinnoihin?

    ——–

    Tänään tulee teeveestä taas yksi osa ”Takaisin leijonaksi” -sarjaa.

    Siinä on pakko ihailla nöyryyttä, millä vanhat maestrot ryhtyvät kuntouttamaan itseään sen jälkeen, kun muut aiheet ovat parin vuosikymmenen ajan olleet etusijalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *