Opetusministeri Li Anderssonin (vas) erityisavustaja Anna Mäkipää (vas) esittää

Anna Mäkipään (vas) ajatusmaailmassa, ilmeisesti, monet asiat tapahtuvat kuin itsestään. Bussiliikenne, kuljetukset ambulansseilla ja elintarvikkeiden kuljetukset kauppoihin onnistuvat hänen mielestään lumikinosten läpi tunkien.

Tuleeko Anna Mäkipäässä esille feminismin ( ja vasemmistolaisuuden ) koko kuva?

*

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/19f1fd25-cd4f-4f23-a8c6-ed4aeeee94dc

Vasemmistoliiton valtuutettu haluaa panna Turun lumenaurauksen uusiksi: ”Aurataan kadut feministisesti”

Turun kaupunginvaltuutettu, opetusministeri Li Anderssonin (vas) erityisavustaja Anna Mäkipää (vas) on tehnyt ”Aurataan Turun kadut feministisesti” -valtuustoaloitteen. Mäkipää jätti valtuustoaloitteen kaupunginvaltuuston kokouksessa 15.3.2021. Valtuusto päätti lähettää aloitteen valmisteltavaksi.

– Esitän, että Turku tarkastelee lumenaurauksen järjestystä ja sen vaikutuksia eri väestöryhmiin kuten sukupuoliin, ikäihmisiin tai heihin, joilla on liikkumisen rajoitteita. Kevyen liikenteen väylät tulee aurata ennen autoteitä, aloite kuuluu.

3 vastausta artikkeliin “Opetusministeri Li Anderssonin (vas) erityisavustaja Anna Mäkipää (vas) esittää”

  1. Autoileva tai moottopyöräilevä nainen on siis mitä ilmeisemmin maskuliininen, eikä sovi vasemmistoliberaalin sukupuolineutraaliin maailmankuvaan ?

  2. Eikö ne voisi olla kokonaan auraamatta, se olisi ekologista 👍🇫🇮

  3. Mielestäni voitaisiin vähän joustaa ja vaikkapa huhtikuusta syyskuuhun kokeilla että kaikki lumenauraustehtävät mitä tulee vastaan allokoidaan feministisesti. Katsotaan sitten tulokset.

Kommentoi