SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman :n logiikkaa

Antti Lindtman  ei huomaa mihin epäluottamuslause liittyy – vaaleihin valmistelun laiminlyöntiin ottaen huomioon paha koronatilanne. Toki siirtoa oli jokaisen puolueen lopulta kannatettava, kun huomattiin oikeusminiterin ryssineen asian hoitamisessa oikein kunnolla.

( Voi olla, että Antti Lindtman  tajuaa asian hyvin, muta halua johtaa ihmisiä harhaan.)

************************************************************************************************************

https://www.talouselama.fi/uutiset/perussuomalaisilta-epaluottamuslause-oikeusministeri-henrikssonille/c31635f2-9e83-4c1b-9852-ea89d18d2433

Perussuomalaiset esittää epäluottamuslausetta oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonille (r) kuntavaalien siirtämisen takia.

”Kuntavaalien järjestäminen 18.4. on käynyt tosiasiallisesti mahdottomaksi, koska oikeusministeriö on laiminlyönyt velvollisuutensa ryhtyä järjestelyihin, joilla vaalit voitaisiin järjestää epidemian oloissa turvallisesti. Lisäksi voimassa olevan lain mukaisesti 9.3. jätettyjä ehdokaslistoja on jätetty lainvastaisesti vahvistamatta kunnissa, jotka ovat oikeusministeriön ohjeistamana jääneet odottamaan lain muutosta”

**********************************************************************************************************

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/36f18e24-6716-48ec-a05d-882d6904981c

 

Aluksi perussuomalaiset oli ainoa puolue, joka vastusti kuntavaalien siirtämistä. Nyt mieli on muuttunut. SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman sanoo, että perussuomalaisten ajatuksenjuoksussa on vaikea pysyä perässä.

– Tämä on yksi erikoisimmista kärrynpyöristä Suomen parlamentaarisessa historiassa. Ensin julmasti vastustetaan vaalien siirtoa. Sen jälkeen ryhdytään kannattamaan sitä. Sitten he esittävät epäluottamusta ministerille, jonka esitystä he kannattavat.

 

17 vastausta artikkeliin “SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman :n logiikkaa”

  1. On hyvä, että Ana reilusti tunnustaa tilanteensa. Rehellisyys maan perii.

  2. Vaatisi jonkinlaista älykkyyttä erottan lakiesitys ja sitä edeltänyt tunarointi toisistaan, mutta demulle se lienee liikaa vaadittu.

  3. Tekipä hallitus niin tai näin, on se persujen milestä tunarointia. Jos hallitus olisi paljon aiemmin esittänyt vaalien siirtämistä, mikä älämölö persujen leirissä olisi syntynyt. Tai jos olisi pistetty virkamiehistö töihin suunnittelemaan miten vaalit toteutetaan, niin taas olisi nostettu valtaisa mekkalla, kun virkamiehet vain näpertelevät toisarvoisten asioiden parissa, kun olisi tärkeitäkin lakimuutoksia tuotava eduskunnalle. Ja taas tehtäisiin välikysymyksiä, jos vaikka gallupit näyttäisivät paremmilta. Ei niin mitään järkeä tai halua rakentaa yhteiskuntaa näinä poikkeus aikoina. Luota nyt sitten tuollaiseen puolueeseen joka kansan terveyden ja hyvinvoinnin kustannuksella petaa vain omaa petiään.

    1. Piti oikein tarkistaa, mutta en kyllä löytänyt ketään htiaista persujen politiikan linjausten vetäjistä, mutta ehkä se on salaista tietoa, tai vaihtoehtoisesti mainittu kuuluu laajaan ”luulen tietäväni” joukkoon.

      Se nyt on aivan sama kuinka yrittää kiumurrella, oikeusministeri ja hänen johtamasa ministeriö ei ole hoitanut tehtäviään ja tämän lisäksi ministeriö on julkaissut lainvastaista materiaalia sekä suorastaan kehottanut kuntia rikkomaan lakia, mutta kun ministeri on suojelukohteena pidettävän kielipuoleen edustaja ja vieläpä naisoletettu niin, eihän tuollaista toimintaa saa kyseenalaistaa.

    2. Täysin samaa mieltä Hannun kanssa.
      Mikään muu puolue ei harrasta tällaista typeryyden huippua ja jälkipeliä ihmisten terveydellä leikkien vedoten ministeriöiden ”rikollisen” lainvalmisteluun, joka olisi pitänyt tapahtua ohi kaikkien muiden koronaan ja ihmisten terveyteen liittyviin asioihin.

      1. Heikki, lainaan Paula Risikon lausetta Krista Kiurulle ”en ymmärtänyt sanaakaan” kommentistasi.

  4. Jos äänestettäisiin siitä onko Risikon vai Kiurun puhe vaikeaselkoisempaa niin veikkaisin että Kiuru voittaisi. Tällainen kuva tullut itselleni ja samoin saa lukea ihmisten kommenteista mediassa, valitellaan kun ei ymmärretä mitä Kiuru sanoi.

    Asian sivusta malta olla sanomatta että mielestäni Halla-ahon puhumiset ovat Kiuruun verrattuna ylen paljon selkeämpiä kuin Kiurun piiiitkät litaniat.

    Persu en ole koska ymmärrän mitä tavoittelevat, demari en ole koska en ymmärrä mitä he tavoittelevat. Toki molempien politiikassa on mielestäni paljon hyvääkin.

    1. Kiurun puheista ovat varmaan kaikki samaa mieltä, mutta se, että hän on mahdoton ja aikaan saava työmyyrä ja perehtyjä on sitten ihan asia erikseen.

      1. Kiuru puurtaa ja vouhottaa ja, kun homma menee periilleen, katoaa vastaamasta tekosistaan.

          1. Et taaskaan Karjalainen kykene erottamaan tehdyn päätöksen arvostelua ja ”huutamista” toisistaan,.
            Se olisi kuitenkin liikaa vaadittu hallituksen kritiikittömältä hypettäjältä.

              1. Saattanee johtua siitä, että, kun sinä alat hokea ”persua”, siitä ymmärtää, että sinulla on persupelko.
                Valitettavasti kukaan muu ei ymmärrä, mitä asiaa ”persu” esittää persupelon lisäksi.

    2. Myllymatti: ”Persu en ole koska ymmärrän mitä tavoittelevat, demari en ole koska en ymmärrä mitä he tavoittelevat. ”

      Siis lyhyesti – Mylymatti ei ymmärrä mitä Demarit ja persut tavoittelevat. Ovatkohan kepun, vasemmistoliiton ja rkp:n tavoitteet tutumpia?
      .
      Myllymatti . ”Toki molempien politiikassa on mielestäni paljon hyvääkin.” – olisi kiva tietää mikä Myllymatin mielestä on erityisen hyvää.

      1. Kepun, vasemmistoliiton ja rkp:n tavoitteet ovat minulle tutumpia.

        Persuilla on hyvää maanläheisyys, maalaisjärkisyys ja hyvä vetäjä eli Halla-aho.

        Demareilla se että pitävät kuitenkin selvän eron vielä enemmän vasemmalla oleviin, ymmärtävät EUn arvon

  5. Syksyllä perustettu ja mistä lie koostunut työryhmä sai puolessa vuodessa aikaan suunnitelman turvallisista festareista, oikeusministeriö ei saanut vuodessa aikaan suunitelmaa turvallisista vaaleista.

    Eipä ole näkynyt tahi kuulunut kriteereitä millaisissa oloissa vaalit voidaan järjestää, eikä kyllä mitään muutakaan.

    Nyt liioittelin, oikeusministerille oli joku sentään mennä viikolla kertonut, että on olemassa kait jokin postiäänestys, työryhmä selvittää asiaa.

    https://yle.fi/uutiset/3-11849149

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *