Kehukaa omianne, älkääkä keskittykö muiden haukkumiseen.

Eilen kun kuuntelin perussuomalaisen puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-ahon puhetta puoluevaltuuskunnan kokouksessa, niin pidin sitä parhaana puheena jonka olen häneltä kuullut hänen puheenjohtajuutensa aikana.

Sitten ajattelin, että saas nähdä mistä päin ensimmäisenä ryöpsähtää hyökkäys, sillä siinä puheessa saivat kaikki osansa, jotka ovat poteroihinsa kaivautuneet yhteiskuntamme vastakkainasettelussa.

Ja ei tarvinnut odotella kuin yksi punainen minuutti, niin demareista tuli useammankin kärkipolitikon suulla täys laidallinen Jussi Halla-ahon ja perussuomalaisten suuntaan.

Joten mieleeni tuli vanha sanonta, että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa, kun demarit lähtivät hyökkäykseen, kun heidän saavutettuja etujaan joku julkesi kyseenalaistaa, joten näiden Jussin kommenttien myötä SAK ja demarit kaivautuvat yhä syvemmälle poteroihinsa.

Minä en nyt tässä yhteydessä enempää lähde Jussi Halla-ahon erinomaisuutta korostamaan ja olisi joskus mukavaa lukea muidenkin ylistäviä lausuntoja omasta puolueestaan johtajineen, eikä vain keskityttäisi ampumaan alas minun kehujani perussuomalaisista.

Sitä kovasti vielä hämmästelen, kun minä perussuomalaisia kehun, niin sitä pidetään poikkeuksellisena ja sitä paheksutaan ja verrataan jopa uskontoon, mutta kyllä minulla on Jumala kaikki valtias taivaassa ja eihän se nyt ole keneltäkään pois, kun kehun oman puolueeni arvoja.

 

5 vastausta artikkeliin “Kehukaa omianne, älkääkä keskittykö muiden haukkumiseen.”

  1. Iltasanomat=– Ymmärrämme olevamme monissa kysymyksissä hyvin kaukana muista puolueista, joskin on ehkä nähtävissä, että joissakin asioissa muut alkavat lähestyä meitä poliittisen paineen vuoksi. Olemme avoimia yhteistyölle kaikkien muiden puolueiden kanssa. Ajattelemme tämän asian niin, että meillä on eri asioissa yhtymäkohtia sekä perinteisen vasemmiston että perinteisen oikeiston ja keskustan kanssa. Eri asioiden edistäminen on mahdollista erilaisissa joukkueissa

  2. Hallatsu eilen retorisesti:

    Jos kokoomuksemme olisi kuin Ruotsin kokoomus ja demarimme kuin Tanskan demarit, niin persuja ei tarvittaisi.

  3. Kukin kehukoot niitä joihin uskoo ja luottaa itse en usko enää mihinkään puolueeseen
    Nyt on valittva ne joista itselle on vähiten haittaa terv tepivaari

  4. Kovasti nyt politiikan tutkijat ja kirjanoppineet kuuluttavat kovaan ääneen näkemyksiään, kuinka perussuomalaiset on siirtynyt entistä enemmän oikealle poliittisissa näkemyksissään.
    Jos näin on, niin en voi olla siitä muuta kuin mielissäni, sillä missään nimessä ei pidä lähestyä tätä nykyisen vasemmistohallituksen poliittisia näkemyksiä, sen polun päässä on kuolema.
    Kuten nyt nähdään kepun kohdalla, niin punavihreä vallankumous syö omat lapsensa.
    Mutta kukin taaplaa tyylillään, mikäs minä olen kenenkään ideologiaa tuomitsemaan, ainoastaan perussuomalaiset tuomitsen, jos lähtevät helppojen pikavoittojen toivossa muuttamaan linjaansa nykyisestä, mitä en kyllä usko tapahtuvaksi, Soinin muisto karmeimpana esimerkkinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *