Kepu taitaa olla kokoaan suurempi.

Täytyy ihan vielä toinenkin plogi tälle päivälle raapustaa, kun minulla on nyt ihan  uunituorreta asiaa kepusta.

Näin tuossa juuri iltalehden otsikon, jossa Saarikko uhkailee jo hallituksesta lähdöllä, jos ei puoliväliriihessä saada työllisyyttä ja talouskasvua edistäviä päätöksiä aikaan.

Mutta kun aamutuimaan keskustelin kepulaisen naapurini kanssa, jolla on paras ja totuudenmukainen näppituntuma kepun kentältä, niin hän kertoi, että ei kepu hallituksesta lähde kulumallakaan, olipa vaalien tulos minkälainen hyvänsä ja saatiinpa puoliväliriihessä aikaan muuta kuin kampaviinereiden syöntiä.

Kysäisin että miksi niin.  Hän vastasi, että kun kepu tietää kuitenkin istuvansa myös seuraavassa hallituksessa, olipa se sitten kokoomus tai persujohtoinen.

Olin kuin puulla päähän lyötynä, kun tämä ei ensimmäisenä ainakaan minun mieleeni juolahtanut, joten tutkimattomat ovat kepuherrojen tiet.

 

 

 

14 vastausta artikkeliin “Kepu taitaa olla kokoaan suurempi.”

  1. Hyvä arvio. Kepu ei hallitusta kaada. Toisessa Arvilta tuli virhearvio, persut eivät istu seuraavassa hallituksessa. Kokoomus kyllä sinne tunkee, mutta ei ”orpopojan” johdolla.

    1. ”Toisessa Arvilta tuli virhearvio”..
      Heikki, sehän ei ollut minun vaan kepuisännän arvio, vähän nyt tarkkaavaisuutta Heikki.

      1. En ymmärtänyt. Tuolla logiikallahan keskustan lähtevän hallituksesta, mutta taitavat pelätä kokoomuksen nousua itsensä tilalle.
        Soini saattoi pelätä, että PS:n tilalle olisi tulleet vihreät.

  2. Näin se lienee kuten Heikki arvelee. Kepulle maistuu ansaitsematon valta, sillä he sentäs osaavat pelata korruptiolla kotiinpäin.

  3. Ne ovat sitten Saarikon ihan omia mielikuvia, alkaa pohjoisen isännät saamaan niistä tarpeekseen. Tuskin se hallituspaikkakaan on ainut vaihtiehto.

      1. Niin, näin sanottiin kun PS tuli kartalle, ” tulee ja menee ” kuinka kävi,,,kansa äänestää, ei yhden miehen mielipide. Jos HK olisi Putin niin pärjäisit kansaa vastaan, nyt sinä kuule häviät.

          1. Samaa mieltä olisi Putin heidän oppositiostaan kuin sinä, tunnistatko itsesi muuten jos asiat olisi näin päin, minä kun näen että näin päin se on.

  4. HK, ota myös asia huumorilla, en minä itse oikesti ymmärrä miksi joku jotain PS puoluetta noin inhoaa, sen ymmärtäisin jos sodan jälkeen joku inhosi kommunistipuoluetta kun se meidän omaa maata vastaan kävi ja taitaa käydä jostain kumman syystä edelleen vaikkei kommareita ole kuin jossain Kiinassa ja P-Koreassa. Ymmärrät varmaan pointin.

  5. Kepun linjauksia on siinä mielessä todella helppo ennustaa, että jos seuraa Mikko Kärnää, niin kaikki mitä hän kovaan ääneen vannoo ja lupaa, toteutuvat aivan päinvastoin.

    Ehkä yksi huvittavimmista kansanedustajista ikinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *