Kepulaiset ampuvat itse itseään, turhaa siitä on muita syyttää.

Perussuomalaisilla ei ole puutetta vaalivankkureiden vetäjisä ja kepukin tekee hiki päässä töitä, että viimeinenkin kepukannattaja polttaa jäsenkirjansa.  Hyvänä esimerkkinä Hoskosenkin kohtelu, jolla ainoana kepulaisena on vielä ollut selkäranka suorana.  Saas nähdä sitten kuntavaalien jälkeen, että vieläkö tupailloissa kansainvälistä hoilataan, vai joko lähdetään viemään kukkapuskaa Alkion haudalle ja pyytämään anteeksiantoa.

Kokoomus on myös osaltaan avittanut perussuomalaisia ennakoituun vaalivoittoon sekoilullaan, kun oppositiossa antoi edustajilleen vapaat kädet tukea hallitusta koronapaketti äänestyksessä.   Silmänlummeeksi sitten pieni osa äänesti pakettia vastaan, kuvitellen että virta perussuomalaisten suuntaan tällä offensiivilla tyrehtyisi, mutta kyllä kansa tiesi tässäkin tapauksessa, että kokoomuksella oli ketunhäntä kainalossa.

Ei tarvitse mikään kummoinen ennustaja olla kun tietää, että kepu tulee saamaan sellaisen iskun äänestäjiltä vaaleissa, että siitä ei heitä pelasta enään kongikaan ja kun kepu on aina ennen noussut pahojenkin kannatysalhojen jälkeen parrasvaloihin takaisin, niin nyt tästä tyrmäyksestä he eivät nouse, eivätkä enään tule hallituksissa olemaan kuin tilkkeenä, jos siinäkään tulevien eduskuntavaalien jälkeen.

Nyt käydään kuntavaaleja ja minä pidän itse näitä esivaaleina eduskuntavaaleihin ja jos nykyinen meno jatkuu edelleen kuin pellossa, jossa kansantaloutta ja kestävyysvajetta paikataan velkaa ottamalla velan päälle ja ei siinä vielä kaikki, otetaan velkaa vielä upotettavaksi välimeren syvyyksiin ja saapasmaan uusiin saappaisiin.

5 vastausta artikkeliin “Kepulaiset ampuvat itse itseään, turhaa siitä on muita syyttää.”

  1. Hoskosen rankaiseminen ja siirtäminen pois valiokunnanjohdosta oli kyllä erikoinen ratkaisu kepuleilta, joka ei välttämättä ainakaan tuo lisää kannatusta.

    Toisaalta kun kyse on ympäristövaliokunnasta niin nythän onkin kiva nähdä kuinka hulluja ideoita alkaa satelemaan, kun järjen ääni puuttuu valiokunnan johdosta.

  2. Persut juhlivat jo ennalta saavuttamatonta vaalivoittoa. Toivotaan, että pää tulee haisevaan käteen.
    Jos tulisi, Tampereen muu porukka panee ne koville ja vastaamaan huutoonsa eli vastaamaan esim. soten läpimenosta apulaispormestarina.
    Ei, ei kukaan niin tyhmä ole, että se paikka aukeaisi.

  3. Kun Johannes Virolainen v. 1982 hävisi presidenttikilvassa Maukalle, niin antoi ymmärtää, ettei kansa ymmärtänyt, mitä teki.
    Maukka oli suuronnettomuus Suomelle. Kyllä Maukka aiemmin ymmärsi, että valuutan arvon tulee perustua tosiasioihin, mutta eu-kiima pani papan pään sekaisin ja yhteisvaluuttaleikin seurauksena tuli katastrofi:
    Konkursseja, ennätysmäinen työttömyys, pakkohuutokauppoja, omaisuuksien takavarikkoja, pankkien kaatumisia, punapääoman tuho, itsemurhia, valtiosääntörikkomuksia.

    Väyrysen valinta vuonna 1988 olisi voinut säästää meidät paljosta pahasta.

    Vänä saattaa olla toiseksi pitkäaikaisin ulkoministeri, mutta pääministeriksi olisi pitänyt päästä. Timo Soini kilpaili tyhmyyttään vaaleissa Vänän kanssa. Vänä presidenttinä ja Soini pääministerinä olisi ollut toimiva pari.

    https://www.paavovayrynen.fi/2021/05/12/jarrutuskeskustelut-1994-ja-2021/

  4. Pitäisikö meidän tehdä se johtopäätös, että Väyrysen lisäksi myös kokoomuksen järkiosasto (Rydman, Korhola, Heinonen, Ilaskivi)oli persujen kannalla apupaketin suhteen?

    Persujen on vaikea muodostaa hallitusta, koska järkeä omaavia ei muista puolueista löydy tarpeeksi. Jos PS muodostaisi vähemmistöhallituksen, niin höntit saattaisivat äänestää sen nurin.

    https://www.hs.fi/mielipide/art-2000007971298.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *