Kepun johto on vetäissyt Soinin lantapiikkarit jalkaansa.

Joka vanhoja muistelee sitä tikulla silmään sanotaan, mutta minä nyt kuitenkin senkin uhalla muistelen vaikka tikusta saisinkin, sillä se on aasinsilta toiseen nykypäivän tapahtumaan.

Nimittäin, kuinkas silloin kävikään, kun Soini ministereineen ja vielä silloin perussuomalaisina oli hallituksessa, tarkoituksena tietenkin ajaa hallitusohjelman kirjauksia niiltäkin osin, jotka perussuomalaiset olivat ohjelmaan saaneet mukaan kannattajiensa toiveen mukaisesti.

Mutta ne perussuomalaisten hallituohjelmaan saadut kirjaukset olivatkin Soinin poppoolle vain tahroja paperilla ja tämän huomasivat myös perussuomalainen kenttäväki ja äänestäjäkunta ja pian olikin jo kannatusprosentit tippuneet puolella vaalien aikaisista prosenteista.

Ja puoluekokouksessa sitten se Giljotiinin terä katkaisikin Soinin poppoolta kaulan, kun jäsenistö näytti mitä se ajatteli puolueen ministereistä ja heidän tavastaan ajaa perussuomalaisten tavoitteita, tuli potkut persuksiin.

Lopun kaikki tietävät, eivät kestäneet demokratian toteuttamista kohdallaan ja luikkivat kepun ja kokoomuksen tarjoaman hillotolpan suojiin nauttimaan vielä kahdeksi vuodeksi hankkimistaan henkilökohtaisista saavutetuista eduistaan sinisen sateensuojansa alle.

Nyt näistä ”hillotolppalaisista” ei enään kukaan kuulu Arkadianmäen muonavahvuuteen ja äänestäjät kyllä näyttivät vaaleissa mitä mieltä he ovat puliveivareista. Ei painanut tittelit mitään, kun ministeritkin laitettiin ”kilometritehtaalle”, kun kannattajien vaatimukset olivat vain tuulen huminaa heidän korvissaan.

Nyt sitten hyppään nykypäivään ja kepuun, joka toimii nykyisessä vasemmistohallituksessa kuin Soinin poppoo edellisessä hallituksessa, eli toimii vain vihervasemmiston tavoitteiden siunaajina ja kumileimasimena ja kentän vaatimukset ovat vain kuin hukkuvan ääni korvessa, kun hallituspaikkaa ja henkilökohtaisia etuja suojellaan.

Mutta nyt kun kepun kannatus kyntää syvällä, niin vieläkään kepun johto ei näytä käsittävän mistä heidän huonot kannatusluvut johtuvat.  Mutta kyllä ne johtuvat vain ja ainoastaan samasta syystä kuin Soinin poppoollakin aikoinaan, että ollaan mukana hallituksessa, joka toteuttaa täysin päinvastaista politiikkaa mitä kentäväki ja kannattajakunta on tavoitteeksi asettanut.

Eli, jos vallanhimossa unohdetaan ne ja niiden vaatimukset jotka valtakirjansa on vaaleissa antaneet, niin se on varma kuin pläkki, että vaaleissa se veri punnitaan.

Nyt kepu koettaa valtavalla volyymilla muuttaa veden viiniksi ja pestä mustan valkoiseksi kannattajiensa suuntaan kun vaalit ovat ovella, mutta kyllä kansa tietää, että punainen pakkopaita ei ole se, joka vilun pitää poissa kepulaisten ”ruumiista” ja maakuntien suomesta, kaupungeista puhumattakaan, mutta itseppä ovat vapaaehtoisesti punaorvon valaa lähteneet hoilaamaan vasemmiston illanistujaisiin, niin turhaa on sitten itkeä jos peilikuva irvistää.

 

15 vastausta artikkeliin “Kepun johto on vetäissyt Soinin lantapiikkarit jalkaansa.”

 1. Eilen Alfa TV lähetti Dosentin, jossa haastateltiin Hannu Hoskosta, kepun kansaedustajaa, niin jos jollekin ei vielä ollut selvillä se, minkälaista ohjelmaa kepun tulisi noudattaa politiikassaan, niin Hoskonen kyllä toi varsin selväksi saman, minkä varmasti suuri enemmistö kepun kentästäkin vahvistaa, että se on kepun kuin koko suomenkin loppu, jos nykyisellä viherutopian linjalla jatketaan.

  1. …lisäksi minua huvittaa, kun sinisen tulevaisuuden loikkaritkin ovat heränneet koloistaan vaalien lähestyessä osittamaan katkeruuttaan nykyisille perussuomalaisille, mutta vain vilkausu omaan peliin riittäisi, ei tarvitsisi omista virheistään muita syyttää.

  1. Simon Elosta ei oikeastaan ole muuta kommentoitavaa kuin se, että jos päättää valehdella, niin kannattaa pitää huoli siitä ettei asiaa pysty kuka tahansa tarkistamaan.

   1. Minä en viitsi loikkaria enempää käsitellä blogissani ja huomioida vain kepun ja sinisten samankaltaisuus hallituksissa jossa olivat/ovat edustettuina, kuin 1/1.teen.

  1. Pitääkö kepu äänestäjiä tyhminä jos näin olettaa.
   No, mitäs tätä kinaamaan, vaalit sen sitten näyttävät sen siirtymän, menekö se kepun vai persujen suuntaan.

   1. Lukaisin tuossa verkkouutisista, että Vistbackakin on kokoomuksen listoilla kuntavaaleissa ehdokkaana.
    Vielä kun Soinikin saadaan mukaan, niin eksyneet LAMPAAT ovat löytäneet kolmiloikalleen pehmeän santakasan mihin hypätä ennen seuraavaa loikkaa.

    1. Odota nyt vaan rappiopuolueesi lopullista arkkuun naulaamista teeseineen. Haala-ahon, Purran ja Tavion väitteet Eduskunnassa paljastuivat pluffiksi koskien EU- tukikritiikkiä.

     1. …tuo sinun Halla-ahon nimen vääntelykin kertoo sinusta jo aika paljon.

Kommentoi