Kuntavaaleissa tulee sellainen isku, että persupelkoiset laskevat alleen.

Minua jo suorastaan naurattaa näiden muiden puolueiden epätoivo, kun perussuomalaisten suosio kansalaisten keskuudessa vain vankistaa suosiotaan.

Vaikka kuinka yrittävät meidät leimata milloin rasisteiksi ja natseiksi ja ihmisvastaisiksi, niin nämä leimakirveet tuntuvat kerta toisensä jälkeen vain kimpoavan takaisin heihin itseensä.

Nytkin muut puolueet keräävät eduskunnassa listaa oikeistoterrorismin kitkemiseksi ja ottamiseksi käsittelyn aiheeksi ja kuinkas muuten, persupelko saa tämänkin aikaiseksi, vaikka perussuomalaiset ovat varmasti eduskuntapuolueista se, joka parlamentarismia ja vaalien kautta tapahtuvaa demokratiaa maassamme tiukimmin ajaa ja kunnioittaa.

Mutta on turhaa odottaa perussuomalaisten kannatuksen alenemaa niin pitkään, kun maassamme harjoitetaan löperöintä ja avokätisintä maahanmuuttopolitiikkaa koko euroopassa ja omaksutaan ja tehdään samat virheet kuin mitä Ruotsi hyvänä esimerkkinä osoittaa.

Ja kun suomessa pääpaino EU politiikassa on vain muiden miellyttäminen ja maksattaa oman maan veronmaksajilla vielä muidenkin maiden verot ja velvoitteet veloista puhumattakaan, niin ei pidä ihmetellä persujen suosiota.

Tanskassakin kun vallassaolevat sosialidemokraatit muuttuivat maahanmuuttokriittiseksi puolueeksi, eli tulivat ikäänkuin perussuomalaisten linjoille, niin heti heidän kannatuksensa lähti jyrkkään nousuun.  Mutta suomessa toimitaan toisin ja lyödään päätä perussuomalaiseen ikimäntyyn, jonka juuret ovat niin syvällä isänmaan mullassa, että sitä eivät kaikensortin taivaanrannan maalarit ja huu-haa opin maailmanlopun ennustajat kykene kaatamaan.

Itse olisin kyllä huolissani maassamme vallassaolevasta vihersosialistisesta maailmankuvasta, jossa kaikki kodin uskonnon ja isänmaan nimeen vannovat luokitellaan vihollisiksi, jossa viranomaiset, oikeusasteet ja lainlaatijat kirjoittavat diregtiivejään ja muuttavat perustuslakiamme muiden maiden ismejä palvelemaan.

Ja olen jo nyt täysin vakuuttunut, että vaikka nyt käydäänkin maassamme kuntavaalit, niin valtavat äänestäjä joukot tulevat perussuomalaisten kautta näyttämään mitä mieltä he ovat tästä nykyisestä isänmaavastaisesta ja moraalittomasta politiikasta, jota nyt maassamme harjoitetaan vasemmalta oikealle sulassa konsensuksessa.

 

 

20 vastausta artikkeliin “Kuntavaaleissa tulee sellainen isku, että persupelkoiset laskevat alleen.”

  1. ….puhumattakaan siitä, kun suomen halutaan olevan koko maailman ilmanputsari ja koelaboratorio näiden ilmasofundamentaalikkojen uskontokultissa.

  2. Tulee oikein sätky, ei jytkyä, meinaan, kun kaikki puoluejohtajat saivat samanlaisen esitystilan tv:ssä, jossa Halla-ahon ajatukset peittyivät muiden yhteistyön hedelmiin persujen riitaisaa öykkäröintiä vastaan 10-0. Persut kärsivät kirvelevän tappion tavoitteisiinsa nähden.

    1. Niin Kalle, jos ei ole unelmia, niin ei ole mitään muutakaan.
      Itse unelmoin, että jos en minä, niin tuleva sukupolvi ainakin voisi taas elää vapassa ja itsenäisessä maassamme, ilman rajojemme takaa tulevaa keskusjohtoista komentotaloutta lakeineen.

  3. Persupelko alkaa nykyään olemaan lähinnä persujen kehittämä dramatiikan keino. Sitä ei esiinny läheskään niin paljon kun he väittävät ja nykyään se tuntuu lähinnä heikolta yritykseltä paikata aukko juonen kaaressa.

    Arvi, älä anna levyn jäädä päälle. Älä puhu siitä mitä muut muka tuota ja muut ehkä sitä. Puhu siitä mitä te teette. Maalaa minulle se tulevaisuus jota haluatte ja miten aiotte siihen päästä. Puhu politiikkaa, älä b-draamaa.

    1. Kyuu,- eiköhän se ole tullut selväksi mitä me haluamme, jos on ennakkoluuloiltaan malttanut ohjelmiimme tutustua.
      Ja luulisin että olen sinua paremmin selville minkälaista postia ja palautetta myös oman edustamasi puolueen suunnalta saamme, vihevasemmistosta puhumattakaan.
      Sinunkin edustamasi puolue soutaa vihervasemmistolaisten kanssa niin useassa asiassa samaan suuntaan, joten on ymmärrettävää, että te ette ole meidän tavoin sosialistien tulilinjalla.
      Mutta on hyvä, että asenteet perussuomalaisia kohtaan ovat vähitellen muuttuneet/muuttumassa kansan silmissä ja tulette sen huomaamaan jo tulevissa kuntavaaleissa.

  4. Äiti-Teresaa pyydettiin sodanvastaiseen mielenosoitukseen. Hän kieltäytyi ja sanoi: ”Jos järjestätte mielenosoituksen rauhan puolesta, siihen kyllä osallistun.”

  5. Arvi, olen lukenut ohjelmanne ja siinä on ihan fiksuja ideoita – mutta viestinnän kannalta uhriasemaan kaivautuminen on tehokasta vain hetken.

    Mutta nyt yksi vahva huomio: älä ikinä oleta yhtä sekunnin murto-osaakaan tietäväsi, kenen tulilinjalla olen tai en ole, tai millä tavalla. Älä hetkeäkään.

    1. Kyuu,- sinähän se vähättelit minun kommenttiani persupelosta, jossa väitit että sitä ei ole tai se on vähäpätöistä.
      Joten ota ensin se malka pois omasta silmästäsi, ennenkuin lähdet minua syyttelemään.

  6. Yhteiskunnallisena ilmiönä persupelko alkaa olemaan poistuva ilmiö, kuten muuan Jussi Halla-aho tänään totesi, puhuessaan puolueiden halusta lähentyä poliittisissa asioissa persuja.

    Toinen juttu on toki miten käsitellään ilmiöitä kuten vaalimainosten tärvelyä, vaan kun se ei ole persupelkoa vaan demokratian yleinen ongelma. Yhtä lailla tärvellään muidenkin puolueiden vaalimainoksia. Yllättävän moni ongelma, josta persut kärsivät, ovat ongelmia joista muutkin puolueet kärsivät. Siten niiden näkeminen yksittäisen puolueen tai aatteen ongelmana jättää kokonaiskuvan fokuksen ulkopuolelle.

    Se on ihan totta, että moni menettää ystävänsä jos liittyy persuihin. Oikea ratkaisu on todeta että puoluekentällä on tilaa monelle, kunhan pelataan lakien mukaan. Väärä ratkaisu on haukkua kilpailevia puolueita samalla tapaa.

    1. ”puoluekentällä on tilaa monelle, kunhan pelataan lakien mukaan”.
      Tästä olen samaa mieltä ja persut ovat varmasti puolueena se, joka näiden nimeen tiukimmin vannoo ja jokaisessa puolueessa on yksittäisiä lainrikkojiakin, mutta se ei tarkoita koko puolueen mustamaalaamista joidenkin yksittäisten hörhöjen vuoksi, niin kuin nyt persujenkohdalla tapahtuu kun sanotaan, että kaikki persuja äänestäneetkin ovat rasisteja, tätä kuulee muiden taholta yleisesti.

  7. arvin sitaatti muistutti minua yhdestä, muutaman vuoden takaisesta keskustelusta Ylellä. Siellä oli Itä-Suomen yliopiston proffa ja hänen teoriansa on, että jokainen persuja äänestänyt henkilö päätyy yksiselitteisesti väkivaltarikolliseksi, se tie oli aivan suora. Vastapuolen kulmaa edustanutkaan ei oikein pitänyt tästä, mutta kaveri oli aivan varma.

    Epäilemättä yhtä varma kuin hän oli pillerien d-vitamiinipitoisuuksista.

  8. Varokaa Suomen työtätekevät persuja.

    HS=Halla-aho ei suoraan sanonut perussuomalaisten kannattavan esimerkiksi työttömyysturvan ja irtisanomissuojan heikentämistä tai yleissitovuuden purkamista. Hän antoi kuitenkin selvästi ymmärtää näiden uudistusten olevan tarpeellisia.

    Tämä on selvä muutos perussuomalaisten aiempaan linjaan. Halla-ahon suulla puolue on muun muassa vastustanut yleissitovuudesta luopumista ja eläkeputken poistoa. Se ei ole myöskään ainakaan näkyvästi kannattanut muita työttömyysturvan heikennyksiä.

    Ja kun Juha Sipilän (kesk) hallitus ajoi irtisanomissuojan heikentämistä pienissä yrityksissä, perussuomalaiset tyrmäsi oppositiosta esityksen.

  9. Eipä nykylinjassa ole mitään puolustettavaa, ei työläisille, ei työnantajille. EK ajaa suurfirmojen etuja ja kotimaiset firmat kärsivät. SAK ajaa omaa etuaan ja työtä haluavat kärsivät.

    Halla-aho ravisteli molempia osapuolia ja ehdotti, että luottamus ei synny katsomalla taaksepäin vaan eteenpäin. Se oli ihan fiksusti todettu, jotain mitä ehkä kukaan muu puoluejohtaja ei intressiensä vuoksi voisi sanoa. Plussaa siitä, että nyt oli originaalia ulosantia eikä vain vanha levy päällä.

    Haluammeko AY-liikkeen pomoille miljardeja, haluammeko EK:n pomoille miljardeja, vai haluammeko suomalaista työtä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *