Myöhäistä porata kun paskat on housuissa.

Kun nyt saadaan seurata tämän vihersosialistisen hallituksen ideologia edellä politikointia, kun suomea myrkytetään selvitystilaan joka rintamalla, niin kysyn nyt kokoomukselta ja kepulta, että olivatko ne perussuomalaiset arvot teille huonompi vaihtoehto, kun annoitte viime eduskuntavaalien jälkeen hallitusvastuun sosialisteille, vaikka suomi on eduskunnan mandaatein selvästi oikeistolainen, jos nyt kepustakaan enään tällaista mainintaa voi käyttää tämän hallitussekoilunsa jälkeen.

Kepua viedään kuin pässiä narussa ja kokoomus hokee vain perussuomalaisten olevan ihmisvastainen puolue,  ei jumalauta mitä hurskastelua kokoomukselta.

Kokoomus ja kepu kuvittelee, että vihreä utopia kyllä pitää heidätkin hengissä, vaikka yrittäjät ja elinkeinoelämä ovat kirjansa siirtäneet kiinaan.

Minä tunnen perussuomalaisena myötähäpeää kokoomuksen ja kepun politiikasta ja vaikka toisen puolueen tekemiseen ei kauheasti pitäisikkään sekaantua, niin onhan se nyt ennen kuulumatonta, että annetaan valtakunnan avaimet valtakuntaa tuhoaville voimille, jotka kuitenkin ovat marginaalissa ja elävät jalat tukevasti ilmassa.

 

31 vastausta artikkeliin “Myöhäistä porata kun paskat on housuissa.”

  1. Se nyt meni isoiman puolueen mukaan ja perusuomalaiset oli toiseksi suurin ja sillä sija luvulla ei saa pääministerin paikkaa
    Ja eipä Halla-Aho halunnut mennä hallitukseen mukaan terv tepivaari

    1. tepi,- missäs proknoosissa mainitaan, että suurin saa pääministeriyden, itse en ole tällaista nähnyt mustaa valkoisella.
      Ja eikös se Halla-aho tyrmätty jo Rinteenkin suulla vaikka ei ollut vielä vaaleissakaan yhtään ääntä annettu.

      1. Tuo isoin saa ensin sanoa pääministerin paikalle
        Eikä Halla -Aho ollut valmis yhteistyöhön muiden hallitus puolueiden kanssa ja yksin taas se olis ollut vähemmistö hallitus joka olisi isunut yhden päivän ajan
        Terv tepivaari

        1. Potaskaa tepi.
          Halla-Aho ei ollut valmis kumartamaan demujen ylimielistä sanelua ja se ei tarkoita haluttomuutta yhteistyöhön muuten.

          1. Potaskaa juhak kyse ei ollut kumartelusta vaan hallitus yhteisttyöstä jota ei Halla -Aho suostunut tekeen terv tepivaari

    2. Ei kai niillä ehdoilla, mitä demut vaativat kukaan tervejärkinen mene mukaan.
      Eivät menneet kokkarit ja kristillisetkään, joten turha haukkua jatkuvasti vain persujakaan.

      1. Ketään ei kannata haukkua koska voi olla että heistä tulee hallitukseen jäseniä siinä tarvitaan yhteistyötä yli puolue rajojen terv tepivaari

    3. Tepi:

      Ei laki edellytä suurimman puolueen pääministeriyttä. Sinulla muisti pätkii. Lain mukaan eduskuntaryhmät nimittävät hallitustunnustelijan.

      Näin on käsittääkseni ollut Koiviston jälkeen. Koivistokaan ei noudattanut esittämääsi periaatetta, tuskin Kekkonenkaan.

      1. Kyllä se pätkiminenen on Magen suunnalla ei minulla isoin puolue alkaa neuvottelut hallituksesta ensin terv tepivaari

  2. Vanhan tavan mukaan suurin alkaa hallitusta väsätä ja jos saa kasaan saapi pääministerin paikan myös.

    1. Eemeli:

      Tavasta olisi luultavasti luovuttu, jos PS olisi ollut suurin eli jos Arvopohja-Ana ei olisi esittänyt vappusatashuijaustaan.

      1. Mage tuskinpa olisi luovuttu mutta perusuomalaiset ei olisi saanut aikaan kun vähemmistö hallituksen ja sen elon kaari olisi ollut lyhyt terv tepivaari

    1. Tuon aloitti tepi eikä arvi.
      Kyse oli enemmänkin siitä, miksi persut eivät menneet hallitukseen.

    2. Ennen presidentti nimitti hallitustunnustelijan. Valtiopäiväjärjestyksen mukaan nyt eduskuntaryhmät nimittävät tunnustelijan.
      Eli eduskuntaryhmät olisivat voineet nimittää Eemelin tunnustelijaksi ja myöhemmin eduskunta olisi voinut nimittää Tepi-vaarin pääministeriksi.

      1. No eipä mene noin kun en ole sidonnainen mihinkään polittiseen puolueeseen enkä sitoudu
        Kokonaan eri juttu josta Mage ei taida tietää yhtään mitään minä kun en aloita moista pellen virkaa terv tepivaari

  3. Persut ei mennyt hallitukseen syitä voi kysellä vain perussuomalaisilta kukaan muu syitä ei tiedä
    Joo minä aloitin isommassta puolueesta ja sen valitsemasta pääministeristä joka on ollut käytäntö lähes aina terv tepivaari

    1. H.K.
      Persut toimivat valiokunnissa, tarvittaessa valtakunnanoikeudessa, erilaisissa luottamustoimissa (Ylen hallintoneuvostossa ym.), eduskunnan puhemiehistössä ja valistavat kansaa eduskuntakeskusteluissa.

      Minullakin on ilo valistaa rahvasta kansanedustajan tehtävistä.

        1. Valitettavasti vain seuraukset yleensä kaatuvat muiden vastuulle ja aikaansaajat syyttävät näitä omista tekosistaan.

            1. No eihän tässä virkamiehiä olla vaihtamassa, nehän ovat vastuussa kaikesta niin hallituksen, kuin hallituksen sokeiden ihailijoiden mielestä.

              1. Mutta persut eivät vastaa politiikan päälinjoista eikä päätöksistä missään. Ei hallituksessa eikä virkamiehistössä. Eikä saa edes Eduskunnassa taakseen riittävää kannatusta missään. Turhake !

              2. Kerrankin Karjalainen on oikeassa.
                Persut eivät todellakaan vastaa hallituspuolueiden munauksista, vaikka myöhemmin nämä sitä koittavat syyttää.
                Kyllä hallituspuolueet todella ovat itse vastuussa tekemisistään munaukset mukaan lukien – ja niitä riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *