Niinistökin heräsi sisäpolitiikkaan, kun Putin ja Biden ei tullutkaan kylään.

Niinistön piti taas sekoittaa unilukkarin lusikkansa kehysriihenkin soppaan.

Nyt hän varoittelee ja kauhistelee valtiovelan määrää, että jatketaanko koronankin jälkeen velanoton tiellä, kuten tapahtui jo ennen koronaakin.

Tämä on suoranaista sekaantumista hallituksen politiikkaan ja vaikka hän olisi/onkin oikeassa näin sanoessaan, niin pitääkö hänen itsestäänselvyyksiä enään laukoa, kyllä sen hallituspuolueet muutenkin tietävät.

 

 

 

 

9 vastausta artikkeliin “Niinistökin heräsi sisäpolitiikkaan, kun Putin ja Biden ei tullutkaan kylään.”

  1. Sanoisin että on paikallaan muistuttaa talouden vastuusta. Hyvin moni tässä yhteiskunnassa ei ymmärrä miten syvään suohon tässä upotaan ja mitä vauhtia. Hyvin harva tässä maassa enää ajaa sitä ajatusta, että rahat pitää ensin tienata ja vasta sitten tuhlata.

  2. Veikkaan että Niinistö on hiljaa koska valta on viety pois presidentiltä…

  3. Arvista huolimatta Niinistöllä on samat oikeudet kuin kellä tahansa kansalaisella ja saa ottaa kantaa asioihin jopa julkisesti.

    1. Hallituspuolueiden kyvystä ymmärtää velkaantumisen tuomia ongelmia sekä tarvetta velkaantumisen lopettamiseen olen eri mieltä.
      Punavirheiden kyky hoitaa taloutta on aika usein ollut lähinnä olemattomien tulojen jakamista holtittomasti.

    2. juhak,- varmasti hänellä on samat oikeudet kuin minullakin sanoa sanottavansa, mutta hänellä on myös vastuu sanomisistaan aivan toista luokkaa kuin itselläni.

  4. Eihän tuossa mitään omalaatuista tapahtunut muuta, kuin vanha kokoomuksen kamreeri heräsi aamulla painalaisuneen, että debet ja kredit täyttävät molemmat punaista omassa muistikirjanpidossa.

  5. Jostain kumman syystä on syntynyt sellainen harhakuva, että kun presidentin tärkein virallinen tehtävä on johtaa Suomen ulkopolitiikkaa yhdessä valtioneuvoston kanssa, niin tämä tarkoittaisi, että presidentillä ei olisi oikeutta osallistua sisäpoliittisiin tai ihan mihin muuhun keskusteluun tahansa ja näinhän se ei tietenkään ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *