Niinistöllä on taas joutilaana valtava pätemisen tarve.

Taas on Niinistö järjestelemässä ja ehdottelemassa Putinille ja Bidenille, että tervetuloa vaan suomeen neuvottelemaan rauhanehdoista ja eri konfliktien liennytyksistä.

Kun Marin ei huolinut Niinistön nyrkkiä, niin nyt hänen pitää jollain osoittaa valtiomiehisyyttään, pyytämällä nämä kaksi valtiojohtajaa kylään, niin saa siinä sitten samalla itsekkin opportunistina näytellä suurta johtajaa.

Viimeksikin kun Trump ja Putin täällä tapasivat, niin monta miljoona sekin pikavisiitti tuli veronmaksajillemme maksamaan vain Niinistön narsismin tähden ja tulos oli puhdas nolla.

Pareet olisi Niinistönkin jo keskittyä vain erinäisten runoraatien suojelijaksi ja harjannostajaisten naurattajaksi, eikä sotkeutua isojen poikien keskenäisiin leikkeihin.

 

 

 

 

 

26 vastausta artikkeliin “Niinistöllä on taas joutilaana valtava pätemisen tarve.”

  1. Niinistö esitti Putinille vakavan huolen Ukrainasta – presidentit kävivät ”pitkän puhelun” https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007917703.html

    Nämä puhelut tuon diktaattorin kanssa on yhtä tyhjän kanssa. Narsistinen diktaattori nauttii kun show pyörii hänen ympärillään.

    Ihan turhaa touhua soitella tuonne. Se ei tee Presidentti Niinistöstä huonompaa, mutta tämä ”vuoropuhelu” ei auta pätkääkään.

  2. ”Ihan turhaa touhua soitella tuonne. Se ei tee Presidentti Niinistöstä huonompaa, mutta tämä ”vuoropuhelu” ei auta pätkääkään.”

    Vähän samoilla kannoilla minäkin.

    Mielestäni kannattaa kuitenkin yrittää.

    *
    Mitä tapahtuu, jos Venäjä ottaa haltuunsa (lopullisesti) Itä-Ukrainan?

    Nato ei tietenkään tee mitään, sillä Ukraina ei ole Naton jäsen.

    Sitten alkaa yleinen voihkinta – emme hyväksy Itä-Ukrainan miehitystä.

    Tästä Putin viisveisaa.

    1. Venäjä haluaisi vallata rannikkokaistaleen ja saada maayhteys Krimille, sitähän ne yritti jo aiemmin. Jos eivät nyt yritä niin ei koskaan!

      1. Luulenpa, että Putin voi milloin tahansa yrittää hankia maayhteyttä Krimille.

        Venäjällä on jo siltayhteys Krimille.

  3. Suomen amissiooni on samaa luokkaa, kun pieru Bidenin ja Putinin housunlahkeessa.

  4. Niinistön toiminta oman valuutan tuhoajana on verrattavissa valtiopetokseen.
    Euro on pitänyt meitä löyhässä hirressä jo kaksikymmentä vuotta, kiitos Niinistön ja Lipposen, jotka kansalta kysymättä meidän keskeisen itsenäisyyden tunnuskuvan murskasivat euron alttarille.
    Minä en sitä anteeksi anna eikä ole kyllä minun presidenttini.

  5. Niinistö on ollut erinomainen presidentti. Ja koska presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, tottakai Niinistö tarjoaa Suomea kokouspaikaksi. Rauhan edistäminen on Suomen etu. Eikä vuoropuhelu ole koskaan turhaa. Vaikka mitään sopimuksikaan ei saataisi aikaan niin ainakin keskinäinen ymmärrys voi lisääntyä. Arvi ei itse asiassa taida edes arvioida Niinistön ulkopolitiikkaa vaan haluaa vain mollata Niinistöä koska on katkera siitä ettei meillä ole markkaa ja pitää sitä Niinistön syynä. Markalla ja eurolla ei kuitenkaan ole Niinistön ulkopolitiikan suhteen mitään tekemistä. Minäkin olisin pitänyt markan mutta pitäisin myös Niinistön presidenttinä vielä seuraavankin kauden jos se olisi mahdollista.

  6. Samalla kun koitan taas onnistuuko kommentointi tuon julki kummastukseni että mitä Arvilla ihan oikeasti on presidentti Niinistöä vastaan.

    1. Minä en voi ymmärtää, että Niinistö nauttii niin suurta kansansuosiota, vaikka on ollut keskeinen henkilö euron hirttosilmukkaan joutumisessa ja luovuttamassa rahapoliittista suvereniteettiamme Brysselin keskuspankin alaisuuteen.
      Sanokaahan mitkä ovat ulkopoliittiset Niinistön ansiot, mitkä vain hänen johdollaan ovat toteutuneet. Ei löydy vaikuttavuussarviota tyhjästä ja presidentin viran nykyiset valtaoikeudet ovatkin vain seremonimestarin roolin omaksuminen ja jos kyseinen instituutio lopetettaisiin, niin se ei olisi suurikaan tappio demokratiallemme.
      Euroopan unioniin liityttiin kansanäänestyksellä, niin sen ymmärrän, mutta omasta valuutasta luovuttiin vain tiedonannolla eduskunnalle ja Juudaina toiminat Niinistö ja Lipponenen.

      1. Niinistöllä on loistava vainu, hän aistii hyvin kansan syvien rivien tunnot ja rientää nopeasti oikeudenmukaisuuden viitta harteillaan hurrattavaksi ja asettuu puolustamaan heikompiosaisia valtaistuimeltaan.
        Jos tämä ei ole hurskastelua niin mikäs sitten.

        1. …saas nähdä minkä spektaakkelin Niinistö vielä keksii loppukautenaan, että edes jostain jäisi kansalaisten mieliin 12 vuodesta.
          Eduskunta ja hallitus hoitakoon suomen sisä ja ulkopolitiikan ja jos tämä presidentti instituutio halutaan säilyttää, niin sille ei pidä antaa lautasta niihin pöytiin, jossa suomen suunta määritellään.

  7. Tässähän on koko blogin alkupää Niinistön halveksumista.

      1. Eihän tuo ole sopivaa kun Nnistö valittiin presidentiksi se valinta tuli isolla prosentilla
        Ja kaikki ei ole koskaan yhden takana mutta en pidä lainkaan siitä että häntä aletaan halveksimaan politiiko ajasta
        Ne pitää osata erottaa toisistaan terv tepivaari

        1. onko se halveksuntaa, kun sanoo ja mainitsee hänen keskeisen roolinsa markan hirttäjäisissä.

          1. On se presidenttinä halveksuntaa politiikkona ei ole mutta jos siitä halveksii se ei enää ole ajan kohtainen asia
            Niinistö on hoitanut presidentin hommansa hyvällä tasolla kokonasuutena
            Ja euro on van hyvä asia kansalle sitä ei kaikki voikkaan devalvoida silloin kun haluaa
            sillä viedään kansan ostovoimaa
            Ja eläkeläinen maksaa aina suuremman osan terv tepivaari

  8. Pitää osata erottaa Niinistön toiminta nyt presidenttinä ja aikanaan päivänpolitiikassa.

    Ei ole ollenkaan pahasta, että Niinistö yrittää diplomatian keinoin parantaa kulmakuntamme turvallisuustilannetta. Sapelinkalistelijoita on kyllä riittämiin, joten on hyvä, että joku yrittää rauhanomaisin keinoin.

    Presidentin valtaoikeudet ovat kyllä supistuneet sisäpolitiikan osalta, mutta ei niinkään ulkopolitiikassa.

    Siinä Niinistö teki minunkin mielestäni väärin, kun hän kesällä 2017 sekaantui sisäpolitiikkaan ottamalla kantaa perussuomalaisten sopivuudesta hallitukseen. Hallitusneuvottelut eivät kuulu presidentin mandaatille ja presidentti Niinistön olisi pitänyt malttaa pitää näppinsä erossa hallituskuvioista.

    1. Itseäni suorastaan huvittaa eduskuntapuolueiden nöyristely Niinistön edessä, kun kukaan ei uskalla tehdä itsestään poliittista ruumista, lähtemällä kritisoimaan hänen johtamistyyliään ja päsmäröintiään hänelle kuulumattomissa asioissa.

      1. Niin, miksei Halla-aho hyökkää Niinistön kimppuun? Ei uskalla? Opportunisti ja pelkuri siis, vai mitä?

  9. Ei Niinistö voi muuta kuin soittaa, se on vähän niinkuin ”Stevie Wonder” kun ei tiedä mitä se vastapuoli oikeasti tekee.

    Tämä ”vuoropuhelu” tuntuu vain aika yksitoikkoiselle, joka kerta toinen lupaa ja valehtelee, mikään ei muutu. Mutta ei se Niinistön vika ole.

  10. Jostain uutisoinnista ymmärsin, että se olisi ollutkin Putin, joka soitti Niinistölle. Putin kai kysyi sopiiko tulla pitämään kerhoiltaa.

  11. Ei nyt. Hoperturpakeskus/Sale, WEF/Sanna, Al/Hol/Pekka…

    Noita ei ole ketaan myoskaan mitaan syyta mainostaa.

    Jos Islanti hoitas, tai Singapore tai Itavalta_

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *