On häpeä, kun alistetaan suomineitoa Brysselin sutenööreille.

Olen usein kysynyt itseltäni, että miksi suomessa on kolme vihreätä puoluetta, mutta vastausta en ole löytänyt.

Ja jos joku tietää mikä on erottava tekijä, vihreiden, demareiden ja vassareiden välillä, niin kertokaa toki minullekkin, minä en eroa ole löytänyt.

Näiden kolmen ”myrkkypuolueen” yhteiskannatus on viimeisimpien Galluppien valossa noin 40% joten se ylittäisi suosiossaan jopa nukkuvat.

Ja vaikka yhdistymisen seurauksena muutama prosentti lähtisikin etsimään poliittista kotiaan muualta kuin toverivihreistä, niin silti sen kärkipaikka ei olisi uhattuna.

Ainoastaan perussuomalaiset pääsisivät lähelle näiden myrkynkeittäjien prosentteja, mutta perussuomalaisten isänmaallisuus ja suomi ensin politiikka ei kepua ja kokoomusta innosta muuttamaan Brysseli ensin ideologiaansa ja siksipä ne tulevat olemaan jatkossakin toverivihreille vain tukipuolueina.

Uskon että tämä nykyinen toverimeininki mikä suomea nyt hallitsee, niin se tulee johtamaan perussuomalaisten kannatuksessa selvää piikkiä ylös päin ja kun kokoomus ja kepu ei vaihtoehto ole toverivihreälle meiningille, niin virta venhettä vie perussuomalaisuuden suuntaan.

Kansalaiset ovat nyt paljon vartioina kun he päättävät, antaakko valtakirja suomineidon taloudellis/moraalisille raiskaajille, vai USKALTAISIKO jo riisua tämän ”Stasin” pakkopaidan päältänsä ja siirtyä sinivalkoisten puolelle punapääomaa vastaan.

23 vastausta artikkeliin “On häpeä, kun alistetaan suomineitoa Brysselin sutenööreille.”

 1. ….sitten on vielä ulkoparlamentaarinen painostuskorporaatio ( AY ) joka näiden punaposkien seisovan pöydän koristelee.

 2. Olet Sinä Arvi ehdottoman vilpitön aatteellesi, ei voi kuin tyyliäsi ihailla, joskaan en siihen looshiin kylläkään osaa samaistua.
  Monet monituiset kerrat olen kirjoitellut; jokaisessa puolueessa periaatteessa löytyy ihan hyviä tyyppejä. Mielestäni puoluekanta on kuin viitta; minulla on komeampi viitta kuin sinulla. Se viitta on siitä erikoinen, että se voidaan riisua tai jopa kääntää, kukin mielensä mukaan. Sellaistahan se puoluepolitiikka lienee.

  1. 1.1.1995 on päivä, kun suomesta tuli EU.n jäsen ja samalla allekirjoituksella suomi ja suomalaiset menettivät itsenäisyytensä ja suvereniteettinsä ja ylin lakejamme säätävä parlamenttimme joutui alisteiseen asemaan EU.lle.
   Joten ei ole paljon juhlaan aihetta, mutta mikään ei ole pysyvää ja kaatuuhan se vielä tämäkin Duuma, kuten on kaatuneet kaikki aikaisemmatkin tuhatvuotiseksi onnelaksi rakennetut ”kolhoosit”
   Minun maallisen vaellukseni aikana se tuskin tapahtuu, mutta EU on päivä päivältä lähempänä kuolemaansa.

   1. Arvaas, mikä puolue kuolee ennen sitä ?
    Italiassa persujen kaltaiset populistit ajettiin jo pihalle, kun eivät saaneet aikaa muuta kuin sotkuja.

    Ranskassa ”ne pennit” menivät jo !
    Italiassa pantiin asialle Marion Draghi oikomaan talouden sotkuja.
    Ja niin jatkuu muuallakin Euroopassa.

    Vaihda jäsenkorttisi pian ja pane entinen seinäpahvin väliin, ettei kukaan löydä sitä ennekin mökkisi puretaan.

    1. Heikki,- juuri sinä ja sinunlaisesi ovat tae perussuomalaisten nousulle ja yhä kasvavalle kannatukselle tolkun suomalaisten keskuudessa.
     Hommaahan nyt menolippu Mogadishuun, omiesi joukkoon.

      1. Heikin pitäisi honata, että PS kannattaa sellaista politiikkaa, ettei velka lisääntyisi eikä Draghin tarvitsisi kovistella Suomea.

    2. ”Arvaas, mikä puolue kuolee ennen sitä ?
     Italiassa persujen kaltaiset populistit ajettiin jo pihalle, kun eivät saaneet aikaa muuta kuin sotkuja.

     Ranskassa ”ne pennit” menivät jo !
     Italiassa pantiin asialle Marion Draghi oikomaan talouden sotkuja.
     Ja niin jatkuu muuallakin Euroopassa…”

     Komentti osoittaa ainoastaan sen, ettei kommemtoijalla ole hajuakaan siitä mitä esittää.

 3. No, tuohan on päivänselvää. Vihreät liikennevalot päästävät laillisesti eteenpäin.
  Siksi niitä rikkoo vain keltaiset(liivit) päällä mustat mersupersut ja päästelevät päin punaisia, että ehtisivät vihreään aaltoon.
  Poliisi ottaa Lenin näköisen mustapartaisen puolikaljun mersupersun pakko-otteeseensa ja heivaa ruipelon lakia ja oikeutta miettimään pahnoille.

 4. Vihreät haluavat lisätä Suomen sähköriippuvuutta ja yhtä aikaa aiheuttaa epävarmuutta sähkön tuotantoon.

  USA palelee talvimyrskyn takia. Ihmisiä pakenee kodeistaan. Tulee vaurioita asuntojen vesitekniikkaan. Siitä seuraa vesivahinkoja.
  ——–
  Myrskyssä ei tuulisähköä saa, koska roottorit on pysäytettävä. Voimaloita pitäisi lämmittää, ettei tulisi vaurioita, mutta millä lämmität, jos sähköstä on pulaa?
  .
  Sama sähköongelma tulee tyynellä pakkasella.

  Varavoimaloita ei voi ylläpitää, koska tuulivoiman aiheuttama alhainen käyttöaste tekee voimaloista kannattamattomia.

  Sähköautoliikenne, sähköjunaliikenne ja ratikkaliikenne pysähtyvät sähkökatkon sattuessa. Sähkökatko voi aiheutua säistä johtuen, ylikuormituksesta johtuen tai vihamielisen tahon hakkeroinnin kautta.
  Voi tulla tilanne, ettei sähköä saa ulkomailta.
  Tietenkin vihreistö on estänyt vesivoiman lisäämisen, koska vesivoima olisi paras hätäsähkön tuottaja.

  Jo hehkulamppudirektiivin olisi pitänyt osoittaa, etteivät vihreät ymmärrä sähköstä mitään. Nyt elämme vähämielisten vihreitten pakkovallan alla.

  Vihreät on kaikissa toimissaan osoittanut suomivihamielisyytensä, mutta voi olla, että vain me älyä omaavat ovat sen huomanneet.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1e0e2b74-e7ce-4f4a-86f7-0dda9ba42cdd

  1. Liittovaltiovaiheessa ei EU ole enää hyväksi. Sekamöly on inhottavaa. Tulee helposti ruumiita ja pakkovaltaa.

 5. ”Antaa persujen vaikka voittaa vaaleissa”-
  Eemelihän se osoittautuikin oikein hyväsydämmiseksi huuliveikoksi.

  1. Eikös tuossa ole silloin kaikki muut kieltäytyneet, eikä suinkaan Halla-aho ?

   1. Kun tämä nyt tällaiseksi huuleiluksi, meni niin menkööt:
    Jakamaton ihmiskäsitys, mitä muut pitävät yhtenä kynnyskysymyksistä hallitusyhteistyöhön tarkoittaa persuille, että ihmisiä ovat vain persut, mersupersut, mutta ei persaukiset.

  2. Persukammo on sen sijaan selkeä tauti, mikä tekee kantajastaan hysteerisen.

   1. Heikillä lienee postraumaattinen persusuhde. Ettei vain olisi saanut aikoinaan kolttosistaan risua pepulle enemmän kuin katsoi kohtuulliseksi?

 6. Franz von Papenin kaltaiseksi hyväuskoiseksi hölmöksi ei yksikään puolue tai johtava poliitikko suostu.

Kommentoi