Persujen pelko teettää epätoivoisia tekoja.

Kun suomessa kysellään esim. demari, vihreät, kepu, kokoomus ja vasemmistoliiton politikoilta, että mikä on suurin pelko joka suomea uhkaa nyt ja lähitulevaisuudessa, niin kuin yhdestä suusta kuuluu, että….

Ilmastomuutos, tätä virttä lauletaan kuin lestariolaisten suviseuroissa.

Mutta olen vakuuttunut, että näiden kyseisten puolueiden politikot eivät välitä tuon taivaallista, vaikka maailma ja suomi hukkuisi paskaan, kunhan vaan omat saavutetut edut ja yhteinen saippuakupla saa jatkumonsa.

Joten…

Heidän suurin pelkonsa on perussuomalaiset vaikka muuta väittävät, sillä perussuomalaiset ovat nousseet kansan yhä kasvavalla tuella uhkaamaan heidän yhteistä harmoniaansa, jossa ei liikahda lehtikään, on kuin luonto kuollut jo ois….

Olen täysin vakuuttunut, että nyt on jo näillä edellämainitsemillani puolueilla tehtynä uusi ”Tiitisen lista” kassakaapissaan perussuomalaisten kaulan katkaisemiseksi ja kiveäkään ei jätetä kääntämättä, että natsit eivät enään marssi heidän ikkunansa ja parvekkeidensa alla.

Soon kansa käres, pelekääkkönä persuja ja huudat että, ristiin naulitkaa, vapauttakaa Barappas.

 

21 vastausta artikkeliin “Persujen pelko teettää epätoivoisia tekoja.”

 1. Kehitys näyttää vielä menevän suomessa siihen, että persujen hihaan neulotaan sympolinen merkki heidän tunnistamisekseen, kuten tehtiin juutalaisille natsisaksassa, elle kansa nouse vastarintaan.

 2. Millaiseksi persut Suomen haluavat on joitakin pelottavia kohtia ja jotakin josta en pidä. Suurelta osin ajatuksensa aivan OK.

  Jos muut eivät ihan tosissaan ole huolissaan ilmastomuutoksesta niin mitenköhän persut siitä sisimmässään ajattelevat?

  1. Matti,- minä en tiedä mitä persut ovat yleisesti mieltä ilmastonmuutoksesta, mutta minä en katso ihmisten toimilla olevan siihen osaa eikä arpaa, liittyy vain kylmän ja lämpimän välisiin kausisykleihin.

   1. Saatat olla oikeassa, näitä kylmä-kuumakausiahan on ollut mutta onko nyt ”luonnollisesta” ilmiöstä kyse vai ihmisen aikaansaannoksista, siitä en olisi varma.

 3. Matti !

  Kysy, mitä ne kehittäisi, investoisi, kouluttaisi, arvostaisi, parantaisi niin, että muillakin kuin mesupersuilla olisi luottavaista elää ?

  Senhän me kaikki tiedämme, että ne vastustavat kaikkea, kaikki on väärin ja muut väärässä, joka asia päin persettä, mikään ei ole hyvin, maailma kaatuu päälle ja maahanmuuttajat niiden alle.

  1. Senhän me tiedämme, että tuo sepustus kaiken vastustamisesta on pelkkää persukammoisen potaskaa, mikä perustuu vain siihen kammoon ilman alkeellistakaan perehtymistä tosiasioihin.

  2. On kovin vaikea ymmärtää miksi Heikki samaan aikaan esiinnyt suurena perussuomalaisten politiikan asiantuntijana ja kuitenkin kommentista toiseen osoitat, että et tiedä perussuomalaisten politiikasta yhtään mitään.

 4. En tunne heidän ohjelmaansa, mutta hallitusta ei voi yksin muodostaa joten kompromissi asioiden summa niinkuin nytkin.
  Siltä pohjalt kenen kanssa keiden kanssa voisi päätellä ohjelman sisältöä.
  Mutta esim yrittäjämyönteisyys-, kotimaisuusmyönteisyys-, vähemmän tulijoita-, ylipäätään oikeistolaisempaa politiikkaa ja vihreys vähemmälle…
  – Pelkää ken tahtoo.

  1. Arvin ”ilmastonmuutos” kyllä kertoo surullista tarinaa tiedoista.
   Totta kai aurinko kiertää ja pilkuttelee, mannerlaatat liikkuvat, tähdet vilkkuvat, maapallo kallistelee, satelliitti iskeytyy, MUTTA…Ihminen saastuttaa ilman !!!
   Ihminen kaivaa vedet seisoksiin, muuttaa veden kulkujen suuntaa, hakkaa sademetsät ja omansakin, saastuttaa meret ja maat muoveilla ja paskalla kulutuksellaan, tappaa hyönteiset ja niiden syöjät, tappaa sukupuuttoon eläimiä kasveja ja kaikkea mikä ei juuri nyt mahdu suuhun heti ja nyt.
   Ja etteikö tämä vaikuta ilmastoon juuri ihmisen aikaansaannoksina.

  2. Tuolla ajattelulla on yritetty elää, mutta huonosti on käynyt joka kohdassa, jossa tuon kaltainen yrittäjämyönteisyys on syönyt juuri kotimaisuusasteen lähes kokonaan kaukomaille rahan ahneudessa.
   Maailmassa liikkujille ei kukaan ole pannut stoppia. Ja se purkautuu aina sinne, missä on paremmat elinolosuhteet tai elintasoa.
   Oikeaa vihreyttä tarvitaan enemmän kuin koskaan, Se vain pitää määritellä sellaiseksi joka on kestävää eikä levitä paskaa eikä paskapuheita. Vai saastutetaanko uudestaan Pyhäjärvi, Näsijärvi, Vesijärvi jne.. Annetaan teollisuuden muuttaa puupelloksi koko Suomi ja kaivaa kaivoksia täyteen Niilon tontitkin.
   Älä unta näe, että tällaisilla uskomuksilla kannatta persuja kannattaa ja saada Suomi nousuun.

   1. Ja persutko tuota manaamaasi sitten muka ajavat?
    Taitavat ne olla ennemminkin kokkareita, demuja ja kepuleita unohtamatta rantaruotsalaisia..

    1. Jos jollakin on uskomus, että persut nuo ongelmat ratkaisee, uskoo väärään ”mestariin”.
     Kaikki yhdessä nuo ongelmat ovat aikaansaaneet, mutta se, että persut ne ratkaisisivat politiikallaan, jota ei edes ole, on uskoa puujumalaan pakkasella.

 5. Tätä blogausta lukiessa voisin melkein kuvitella että elämme demokratiassa jossa puolueet kisaavat keskenään.

  Sitten muistan, että elämme myös hölmölässä jossa joku vielä kuvittelee että vastustajien haukkumisella voi menestyä.

  1. Otamme mallia valitsemistamme kansanedustajista. Toisen haukkuminen ja vanhojen muisteleminen ja suora hyökkäys ovat siellä muodissa.

Kommentoi