Siltarumpu rahatkin joudutaan kerjäämään Brysselistä.

Nyt kun kuntavaalit ovat jo pian ovella, niin minua ainakin on pistänyt suorastaan hymyilyttämään muiden puolueiden arvostelu perussuomalaisten suuntaan, kun ovat kuntavaaleihin ottaneet vaaliteemoikseen ja ”aseekseen” valtakunnantason ja hallituspolitiikan päätökset ja ”päättömyydet”.

Mutta vaikka minäkään en ole mikään ruudinkeksijä, niin sen nyt ainakin tiedän, että eduskunnassa ja hallituksessa tehtävät päätökset ovat suoraan sidoksissa kuntien ja kaupunkien päätösten kanssa, joten ”isoveli valvoo” niin hyvässä kuin pahassakin.

Ja itse olen sitä mieltä, että nyt tulisi näitä kuntavaaleja perussuomalaisten markkinoida kansanäänestyksenä EU.n tuki,-ja lahjarahan hyväksymisen tai hylkäämisen puolesta.

Se ei olisi äänestys unionista eroamiseksi, vaan äänestys liittovaltiounionia vastaan, johon nyt ollaan kovaa vauhtia itsemme lopullisesti hirttämässä.

Kuvittelisi kansalaisten olevan huolissaan suomen itsenäisyydestä ( mitä enään on jäljellä ) ja lähtevän antamaan äänensä liittovaltion muodostamista vastaan, joka olisi kuolinisku niin mökin mummoille kuin kaupunkien asfalttiviidakon kengänkuluttajillekin.

Kyllä ne siltarummut paikkansa löytävät kuten on tähänkinasti löytänyt, mutta jos suomi sidotaan verounioniin, niin saattaa ne siltarumpurahat päätyä kuten on jo nytkin huomattu, niin välimeren pohjattomaan kaivoon ja suurten maiden pankkien pelastamiseen.

Jos isänmaan tulevaisuudesta huolta kannat, niin vaikka et perussuomalaisia muuten kannattaisikkaan, niin nyt sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa äänestää  kuin perussuomalaisia, sillä muut puolueet ovat jo nahkansa myyneet/myymässä Brysselin valvontakomission sihteeristölle.

Jos perussuomalaiset saisivat vaaleissa murskavoiton nåillä teeseillään, niin se jos mikä olisi osoitus näille littovaltiovouhkaajille, että mitä kansa ajattelee heidän toiminnastaan myydä suomi orjaksi omassa maassaan.

Nyt äänestetään, ollaanko suomen puolesta vai suomea vastaan ja  yhteiskunnan konkurssilta suomen haluaa pelastaa vain PerusS.

 

18 vastausta artikkeliin “Siltarumpu rahatkin joudutaan kerjäämään Brysselistä.”

 1. No Arvi onkohan noinkaan katsotaan vaalien jälkeistä kunta politiikkaa sen jälkeen ja se pätee myös perussuomalaisia että vaalin jälkeen mutinat pois
  Kansa on puhunut äänillä terv tepivaari

  1. Enhän minä tepi ole vaalien tulosta nyt enkä koskaan asettamassa kyseenalaiseksi suomessa, olipa äänestäjien motiivit mitkä hyvänsä, sillä kyllä kansa tietää ja pulinat pois.

   1. Arvi en sinua tarkoittanutkaan mutta se pitää olla selvä vaalit on kansan antama mandaatti
    kun joku puolue voittaa vaalit siihen on tyytyminen jokahisen

    Niin se kansa on tehnyt olkoot niissä eroa vaikka vaan 0.01 promillea terv tepivaari

  2. Vaalien jälkeen pitäisi puolueiden päästä parempiin hallitusratkaisuihin kuin tämä Arvopohja-Anan hallituspohja.

   Mutta Orpon persuallergia invalidisoi kokoomuksen.

   1. Mage nyt on kylläkin kunnallisvaalit ei eduskunta vaalit ja kyllä siellä pääministerin salkkua pitää Mariini ei Antti terv tepivaari

 2. Kansanäänestys tarkoittaisi sitä, että mökin miina tietää EU:n merkityksen Suomelle uhtä hyvin kuin presidentti Niinistö, Marin tai Halla-aho ?
  Vaadit siis persujen kansanedustajille jne. potkuja, koska he eivät tidä mitään tai muut valitsemamme kansanedustajat. Mitähän nimitys ”kansanedustaja” tarkoittaa?

 3. Jos perussuomalaiset saavat edes 15% kannatuksen, tarkoittaisiko se, että vain noin vähän äänestäjistä kannattaisi eroa EU:sta? Vai miten tulkitsisit kuntavaalitulosta? Entä jos kansa haluaisi erota EU:sta, mihin tilanteeseen joutuisimme nyt, tässä talouden tilassa, miten persut ohjaisivat meidät ulos kuivin jaloin, niin ettei kansamme joutuisi kärsimään? Olisiko varmaa, että meille aukeaisi kuin itsestään Venäjän ja Kiinan markkinat? Itse olen EU vastainen, mutta olisiko nyt oikea aika alkaa ero prosessi?

  1. Äläpäs nyt Tiainen sotke asioita, olen puhunut tukipaketista, en eroa EU.sta.
   Kuvittelin sinun ymmärtävän kirjoittamani tekstin, kun olet itsekkin politiikan ”harrastaja”, ettei minun tarvitse sitä rautalangasta sinulle vääntää.

   1. Heikille en viitsi edes sen paremmin kommentoida, kun hänen kommentointinsa on yhtä sekaisin kuin entisen likan kusi vehkeet.

 4. .. tai tehdään niin, että annetaan potkut koko Eduskunnalle ja annetaan päätösvalta kansankäräjille, joka lukee päivän galluppeja kirkonmäellä. Huutaa kansan kokoon huutoäänestykseen kunnantuvalle, jossa sitten pidetään asiasta kinkerit. Lähetetään pulinateatterin tulos kaakilla ratatieasemalle lukolla suljetussa laatikossa, jossa konduktööri ottaa sen vastaan.
  Juna puksuttaa Stadiin, jossa Jenni ottaa lodjun vastaan ja roudaa sen pressalle funtsittavaks. Pressa skruudaa ensin ja följaa sen sit bamlattavaks.

  1. Kuten olen joskus ennenkin todennut, Karjalainen mollaa demokratiaa ja haluaa sen olevan vain omanmielistensä vallassa eli kannattaa oligarkiaa.
   Todellista dempkratian halveksuntaa kaiken tietävältä ja kaiken osaavalta.

 5. En ole koskaan oikeastaan itselleni selvittänyt tuota EU-kysymystä, varsinaista vastausta, toisin kuin NATO:oon, minulla ei ole EU-kantaa. NATO-kantani on ehdottoman kielteinen, Suomella kun ei ole todellista syytä liittyä NATO:on, aivan toisin kuin pienellä Eestillä, olemattomine puolustusvoimineen; sen ymmärrän.

 6. Euro oli minulle ihan oikein selkeä asia; kun ostin EU:n sisällä, hinta oli yksinkertaisen selvä. Myydessä myyntikate+; simppeliä.
  Nykyinen EU, en jaksa pientä ja rajoitettua päätäni rasittaa.

 7. Jos persut johtaisivat maata, niin minulta loppuu mielikuvitus siitä, millainen satukirja siitä syntyisi ja, jolle nauraisivat punajuuret ja naurismaan aidatkin saati sitten Italiassa Berlusconi Parman kinkkua maistellessa ja persujen jyrsiessä täällä sian savuluita luusopastaan.

  1. Onneksi sinä et päätä asioita muun kansan puolesta.
   Silloin olisimme todellisissa ongelmissa, kun kaikki asiat päätettäisiin hysteerisen persukammon perusteella.

 8. Aikoinaan johtavat kommunistimme halusivat integraatiota rajantakaisiin, koska halusivat päästä Suomen diktaattoreiksi Itä-Saksan Honeckerin tapaan.
  Rivikommunistit pääsääntöisesti kuitenkin sotivat Suomen itsenäisyyden puolesta.

  Eri puolueiden porukoissa on henkilöitä, joilla on toiveita päästä hillumaan täällä unionin tuella. Pitäisikö noita kutsua uusbolsheviikeiksi?

  ——–

  Vaikka bolsheviikeille itsenäisyys ja isänmaa ovat Marxin Kallen opettamia kirosanoja, niin toisessa maailmansodassa Venäjä joutui niin tiukalle, että joutui vetoamaan jopa sotilaiden isänmaallisuuteen, koska isänmaallisuutta ei ollut vielä kyetty juurimaan tykkänään pois.

Kommentoi