Vaaliveikkaus 25.5.2021

Huomenna kun kansalaiset vihdoin päästetään vaalikoppiin, niin pistetään nyt sitten vaaliveikkaus pystyyn täällä Pirkan blogissakin voittajista ja torjuntavoittajista prosentteineen viiden parhaimman puolueen osalta.

Arvin lista:  1) PerusS  19,9%  2) KOK 19,8%  3) SDP  17,7%   4) VIHR.  14,4%   5)KEPU 13,9%

Parhaiten veikannut sitten palkitaan raikuvin aplodein.

Joten jos et veikkaa niin et voi voittaa.

16 vastausta artikkeliin “Vaaliveikkaus 25.5.2021”

  1. Mä en osaa noista sanoa kun en ole vielä päättänyt äänestänkö persua vai Pro-Lahti- ryhmäläistä. Muita vaihtoehtoja mulla ei ole.

  2. Ennustan että saan kaikki äänet itselleni. Sitten perustan uuden puolueen joka ajaa vihdoin EU-laajuisen kiellon ohuen ohuille leikkeleille. Siitä alkaa isolihan aika.

  3. Kansalaisvelvollisuus suoritettu emännän kanssa ja äänet tietysti perussuomalaisille.

  4. Nuorisovaaleissa näytti kaikkien yllätykseksi kepu tulleen ykköskesi.
    En tuohon usko varsinaisissa vaaleissa ja kuten tuolla edellä veikkauksenikin osoittaa, niin viidenneksi heidät asemoin.
    Näkyvyyttä ainakin ovat saaneet, että siitä ei ainakaan voi todennäköistä vaalitappiota syyttää.
    Vilkkaasti ovat kansalaiset äänestämässä käyneet ympäri maan ainakin median mukaan.

  5. Nuorisovaalit kohdistuivat alueille, joissa on kepua paljon näkyvillä ja paljon ääniä keräsivät pienten kaupunkien koulujen työntekijät, jotka ovat kepulaisia, ja myös ohjeistivat nuoria äänestämään heitä luokassa.

    Tätä käsitteli Yle ihan asiallisesti.

    1. Näinhän siinä tapahtui Kyuu ja vaikka kepu saisikin lukumääräisesti eniten ehdokkaita valtuustoihin, niin prosenttuaalisesti he jäävät todennäköisesti niihin lukemiin joihin veikkaisinkin alustuksessani.

  6. Kovasti ihmettelen Kurvisen valintaa kulttuuriministeriksi, että piti virkaan valita luotaantyöntävin politikko mitä eduskunnasta löytyy ja kulttuurillinen cv ei kauhiasti mairittele Kurvista.

    Jos kepu olisi valinnut tehtävään sopivan sijaan pätevän, niin se olisi valinnut ministerinpestia hoitamaan kepulaisen professori Laura Kolben Helsingistä.

    Se olisi ollut kepulle suuri imagollinen voitto, että kerrankin tehtävään olisi nostettu henkilö, jolla on parhaat edellytyksen pestinsä hoitamiseen.

    Mutta palaa sitä talo demareissakin, kun Marin on sotkeutunut aamiaisella tarjottuun puurolautaseensa ja veroehdotuksetkin progressioineen ovat sieltä minne ei päiväkään paista.

    Tuntuu näin ennen vaaleja, että kepun pahin vastustaja vaaleissa on kepu itse ja demareilla taas sopii lause, että moni kakku päältä kaunis, pelkää sitkoa sisältä ( Marin )

    Mutta kun seuraa tätä vaalienalus keskustelua medioissa, niin yhä vakuuttuneemmaksi tulen vaaliveikkaukseni oikeellisuudesta.

  7. Kuules Arvi, noita vaalikoneita kun selailin; kovin optimisminen (PS) ja kotiinvetävä ennusteesi mielestäni oli, lausunpa mielipiteeni, vaikka en politiikasta oikeasti mitään ymmärrä.

    1. Kyllä sinä Kalle sen tiedät politiikasta kuin minäkin ja kun sinulla ei aina mene mielipide samaan suuntaan itseni kanssa, niin sehän kuuluu demokratiaan ja jos ei olisi kuin yksi mielipide, niin eläisimme diktatuurissa-.

      1. ….minä kun en vaalikoneisiin ole tutustunut, luotan koneita enemmän turuilla ja toreilla hankittuun kokemukseen ja kontakteihin.

  8. Siinäpä Arvi saattaa piillä kohtuullinenkin ”miina”. Ihmiset ja varsinkin poliitikot, jos ihmisiä hekin; mielellään kertoilevat mahdollista äänestäjää miellyttäviä asioita.

    1. Kuule Kalle, minä olen jo niihin miinoihin tarpeeksi astellut, että luulisin jo nykyisellä kokemuksellani osaavani ne välttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *