Ylen lähetyksissä joutui antamaan ylen.

Lukaisin tuossa lehdestä, että hiihdon lähetykset Yleltä siirtyvät jo ensivuoden alusta Viaplaylle ja sen myötä Jussi Eskola ja Sami Jauhojärvi seuraavat perässä.

Pidän tätä hienona uutisena urheilullisessa mielessä, sillä Ylellä oli hiihdon lähetyksiin sotkettu aina toinen puoli hömppää, jossa ”asiantuntijat”, selostajat ja kommentaattorit pelleilivät, joista ainakin itse koin suurta myötähäpeää.

Viaplay sanookin tiedotteessaan, että heiltä jää tämä hiihdon ulkopuolinen hömppä pois ja he keskittyvät vain urheilullisiin suorituksiin ja urheilijoihin niiden takana ja analysoivat tuloksia ja syitä kilpailujen lopputuloksiin.

Ylellä saattoi olla ja oli yhtä hiihtokilpailua selostamassa ja pelleilemässä kaksi selostajaa, kaksi asiantuntiaa, kaksi toimittajaa ladun varrella ja haastattelija vielä maaliintulon jälkeenkin.

 

7 vastausta artikkeliin “Ylen lähetyksissä joutui antamaan ylen.”

 1. Ampumahiihdossa keskityttiin paremmin olennaiseen, mutta ei olisi niitä ”asiantuntioita” sinnekään kaivattu mielipiteineen.

 2. Se on harmi ja iso menetys YLE; lle. Viaplay on täysin meikäläisen ulottumattomissa, mutta niinhän sitä lokeroidaan Suomen kansalaisia.

  Minä vain ymmärsin, että se tapahtuisi vasta tulevan kauden jälkeen, mutta taisi mennä sekin ymmärrys pieleen.

  1. En tiedä mahdankohan olla mielipiteeni kanssa yksin kun sanon, että Yle samalle viivalle muiden toimijoiden kanssa, kun kerran markkinataloudessa eletään.

   1. …jos katsot niin maksat ja jos et katso niin et maksa.
    ( maksukortti )

 3. Niinhän ne on maksullisia formulatkin. Kaikki urheilu voitaisiin siirtää maksukanaville 😅👍

 4. Yle:ssä on paljon hyvää, mutta rehellisyyden nimissä myös paljon huonoa, mutta myös paljon ihmeellistä, nimittäin on aivan sama häviääkö YLE jonkun lähetyksen oikeudet, niin budjetti ei siitä supistu.

  Toisin sanoen on aivan sama mitä YLE.ssä tehdään puolen miljardin budjetti säilyy, ellei jopa kasva.

  Onko YLE puolueeton ja tasapuolinen, jota kumpaakin sen pitäisi olla, YLE-veroa maksavat kaikki, joitain poikkeuksia lukuunottamatta, mutta toteutuuko puoluettomuus ja tasapuolisuus?

  1. Niinpä…vaikka ohjelmia vähennetään budjetti vaan kasvaa, taitaa herroilla olla siellä palkat kohdallaan…

Kommentoi