Zyskowicziin on iskenyt paniikki…… kuten moniin muihinkin.

Ben Zyskowicz  sanoi, että Perussuomalaisten Jussi Halla-ahoa äänestämällä tuette vihreiden Anni Sinnemäen nousua Helsingin seuraavaksi pormestariksi.

Minä en Helsingissä pääse äänestämään, mutta olen vakuuttunut, että Jussi Halla-ahoa äänestetään siksi, kun hän on Jussi Halla-aho ja Jussi Halla-ahoa ei jätetä äänestämättä siksi, että se edesauttaisi Kirsi Pihaa pormestariuteen, tähän meidän moraalinen selkärankamme ei kyllä taivu.   Ja onko sillä suurtakaan väliä Helsinkiläisille, kumpi vihreä sillä pormestarin tuolilla istuu Piha vai Sinnemäki.

Zyskowicz sanoi vielä, että miksi antaa äänensä Halla-aholle, kun ei hänestä kuitenkaan tule pormestaria Helsinkiin, no hu hu sanon minä.

On tämä melkoista äänestäjien aliarvioimista ja tämänsuuntainen lausunto minkä Zyskowicz suustansa päästi, niin se saa äänestäjät kyllä entistäkin vakuuttuneemmaksi antamaan äänensä Jussi Halla-aholle.

Tuntuu siltä, että mitä lähemmäksi vaalit tulevat, sitä suurempi paniikki on persupelkoisten perseessä ja kepu nyt tietenkin etunenässä, kun persut uhkaavat heidän tupailloistaan mennä valot sammuttamaan

Vaikka sanotaan, että nämä ovat vain kuntavaalit, mutta kun seuraa ja kuuntelee poliittista keskustelua niiden ympärillä, niin Jussi Halla-ahon arvio hallituksen kaatumisesta ei taida ollakkaan niin kaukaa haettu.

Varmasti kaikki menevät antamaan äänensä ehdokkaalleen ja puolueelle vain siksi, että he edustavat samoja arvoja kuin mitä itsekkin edustaa, eikä mietitä keneltä se on pois tai ketä muuta se saattaa hyödyttää.

Näyttääkin nyt siltä, että vaalien pitämistä huhtikussa oikealla paikallaan ei pian enään kannata muut kuin perussuomalaiset.

27 vastausta artikkeliin “Zyskowicziin on iskenyt paniikki…… kuten moniin muihinkin.”

 1. Kuka muuten kannattaa persuja ? En ole laajasta kaveripiiristäni löytänyt yhtään, joka edes vihjaisisi kannattavansa. Palstoilla niitä peitenimin ja ehdokkaina kyllä on. Mutta kaikkien muiden puolueiden naamataulu kestä ilmaista, millä tontilla liikutaan. Mutta ei yhdelläkään persulla ???

 2. Tuossa blogissa Arvi mainitsi H-a:n 7 kertaa. Ei kukaan muu tuohon suoritukseen pysty. Kun olen noihin markkinoinnin viisauksiin törmännyt, niin toisto, toisto, ja toisto on opintojen äiti.
  Paitsi, jos Marin marinoitaisiin marisoiden marinaadiksi ja merimarinoitujen venemoottorien marin-seuran marisijoille maistuvaksi Marin-mehuksi.

 3. Voi olla että Ben Z ei usko Halla-ahon pormestariutuun ihan vaan siitä syystä että persut on niin pieni Helsingissä. Todellinen superjytky tarvittaisiin että nousisi suurimmaksi puolueeksi.

  Tuo että usein väitetään että olisi yksi ja sama onko pormestarina Piha vaiko Sinnemäki ei minulle oikein ole auennut. Tuntuu joskus että on vaan kiva hokea niin. Jos ajatellaan että siinä taustalla olisi arvelu että Helsingissä vihreät ja kokoomus alkavat lähestyä toisiaan niin mikäs paha siinä jos otetaan molemmista ideologioista vaan paremmat puolet mukaan.

  1. Matti,- vaikka JUSSI HALLA-AHOLLA ei olisikkaan kannatusta niin paljon, että hän pormestariksi yltäisi, niin minun selkärankani ei niin paljon kyllä taivu, että Pihalle äänene antaisin, en minä nyt niin paljon pihalla vielä ole ja jos Matti vähänkin olet selvillä Pihan poliittisesta historiasta, niin hän oli mm.Tarja Halosta aikoineen innokkaasti ajamassa presidentiksi, vaikka oli porvarillisiakin ehdokkaita ollut tarjolla.

   1. En tiennyt että Piha on Halosta presidentiksi ajanut, siitä ei kyllä tule pisteitä. Mutta siitä on jo aikaa, jos on tehnyt vaikka parannuksen.

    Parhaillaan luen tuoretta kirjaa, kirjeenvaihtoa kirjailija Hannu Mäkelän ja Pihan välillä. Siinä ei politiikka ole keskiössä, saa sellaista kuvaa Pihasta että ihmettelee kaikkea maan ja taivaan välillä, kamalan energiseltä vaikuttaa, kirjallisuus ihminen on aidosti. Onko ansio tai ei mutta melkoisen yrityksen tämän Ellun kanat on osannut luoda, no ainakaan vasemmistolainenhan ei kai tällaisesta kapitalismista tykkää.

 4. Zyskolla saattaa olla merkittäviä asuntosijoituksia Hesassa.

  Moni sijoittaja joutuu kysymään itseltään:
  ”Keinottelinko turhaan? Olisiko mitään mahdollisuutta saada joutoväkeä Helsinkiin, jotta saisi lisää asumistukirahoja?

  1. Tämä on vähän pahantahtoista, eikös niitä vuokra-asuntoja ole ties kenellä, jopa lähellä puolueita ja AYtä olevia piirejä

 5. Kannattasi nyt olla hiukan perillä Hesan asioista, tuntea ex- kotikaupunkini kiemuroineen, kaavoituksineen, ympäristöineen, kuntineen, kun heittää ikään kuin asiantuntevia kommentteja.

  1. Olisipa Heikki aika hiljaista täällä jos vain syvän asiatuntemuksen pohjalta saisi kirjoittaa. Paremmin tietävien on vain jaksettava ja oikaistava ja valistettavia laput silmillä vaeltavia.

 6. Tuosta Zyscowitzista minulla minulla on muutenkin aika erikoinen, sanoisin jopa härski piirre. Hakaniemen kuukausimarkkinoilla vastapäätä myyntipaikkaani oli pieni churro-kahvila; B Z osti tyttärelleen yhden churron puoliksi ja kaksi kuppia kahvia, piti yhtä kahvilan viidestä pöydästä hallussaan parikin tuntia; siinä poikkesi hänen liehittelijöitään, eivät ostaneet senkään vertaa.
  Kysäisin kaveriltani, eikö moinen harmita? Vastasi; kyllä harmittaa kun pöytiä on niin vähän.

  1. Tämä Zystkowicz edustaa kokoomuksen sitä linjaa, jossa julkisuudessa ja mediassa huudetaan isänmaallisuutta, mutta kun napinpainamisen aika koittaa, niin sitten ollaan taas niiden nappia painamassa, jotka sanovat suomen ensisijaisuuden olevan taantumuksellista.

   1. Että tässä ovat persut luotettavampia koska isänmaallisuutensa on taattu kaikissa tilanteissa

  2. Eikö Kalle ne liehittelijät sitten ollenkaan ostaneet kahvia ja churroja, kumminkin varmaan sitä varakkaampaa porukkaa olivat.

   En kehu Zysseä jos oli ongelmaksi kahvilayrittäjälle. Se nyt tähän kuulu mutta kirjailija ja muissakin taiteilijapiireissä on heitä jotka harjoittavat luomistyötään kahviloissa, usein vielä köyhiä.

  3. Tuo on tyypillistä Zysseä. Hän tulee tapaamaan ja olemaan esillä tietyissä paikoissa. Se on hänen tavaramerkkinsä, myös ettei osta muuta kun ssaa istumapaikan.

 7. Minä olen aika taipuvainen ajattelemaan Matin ajatusten mukaan, olen vaan ollut hiljaa ja ihmetellyt. Minä kun kerran täällä erehdyin Pihan nimen sanomaan, eikä siitä oikein tykätty. Minun mielestäni, jos hän nuorempana oli vihervasemmistolainen, niin vahvat jäljet kuitenkin jätti maamme poliittiseen paikallishistoriaan. Jos oikein muistan hän oli hyviä ystäviä erään kylmäkoskelaisen kansanedustajan kanssa

  1. Pentti,- kun mainitsit, että sanoessasi Pihan nimen, niin siitä ei oikein täällä pidetty, mutta kun minä mainitsin Halla-ahon useampaan kertaan, niin siitä eräs ”hyvä ihminen” meinasi oksentaa kengilleni.

  2. Piha ei jätä kylmäksi, puolesta ja vastaan ollaan, itse kukin viisaudessaan. Harvinaisen sanavalmis poliitikko.

 8. Piha on vähän kevytmielisen oloinen ja ilmastonpilaaja vailla vertaa. Lentelee suruttomasti ympäri Tellusta. Lienee kuitenkin vihreitten kanssa sitä mieltä, että Pielaveden mummo ja ja vaari pitäisi saattaa henkilökohtaiseen vastuuseen ilmastonmuutoksesta korottamalla heidän verojaan ja ohjaamalla taloudellisesti tuhoisen sähköauton hankintaan.

  Varmaan tuulisähköäkin pitäisi saada lisää, jotta mummolla ja vaarilla riittäisi jännitystä sen suhteen, syttyykö lamppu aamulla ja onko kämpässä pakkasta ja kuinka paljon.

 9. Aikanaan Helsingissä ollessani, siellä oli Fredrikinkadulla, vastapäätä meidän alaovea juutalainen sekatavarakauppa. Ei sinne koskaan ensimmäiseksi menty, mutta jos ei muualta löytynyt se haettiin sieltä juutalaisesta kaupasta. Jo silloin huhuttiin sen olevan juutalaista poliittista sukuperintöä, sitä vaan ei haluttu julkisesti tuoda esiin. Juutalaisista ei silloin isommin pidetty, he olivat monenkin mielestä pelkkiä rosvoja. Liikemiestaidot, jos se sitä oli ja yleensäkin varakkuus oli siihen aikaan huono asia. Oli sodan julmuudet ja pakolaiset määrätylle ikäryhmälle vielä liian lähellä.

 10. ”Kokoomus ja vihreät – käsi kädessä kohti liittovaltiota”

  Alla oleva teksti valaisee kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpon ja varapuheenjohtaja Elina Lepomäen linjauksia Euroopan Unioniin liittyen, jonka lisäksi teksti nostaa esiin faktan, jonka mukaan kokoomuksen ja vihreiden suurin yhteinen nimittäjä on pyrkimys edistää EU:n siirtymistä liittovaltioksi.- Lainaus Heikki Porkan blogi-kirjoituksen alusta 19.2.2021 Oikea Media.

  On ehkä turhan yleistävä, mutta kertoo minun näkemykseni Kirsi Pihasta.

 11. Menestynyt pohjoismainen kansallissosialismia toteuttava monen puolueen valtiomuoto uhkaa vainajoitua liittovaltiokehityksen myötä.

  Seurauksena lienee USA:n tapainen ei-sosialistinen valtio, missä valtio vastaa lähinnä vain järjestysvallasta.
  EU-liittovaltioiden vankilatkin tullaan yksityistämään.

Kommentoi